Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (Mbi 3,305 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
BANKASOCIETEGENERALEALBANIA 17,636,439.00 68 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 300,000 2018-12-26 2018-12-28 80621290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Misir Kaja,vendimi nr.3364 dt.28.09.2018,shkr.nr.8272 dt.24.10.2018,akt marreveshje nr.8782 dt.09.11.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 320,180 2018-12-03 2018-12-04 74021290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 281,897 2018-11-01 2018-11-02 70021290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 13,940 2018-11-01 2018-11-02 70321290012018 Shpenzime te tjera personeli 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik leje e pagueshme per muajin tetor 2018, urdher nr.162 dt.08.10.2018, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 310,957 2018-10-01 2018-10-03 62521290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 320,392 2018-09-03 2018-09-04 57721290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 340,781 2018-08-02 2018-08-03 51421290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin korrik 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 359,100 2018-07-02 2018-07-03 43221290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin qershor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 359,100 2018-06-01 2018-06-04 34821290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin maj 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 359,100 2018-05-02 2018-05-03 27821290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin prill 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 359,100 2018-04-03 2018-04-04 19721290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin mars 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 320,397 2018-03-20 2018-03-21 17821290012018 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpronesime Shaban Daut Beqiri,VKM nr.598 dt.18.10.2017,shkr.nr.892/1 dt.13.02.2018,shkr.nr.1132 dt.14.02.2018,vertetim hipotekor,deklarate noteriale etj. sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 359,100 2018-03-02 2018-03-05 12321290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin shkurt 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 359,100 2018-02-01 2018-02-05 3921290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin janar 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 352,869 2018-01-08 2018-01-09 821290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin dhjetor 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 352,869 2017-12-04 2017-12-05 81421290012017 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji nentor 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 352,869 2017-11-01 2017-11-03 75121290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji tetor 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 330,473 2017-10-02 2017-10-04 68321290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji shtator 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 299,699 2017-09-04 2017-09-06 61621290012017 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji gusht 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 299,699 2017-08-01 2017-08-03 55121290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji korrik 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 51,561 2017-07-24 2017-07-26 54321290012017 Shpenzime te tjera personeli 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik leje e pagueshme Vladimir Dhima,urdher nr.128 dt.30.05.2017, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 305,000 2017-07-03 2017-07-04 48021290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji qershor 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 368,447 2017-06-01 2017-06-02 39721290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji maj 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 386,566 2017-05-02 2017-05-04 29421290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji prill 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 364,615 2017-04-04 2017-04-05 21221290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji mars 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 335,737 2017-03-02 2017-03-03 12121290012017 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji shkurt 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 358,235 2017-02-03 2017-02-07 3821290012017 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji janar 2017 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 309,239 2017-01-17 2017-01-18 1021290012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji dhjetor 2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 296,423 2016-12-02 2016-12-02 83021290012016 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji nentor 2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 296,423 2016-11-02 2016-11-02 76421290012016 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji tetor 2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 42,500 2016-10-17 2016-10-17 7441290012016 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shperblim nx.ekselente Pabiola Dushi VKB nr.71 dt.26.09.2016,shkresa Pref.Fier nr.920/1 dt.05.10.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 302,487 2016-10-03 2016-10-04 67421290012016 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji shtator 2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 290,359 2016-09-05 2016-09-06 60321290012016 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji gusht 2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 303,489 2016-08-01 2016-08-02 52121290012016 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji korrik 2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 100,000 2016-07-19 2016-07-19 50221290012016 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik per pjesemarrje ne Olimpiaden Nderkombetare te Matematikes ne Hong Kong sipas VKB nr.50 dt.27.06.2016,shkr.Pref.Fier nr.615/1 dt.07.07.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 100,000 2016-07-12 2016-07-12 48021290012016 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme te menjehershme Fatmira Zylali sipas VKB nr.49 dt.27.06.2016,shkr.Pref.Fier nr.615/1 dt.07.07.2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 303,488 2016-07-06 2016-07-06 43321290012016 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji qershor 2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 300,987 2016-06-03 2016-06-06 33321290012016 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji maj 2016 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 71,570 2016-05-23 2016-05-23 30721290012016 Sherbime te tjera 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik page punonjes i liruar sipas vendimit nr.329 dt.04.12.2015 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 216,815 2016-05-16 2016-05-17 23421290012016 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve muaji prill 2016 sipas listepageses
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave