Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga në Policinë e Shtetit, 1 101 564 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga si specialiste në Drejtorinë e Ndërtimeve Informale dhe Legalizimit, në Ministrinë e Zhvillimit Urban, 690 456 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Kredi bankare në bankën “Societe Generale Albania”, 45 0000 euro, me afat 10-vjeçar, marrë më 2009, detyrimi financiar i pashlyer 21 053 euro.
2) Overdraft në “Raiffeisen Bank”, 210 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 210 000 lekë.
3) Bashkëshortja, gjendja e depozitës bankare në “Credins Bank”, në emër të djalit, shtuar me 316 dollarë.
4) Bashkëshortja, gjendja e depozitës bankare në “Credins Bank” në emër të djalit, shtuar me 317 dollarë.
5) Bashkëshortja, gjendja cash pas mbylljes sw llogarisë bankare në “Raiffeisen Bank”, 3 184 euro.
6) Bashkëshortja, gjendja e depozitës bankare në “Raiffeisen Bank”, 5 184 euro.
7) Pronare e një ap. në Tiranë me sip. 114.7 m2.
8) Bashkëshortja, kredi konsumatore në “Raiffeisen Bank”, 70 312 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 6 546 lekë.