Pagesa tė Thesarit 2015-2016

Lista e Perfituesve 2015-2016 - Total: 378

Perfitues
SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG
SHKELZENI OJF
SHOQ E ZHVILLIMIT TE BURIMEVE NATYRORE
SHOQ MBROJ DHE ZHV MJEDIS SOC "ILIRIA"
SHOQ. E PYJEVE DHE KULLOTAVE KOM. PISHAJ
SHOQ. PER RUAJTJEN E NATYRES SHQIP. INCA
SHOQ.BURIM. NATYR. PYJEVE TREBISHT
SHOQ.E BUR.NATYR.TE PYJEVE KOM.MAQELLARE
SHOQ.E MENAXHIMIT TE BUR.NAT.MELAN
SHOQ.E PERD. TE P.K.K. 'BJESHKET'MELAN (K76619706C)
SHOQ.MJED.E PERD.TE PYJEVE DHE KULLOT
SHOQ.PERD.PYJ.KULL.KOMUN
SHOQ.PERD.PYJE.KULL.ZERQAN
SHOQ.PERDOR PYJEVE DHE KULLOTAVE "HAZGERI"
SHOQ.PERDOR.BURIME NATYRORE SLLOVE
SHOQ.PERDOR.PYJEVE.KULL."LUGAPAJ KURBIN"
SHOQ.PYJE KULLOTA F.BULQIZ
SHOQ.PYJORE KOMUNALE LABINOT MAL
SHOQATA E PERDORIMIT TE PYJEVE DHE KULLOTAVE ,KOMUNA OSTREN
SHOQATA MBROJTJA E PYJEVE
SHOQATA PYJE E KULLOTAVE
SHOQATA PYJE KULLOTA
SHOQATA SHERBIMEVE URBANE SH.K.U
SHOQERIA PERMBARIMORE JUSTITIA
SHPETIM ALLAMANI
SHPETIM DEDJA
SHQIPONJA-M
SINTEZA CO
SOFIJE TOPUZI
STAR ENGINEERING
STEVLA
STRATI BAILIFF'S SERVICE
SUELA HOXHA
SUELA NDRECA
SULA / TIRANE
T & M CHEMICAL DISTRIBUTION
T.S.S 2015
TDR GROUP
TELEKOM ALBANIA
TENDENCE 3A
TIRANA BANK
TIRANA AUTO
Tirana Bailiff's
TIRANA BAILIFF'S SEVICES
TIRANA PAPER PROVIDE
TIRANA POOLS
TONI-SECURITY
TREG- TUR -KORCA SHPK
U.N.D.P.
UJĖSJELLĖS KANALIZIME TIRANĖ
UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O)
UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN
UNION BANK SHA
UNIPRESS
UNITRANS.AL
UNIVERS REKLAMA
UNIVERS TRAVEL
Valbona Qehajaj
Vasil Shandro(L73705401K)
Veritas Baliff`s Service