Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (more 3221 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,740,061,734.00 3,221 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 6,806 2018-10-09 2018-10-10 80621240012018 Uje 2124001 uji fat nr 634418 dt 30.09.2018 kontr nr 12360474
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 5,347 2018-10-09 2018-10-10 81121240012018 Uje 2124001 uji fat nr 634333 dt 30.09.2018 kontr nr 12360435
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 4,625 2018-10-09 2018-10-10 80721240012018 Uje 2124001 uji fat nr 635539 dt 30.09.2018 kontr nr 32460001
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 2,746 2018-10-09 2018-10-10 80821240012018 Uje 2124001 uji fat nr 635542 dt 30.09.2018 kontr nr 324600014
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 299,610 2018-10-09 2018-10-10 81221240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim keshilltaret shtator 2018
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 15,197 2018-10-09 2018-10-10 80521240012018 Uje 2124001 uji fat nr 634330 dt 30.09.2018 kontr nr 12360432
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 113,520 2018-10-09 2018-10-10 81321240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kryepleqte shtator 2018
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 2,246 2018-10-09 2018-10-10 81021240012018 Uje 2124001 uji fat nr 634332 dt 30.09.2018 kontr nr 12360434
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 20,380 2018-10-08 2018-10-09 80221240012018 Posta dhe sherbimi korrier 2124001 posta fat nr 169/61417893/179/61417753/178/61417752/168/61417892 dt 28.09.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 4 2018-10-08 2018-10-09 80421240012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2124001 komision per kthim pagese te dt 21.09.2018 llogarie perfituesit e mbyllur
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 48,960 2018-10-08 2018-10-09 80321240012018 Shpenzime kompensimi per shpronesim ne te kaluaren 2124001 listeapgese per likujdim te shpronsimit te rruges K. Lacka/Q. Stafa e Naftetari VKM nr 456 dt 26.07.2018 per Mihal Celaj
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 60,102 2018-10-08 2018-10-09 79721240012018 Paga me kontrate per pune sezonale 2124001 lstepagese pagat shtator 2018 bordi i kullimit
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS Kuçove 318,408 2018-10-08 2018-10-09 80021240012018 Sherbime te tjera 2124001 mirmbajtje varrez publike fat nr 149/57248082 dt 31.07.2018 kontr dt 11.05.2016
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 95,041 2018-10-08 2018-10-09 79521240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat shtator 2018 bordi i kullimit
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 79,920 2018-10-08 2018-10-09 79621240012018 Paga me kontrate per pune sezonale 2124001 listepagese pagat shtator 2018 bordi i kullimit
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 214,641 2018-10-08 2018-10-09 79921240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat shtator 2018 gjendja civile
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 25,841 2018-10-08 2018-10-09 79821240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat shtator 2018 policia pyjore
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS Kuçove 333,379 2018-10-08 2018-10-09 80121240012018 Sherbime te tjera 2124001 mirmbajtje varrez publike fat nr 159/57248092dt 31.08.2018 kontr dt 11.05.2016
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 16,744 2018-10-03 2018-10-04 77921240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese kmp. enegj. te nd. ek.gusht 2018 perondi/ bashkia kv vkb nr 72 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) ZYRA PERMBARIMORE BERAT Kuçove 3,000 2018-10-03 2018-10-04 79421240012018 Pagese paaftesie 2124001 pension ushqimor vita shkurti shtator 2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 77,280 2018-10-03 2018-10-04 78521240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese kompesim enegj . elekt te nd. ekonomike gusht 2018 bashkia kv vkb nr 72 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 3,864 2018-10-03 2018-10-04 79221240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese kmp. enegj. te nd. ek.gusht 2018 gege/ bashkia kv vkb nr 72 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 3,055,535 2018-10-03 2018-10-04 77821240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia shtator 2018 perondi/ bashkia kv vkb nr 69/24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 615,718 2018-10-03 2018-10-04 79021240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia gege/ kozare shtator 2018 bashkia kv vkb nr 69 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 64,440 2018-10-03 2018-10-04 78321240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ekonomike 6% gusht 2018 bashkia kv vkb nr 70 dt 24.09.2018 konf. pref. 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 3,121,859 2018-10-03 2018-10-04 78621240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese kom.paaftesie dhe paaftesia lumas/ gusht 2018 bashkia kv vkb nr 69/ 24.09.2018 konf. pref. nr2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 25,760 2018-10-03 2018-10-04 78721240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese kompesim energj. te nd. ek.bashkise /lumas gusht 2018 vkb nr 72 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 114,840 2018-10-03 2018-10-04 78421240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ekonomike rastet e bashkise gusht 2018 bashkia kv vkb nr 70 dt 24.09.2018 konf. pref. 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 1,391,800 2018-10-03 2018-10-04 78021240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese invalid pune shtator 2018 bashkia kv vkb nr 69/24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 11,592 2018-10-03 2018-10-04 79121240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese kmp. enegj. te nd. ek.gusht 2018 kozare/ bashkia kv vkb nr 72 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018

Smiley face

usaid_desc