Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (Mbi 3,305 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
INTESASANPAOLOBANKALBANIA 28,438,540.00 91 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 555,790 2018-12-03 2018-12-04 73921290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 555,790 2018-11-01 2018-11-02 69921290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 60,000 2018-10-08 2018-10-09 64321290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino (lik.perfundimtar),vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 555,790 2018-10-01 2018-10-03 62421290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 64,000 2018-09-18 2018-09-20 59821290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino,vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 555,790 2018-09-03 2018-09-04 57621290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 50,000 2018-08-06 2018-08-08 53021290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino,vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 555,790 2018-08-02 2018-08-03 51321290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin korrik 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 50,000 2018-07-11 2018-07-13 45521290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino,vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 543,427 2018-07-02 2018-07-03 43121290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin qershor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 50,000 2018-06-12 2018-06-18 37121290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino,vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 55,250 2018-06-01 2018-06-05 35021290012018 Te tjera shperblime per personelin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shperblim per Andrea Zalli nga fondi i vecante me rastin e daljes ne pension,urdheri nr.101 dt.14.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 534,880 2018-06-01 2018-06-04 34721290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin maj 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 50,000 2018-05-10 2018-05-11 30221290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino,vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 553,440 2018-05-02 2018-05-03 27721290012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin prill 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 40,000 2018-04-16 2018-04-20 23621290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino,vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 556,623 2018-04-03 2018-04-04 19621290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin mars 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 50,000 2018-03-12 2018-03-16 14621290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino,vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 556,623 2018-03-02 2018-03-05 12221290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin shkurt 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 50,000 2018-02-08 2018-02-09 6021290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino,vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 555,608 2018-02-01 2018-02-05 3821290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin janar 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 548,664 2018-01-08 2018-01-09 721290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin dhjetor 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 15,000 2017-12-20 2017-12-26 84621290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Dritan Mino,akt-marreveshja nr.989 dt.27.01.2017,vendim nr.39 dt.16.01.2012 GJ.Lushnje,vendim Gj.Ad.Ap nr.2115 dt.07.07.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 548,664 2017-12-04 2017-12-05 81321290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji nentor 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 15,000 2017-11-24 2017-11-30 79721290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Dritan Mino,akt-marreveshja nr.989 dt.27.01.2017,vendim nr.39 dt.16.01.2012 GJ.Lushnje,vendim Gj.Ad.Ap nr.2115 dt.07.07.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 548,664 2017-11-01 2017-11-03 75021290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji tetor 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 77,154 2017-10-17 2017-10-18 73221290012017 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpronesime per Qazime Shaqiri,VKM nr.423 dt.10.05.2017,shkr.nr.7749 dt.25.09.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 15,000 2017-10-16 2017-10-18 71121290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Dritan Mino,akt-marreveshja nr.989 dt.27.01.2017,vendim nr.39 dt.16.01.2012 GJ.Lushnje,vendim Gj.Ad.Ap nr.2115 dt.07.07.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 548,664 2017-10-02 2017-10-04 68221290012017 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji shtator 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 16,977 2017-09-14 2017-09-18 66721290012017 Shpenzime te tjera personeli 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik leje e pagueshme Aurel Capuni,urdher nr.151 dt.20.07.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 15,000 2017-09-11 2017-09-13 64021290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Dritan Mino,akt-marreveshja nr.989 dt.27.01.2017,vendim nr.39 dt.16.01.2012 GJ.Lushnje,vendim Gj.Ad.Ap nr.2115 dt.07.07.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 548,664 2017-09-04 2017-09-06 61521290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji gusht 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 15,000 2017-08-25 2017-08-31 58821290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Dritan Mino,akt-marreveshja nr.989 dt.27.01.2017,vendim nr.39 dt.16.01.2012 GJ.Lushnje,vendim Gj.Ad.Ap nr.2115 dt.07.07.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 548,664 2017-08-01 2017-08-03 55021290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji korrik 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 15,000 2017-07-12 2017-07-14 51521290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Dritan Mino,akt-marreveshja nr.989 dt.27.01.2017,vendim nr.39 dt.16.01.2012 GJ.Lushnje,vendim Gj.Ad.Ap nr.2115 dt.07.07.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 561,697 2017-07-03 2017-07-04 47921290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji qershor 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 15,000 2017-06-09 2017-06-12 42821290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Dritan Mino,akt-marreveshja nr.989 dt.27.01.2017,vendim nr.39 dt.16.01.2012 GJ.Lushnje,vendim Gj.Ad.Ap nr.2115 dt.07.07.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 584,218 2017-06-01 2017-06-02 39621290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji maj 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 15,000 2017-05-10 2017-05-12 33021290012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Dritan Mino,akt-marreveshja nr.989 dt.27.01.2017,vendim nr.39 dt.16.01.2012 GJ.Lushnje,vendim Gj.Ad.Ap nr.2115 dt.07.07.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 585,340 2017-05-02 2017-05-04 29521290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji prill 2017 sipas listepageses
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave