Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 180)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Elveta MURRA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Elvin GOKAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Mat - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Apelit Shkoder
Elvin LAKO Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Departamenti Juridik Kryeministria - Drejtor i Përgjithshëm - Drejtor i Përgjithshëm i DPPP  Komisioni Qendror I Zgjedhjeve - Kryeministria - Drejtoria e Pergjithshme e Pronesie Industriale - DPPP
Elvis ÇEFA Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Drejtor - Inspektor - Këshilltar - Nënkryetar Këshilli i Lartë i Drejtësisë -  Komisioni Qendror I Zgjedhjeve - AKKP - Departamenti Kontrollit brendshëm Administr. dhe Antikorrup. Këshilli i Mistrave - Kabineti e Zv.Kryeministrit - KLD
Elvis ROSHI Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Kavajë - Bashkia Kavajë
Emilja KOLIQI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Emiljano RULI Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë
Emin BARÇI Administrator Shoqëri Publike - Drejtor FAF sh.a - Agjencia e Trajtimit të Kredive (ATK)
Emiriana SAKO Drejtor - Kryebashkiak 2019-2023 Drejtoria e Shërbimeve, Bashkia Durrës - Bashkia Durrës
Emli BEQIRAJ Zëvendës Drejtor Kolegji i Posacem Apelit
Emona MUÇI Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Pogradec
Emror KASAJ Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Enada KAPLLANI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Endri HASA Deputet Legjislatura IX - Drejtor Kuvendi i Shqipërisë - Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit
Endrit BIMI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnje
Endrit BRAIMLLARI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ened NAKUÇI Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Eneida CIVICI Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë Këshilli i Lartë i Drejtësisë
Eneo TAÇJA Administrator Ujesjelles Kanalizime Cërrik
Enerjeta SHEHAJ Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kavajë
Engjëll AGAÇI Sekretar i Përgjithshëm Këshilli i Ministrave
Eni KARAGJOZI Zëvendës Drejtor Kolegji i Posacem Apelit
Enkeleda MILLONAI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Enkeleda OSMANI (XHENGO) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Enkelejd ALIBEAJ Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor - Këshilli i Ministrave Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Departamenti i Kontrollit të Brendshëm Administrativ dhe Antikorrupsion - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Enkelejda SHKRELI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Enklid GJINI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Enrik HAXHIRAJ Prokuror Prokuroria e Apelit Vlore
Enslemvera ZAKE Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Enton DHIMITRI Gjyqtar Gjykata e Apelit Gjirokaster
Enver ROSHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Eralda BANO(TASE) Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Eranda LAZE Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Erarbër MADHI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier
Ergys GASHI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Durrës
Ergys VERDHO Zëvendës Drejtor ARrSh Autoriteti Rrugor Shqiptar
Erida KOKONOZI (LAMKA) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan - Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Erida VISOÇI Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlore
Erind REOVICA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier
Erinda BALLANCA Avokat i Popullit Avokati i Popullit