Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (Mbi 3,305 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
ARJANPALLA 4,223,748.00 13 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 185,978 2016-12-15 2016-12-16 87621290012016 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore shoq.Shendelli shpk,shkresa nr.20 dt.01.10.2015,nr.25 dt.12.01.2015,nr.45 dt.29.01.2015,nr.82 dt.06.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 200,000 2016-10-10 2016-10-11 71021290012016 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore shoq.Shendelli shpk,shkresa nr.20 dt.01.10.2015,nr.25 dt.12.01.2015,nr.45 dt.29.01.2015,nr.82 dt.06.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 200,000 2016-09-15 2016-09-16 64621290012016 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore shoq.Shendelli shpk,shkresa nr.20 dt.01.10.2015,nr.25 dt.12.01.2015,nr.45 dt.29.01.2015,nr.82 dt.06.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 200,000 2016-08-18 2016-08-19 56421290012016 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore shoq.Shendelli shpk,shkresa nr.20 dt.01.10.2015,nr.25 dt.12.01.2015,nr.45 dt.29.01.2015,nr.82 dt.06.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 200,000 2016-07-11 2016-07-12 47821290012016 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore shoq.Shendelli shpk,shkresa nr.20 dt.01.10.2015,nr.25 dt.12.01.2015,nr.45 dt.29.01.2015,nr.82 dt.06.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 200,000 2016-06-14 2016-06-15 38021290012016 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore shoq.Shendelli shpk,shkresa nr.20 dt.01.10.2015,nr.25 dt.12.01.2015,nr.45 dt.29.01.2015,nr.82 dt.06.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 887,770 2016-05-23 2016-05-23 28821290012016 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore shoq.Shendelli shpk objekt:KUB lagja Sk.Libohova,shkresa nr.20 dt.01.10.2015,nr.25 dt.12.01.2015,nr.45 dt.29.01.2015,nr.82 dt.06.02.2015,fat.nr.68994882 dt.09.12.2011
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 500,000 2016-03-29 2016-03-30 12321290012016 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore shoq.Shendelli shpk objekt:KUB lagja Sk.Libohova,shkresa nr.20 dt.01.10.2015,nr.25 dt.12.01.2015,nr.45 dt.29.01.2015,nr.82 dt.06.02.2015,fat.nr.68994882 dt.09.12.2011
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 500,000 2015-12-24 2015-12-28 82321290012015 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik. shp.gjyqesore shoqeria Shendelli shpk objekti:KUZ-Lagja Skender Libohova,shkresa nr.20 dt.01.10.2014,shkresa nr.25 dt.12.01.2015,shkresa nr.45 dt.29.01.2015,shkresa nr.82 dt.06.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 1,000,000 2015-11-12 2015-11-13 63421290012015 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik. shp.gjyqesore shoqeria Shendelli shpk objekti:KUZ-Lagja Skender Libohova,shkresa nr.20 dt.01.10.2014,shkresa nr.25 dt.12.01.2015,shkresa nr.45 dt.29.01.2015,shkresa nr.82 dt.06.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 50,000 2015-09-29 2015-09-30 49921290012015 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik. shpenzime gjyqesore shoqeria Shendelli shpk shkresa nr.20 dt.01.10.2014,shkresa nr.25 dt.12.01.2015,shkresa nr.45 dt.29.01.2015,shkresa nr.82 dt.06.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 50,000 2015-07-21 2015-07-22 33021290012015 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik. shpenzime gjyqesore shoqeria Shendelli shpk shkresa nr.20 dt.01.10.2014,shkresa nr.25 dt.12.01.2015,shkresa nr.45 dt.29.01.2015,shkresa nr.82 dt.06.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ARJAN PALLA Lushnje 50,000 2015-06-19 2015-06-19 26821290012015 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik. shpenzime gjyqesore shoqeria Shendelli shpk shkresa nr.20 dt.01.10.2014,shkresa nr.25 dt.12.01.2015,shkresa nr.45 dt.29.01.2015,shkresa nr.82 dt.06.02.2015
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave