Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Elbasan (0808) (more 3481 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 9,944,491,618.00 3,481 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Elbasan (0808) Olta Sharra Elbasan 1,042,135 2018-12-27 2018-12-28 120721090012018 Bursa Bashkia Elbasan sherbim katering up 6541 dt 4.8.17,konf akti 1476/1 dt 18.8.17,pv 6.9.17,vendim 6541/9 dt 14.9.17,kontrate 22.9.2017,fature nr 336 seri 63360337
Bashkia Elbasan (0808) SOKOL LLOSHI Elbasan 81,415 2018-12-27 2018-12-28 121421090012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Elbasan Blerje dhurata ceremoniale Ft n r15 seri 14069066 fh nr 33 dt 19.12.2018
Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 1,341,873 2018-12-27 2018-12-28 118421090012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Elbasan anetare te keshillit bashkiak me permbledhese
Bashkia Elbasan (0808) TELEKOM ALBANIA Elbasan 13,599 2018-12-27 2018-12-28 119621090012018 Sherbime telefonike Bashkia Elbasan shperblim tel tetor nentor ft nr 2792264679 2792519973
Bashkia Elbasan (0808) InfoSoft Office Elbasan 3,894,858 2018-12-27 2018-12-28 121021090012018 Kancelari Bashkia Elbasan blerje bojra dhe kancelari Up nr 1937 dt 28.03.2018 pv dt 23.07.2018 kontrate dt 09.08.2018 ft nr 228951807 fh nr 13 dt 09.08.2017 ft nr 228955060 fh nr 20 dt 24.09.2018
Bashkia Elbasan (0808) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Elbasan 2,764,838 2018-12-27 2018-12-28 121121090012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Elbasan kryetare fshatrash korrik tetor me permbledhese Alketa Merkja H45825072F
Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 269,664 2018-12-27 2018-12-28 120921090012018 Uje 2109001 Bashkia Elbasan uje kontrate nr 12880 12896 17418 16498 12874 etj sipas listes bashkangjitur
Bashkia Elbasan (0808) YLLI HATILLARI Elbasan 32,900 2018-12-27 2018-12-28 118621090012018 Sherbime te tjera Bashkia Elbasan sherbime te tj Pv dt 25.09.2018 ft nr 29 dt 20.12.2018 seri 12705569
Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 436,320 2018-12-26 2018-12-27 118521090012018 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan shperblim ndihme ekonomike nentor 2018
Bashkia Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 6,357 2018-12-26 2018-12-27 119821090012018 Sherbime telefonike Bashkia Elbasan telefon ft nr 726428088 726507298
Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 526,600 2018-12-26 2018-12-27 118921090012018 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan transport i femijeve tetor nentor dt 24.12.2018
Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 4,296 2018-12-26 2018-12-27 119121090012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan bonus qeraje vendim i keshillit bashkiak nr 55 dt 19.04.2018 bonus strehimi nr 6984 6975 dt 22.10.2018
Bashkia Elbasan (0808) TJETER VIZION Elbasan 120,899 2018-12-26 2018-12-27 118321090012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan te tj transferta te individet situacion shpenzimesh akt marreveshje dt 03.04.2018
Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 12,504,000 2018-12-26 2018-12-27 117621090012018 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan shperblim ndihme ekonomike me permbledhese
Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 504,000 2018-12-26 2018-12-27 118021090012018 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan shperblim ndihme ekonomike me permbledhese
Bashkia Elbasan (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 10,000 2018-12-26 2018-12-27 118821090012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan pagese bonuse strehimi per Rushan Sulejman Gjolena me permbledhese
Bashkia Elbasan (0808) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Elbasan 1,901 2018-12-26 2018-12-27 119321090012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan bonus qeraje vendim i keshillit bashkiak nr 55 dt 19.04.2018 bonus strehimi nr 6989 dt 22.10.2018
Bashkia Elbasan (0808) BANKA CREDINS Elbasan 2,310 2018-12-26 2018-12-27 119021090012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan bonus qeraje vendim i keshillit bashkiak nr 55 dt 19.04.2018 bonus strehimi nr 6965 dt 22.10.2018
Bashkia Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 25,324 2018-12-26 2018-12-27 119421090012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan bonus qeraje vendim i keshillit bashkiak nr 55 dt 19.04.2018 bonus strehimi nr 6990 6992 6991 6968 6976 6993 6982 6985 dt 22.10.2018
Bashkia Elbasan (0808) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Elbasan 4,403 2018-12-26 2018-12-27 119521090012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan bonus qeraje vendim i keshillit bashkiak nr 55 dt 19.04.2018 bonus strehimi nr 6972 6973 6971 6987
Bashkia Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 1,296,000 2018-12-26 2018-12-27 120321090012018 Pagese paaftesie 2109001 Bashkia Elbasan shperblim verberia me permbledhese
Bashkia Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 591,478 2018-12-26 2018-12-27 120021090012018 Elektricitet 2109001 Bashkia Elbasan energji kontrate nr 53011 53014 53016 62977 61103 51234 63201 60283 etj
Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 266,436 2018-12-26 2018-12-27 120121090012018 Uje 2109001 Bashkia Elbasan uji kontrate nr 12880 12896 17418 16498 12874 12877 12892 19837 etj me permbledhese
Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 7,314,000 2018-12-26 2018-12-27 118121090012018 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan shperblim paaftesie 2018 me permbledhese
Bashkia Elbasan (0808) BLERIMI SH.P.K Elbasan 7,870,955 2018-12-26 2018-12-27 119721090012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Elbasan rehabilitimi i banesave te komunit Rom Up nr 5146 dt 02.08.2018 Pv dt 30.08.2018 vendim nr 5146/5 dt 07.09.2018 ft nr 6 seri 57611009 sit nr 1
Bashkia Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,245,000 2018-12-26 2018-12-27 117721090012018 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan shperblim ndihme ekonomike me permbledhese
Bashkia Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 5,082 2018-12-26 2018-12-27 119921090012018 Sherbime telefonike Bashkia Elbasan telefon ft nr 72652471 726609875
Bashkia Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 6,000 2018-12-26 2018-12-27 118221090012018 Pagese paaftesie Bashkia Elbasan shperblim paaftesie 2018 me permbledhese
Bashkia Elbasan (0808) BANKA CREDINS Elbasan 70,000 2018-12-26 2018-12-27 118721090012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Elbasan pagese bonuse strehimi urdher nr 1075 dt 26.12.2018 Emanuela Lufo nr I65908066U me permbledhese
Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 2,124,000 2018-12-26 2018-12-27 117921090012018 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan shperblim ndihme ekonomike me permbledhese

Smiley face

usaid_desc