Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (Mbi 3,305 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
BANKAKOMBETAREEGREQISE 140,093,964.00 217 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 258,000 2018-12-26 2018-12-27 79821290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) shperblimet e fundvitit,VKM nr.754 dt.19.12.2018, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 272,140 2018-12-26 2018-12-27 78121290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) F.Rezerve,VKB nr.120 dt.20.12.2018, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 63,000 2018-12-26 2018-12-27 79621290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) shperblimet e fundvitit,VKM nr.754 dt.19.12.2018, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 564,000 2018-12-26 2018-12-27 80121290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) shperblimet e fundvitit,VKM nr.754 dt.19.12.2018, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 772,240 2018-12-12 2018-12-13 77521290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike (ekzistues) per muajin nentor 2018 ,VKB nr.108 dt.20.11.2018,shkr.nr.1956/2 dt.27.11.2018,sipas listepageses derguar nga sistemi i pikezimit Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 15,540 2018-12-12 2018-12-13 77621290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike (te rinj) per muajin nentor 2018 ,VKB nr.108 dt.20.11.2018,shkr.nr.1956/2 dt.27.11.2018,sipas listepageses derguar nga sistemi i pikezimit Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 215,007 2018-12-03 2018-12-04 73821290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 6,120 2018-12-03 2018-12-04 75021290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Te Rinj) ,VKB nr.110 dt.20.11.2018 (6% Gr.Kushtezuar),sipas listepageses tetor 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 236,280 2018-12-03 2018-12-04 74621290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) ,VKB nr.110 dt.20.11.2018 (6% F.Rezerve),sipas listepageses tetor 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 13,220 2018-12-03 2018-12-04 74721290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Te rinj) ,VKB nr.110 dt.20.11.2018 (6% F.Rezerve),sipas listepageses tetor 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 59,220 2018-12-03 2018-12-04 74921290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) ,VKB nr.110 dt.20.11.2018 (6% Gr.Kushtezuar),sipas listepageses tetor 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 16,800 2018-11-09 2018-11-12 72221290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Te Rinj) ,VKB nr.97 dt.19.10.2018,shkr.nr.1743/1 dt.30.10.2018,sipas listepageses tetor 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit derguar nga Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 751,060 2018-11-09 2018-11-12 72121290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) ,VKB nr.97 dt.19.10.2018,sipas listepageses tetor 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit derguar nga Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 215,007 2018-11-01 2018-11-02 69821290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 267,720 2018-11-01 2018-11-02 68921290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) ,VKB nr.99 dt.19.10.2018 (6% F.Rezerve),sipas listepageses shtator 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 64,180 2018-11-01 2018-11-02 68821290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) ,VKB nr.99 dt.19.10.2018 (6% Gr.Kushtezuar),sipas listepageses shtator 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 779,400 2018-10-10 2018-10-11 65321290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike ( ekzistues ) , VKB nr.89 dt.20.09.2018,shkr.pref.nr.1523/1 dt.27.09.2018,sipas listepageses shtator 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit dhe derguar nga Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 13,860 2018-10-10 2018-10-11 65421290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike ( te rinj ) , VKB nr.89 dt.20.09.2018,shkr.pref.nr.1523/1 dt.27.09.2018,sipas listepageses shtator 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit dhe derguar nga Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 282,580 2018-10-01 2018-10-03 63321290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike ( ekzistues ) , VKB nr.91 dt.20.09.2018,sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 215,007 2018-10-01 2018-10-03 62321290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 63,780 2018-10-01 2018-10-03 63221290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike ( ekzistues ) , VKB nr.91 dt.20.09.2018,sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 639,780 2018-09-11 2018-09-12 58021290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike (ekzistues) , VKB nr.85 dt.13.08.2018,shkr.pref.nr.1291/1 dt.14.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 20,700 2018-09-11 2018-09-12 58121290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike ( te rinj ) , VKB nr.85 dt.13.08.2018,shkr.pref.nr.1291/1 dt.14.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 215,007 2018-09-03 2018-09-04 57521290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 61,800 2018-08-28 2018-08-30 56621290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike , VKB nr.87 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses korrik 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 271,868 2018-08-28 2018-08-30 56521290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike , VKB nr.87 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses korrik 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 533,340 2018-08-06 2018-08-08 52521290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike ekzistues VKB nr.76 dt.20.07.2018 sipas listepageses korrik 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 90,240 2018-08-06 2018-08-08 52621290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike te rinj VKB nr.76 dt.20.07.2018 sipas listepageses korrik 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 50,800 2018-08-02 2018-08-03 51721290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike ekzistues nga 6% VKB nr.78 dt.20.07.2018 sipas listepageses qershor 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 211,854 2018-08-02 2018-08-03 51221290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin korrik 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 297,300 2018-08-02 2018-08-03 51921290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike ekzistues nga 6% VKB nr.78 dt.20.07.2018 sipas listepageses qershor 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 561,800 2018-07-06 2018-07-09 44221290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime per ndihme ekonomike ekzistues muaji qershor 2018 ,VKB nr.64 dt.20.06.2018,shkr.pref.nr.983/1 dt.08.06.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 15,780 2018-07-06 2018-07-09 44321290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime per ndihme ekonomike te rinj muaji qershor 2018 ,VKB nr.64 dt.20.06.2018,shkr.pref.nr.983/1 dt.08.06.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 211,854 2018-07-02 2018-07-03 43021290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin qershor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 63,200 2018-07-02 2018-07-03 43521290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime per ndihme ekonomike ekzistues muaji maj 2018 ,VKB nr.66 dt.20.06.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 301,600 2018-07-02 2018-07-03 43821290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime per ndihme ekonomike ekzistues muaji maj 2018 ,VKB nr.66 dt.20.06.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 7,460 2018-06-08 2018-06-12 36521290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime per ndihme ekonomike te rinj muaji maj 2018 ,VKB nr.53 dt.18.05.2018,shkr.nr.805/1 dt.30.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 558,000 2018-06-08 2018-06-12 36421290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime per ndihme ekonomike ekzistues muaji maj 2018 ,VKB nr.53 dt.18.05.2018,shkr.nr.805/1 dt.30.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 211,854 2018-06-01 2018-06-04 34621290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin maj 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 66,200 2018-05-29 2018-05-30 33121290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime per ndihme ekonomike ekzistues nga 6% e grantit te pakushtezuar muaji prill 2018 ,VKB nr.55 dt.18.05.2018,sipas listepageses
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave