Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (Mbi 3,305 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
ABISSNET 1,731,412.00 34 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 63,570 2018-02-15 2018-02-19 9821290012018 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti fat.nr.112460005 dt.31.01.2018,shtese kontr.nr.12 dt.04.01.2018
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,362 2018-01-29 2018-01-30 3021290012018 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti fat.nr.112460538 dt.30.12.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,364 2017-12-15 2017-12-18 83621290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112460464 dt.30.11.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,364 2017-11-24 2017-11-30 78921290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112460391 dt.31.10.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,363 2017-10-17 2017-10-18 72621290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112460223 dt.30.09.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,364 2017-09-14 2017-09-18 66021290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112460246 dt.31.08.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,364 2017-08-25 2017-08-31 59721290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112460177 dt.31.07.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,364 2017-07-13 2017-07-14 53121290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112460110 dt.30.06.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,363 2017-06-13 2017-06-14 45021290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112460045 dt.31.05.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,364 2017-05-16 2017-05-18 35621290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112395360 dt.30.04.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,364 2017-04-12 2017-04-13 26721290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112395357 dt.31.03.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 64,364 2017-03-28 2017-03-29 20021290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112321263 dt.28.02.2017,ur.prok.nr.4 dt.16.01.2017,kontr.nr.1153 dt.01.02.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 52,926 2017-02-20 2017-02-22 9121290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti fat.nr.112395386 dt.31.12.2016,ur.prok.nr.11 dt.03.03.2016,kontr.nr.2133,2133/1 dt.16.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 39,740 2017-02-20 2017-02-22 9221290012017 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti fat.nr.112395347 dt.31.01.2017,ur.prok.nr.09 dt.09.01.2017,shtese kontr.nr.147,147/1 dt.09.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 52,926 2016-12-15 2016-12-15 857221290012016 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112395384 dt.30.11.2016,ur.prok.nr.11 dt.03.03.2016,kontr.nr.2133&2133/1 dt.16.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 52,926 2016-11-11 2016-11-11 781221290012016 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112395379 dt.31.10.2016,ur.prok.nr.11 dt.03.03.2016,kontr.nr.2133&2133/1 dt.16.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 105,852 2016-10-11 2016-10-11 727221290012016 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112395372 dt.30.09.2016,nr.112395361 dt.30.06.2016, ,ur.prok.nr.11 dt.03.03.2016,kontr.nr.2133&2133/1 dt.16.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 52,926 2016-09-16 2016-09-16 653221290012016 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112395371 dt.31.08.2016 ,ur.prok.nr.11 dt.03.03.2016,kontr.nr.2133&2133/1 dt.16.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 52,926 2016-08-18 2016-08-19 571221290012016 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112395369 dt.31.07.2016 ,ur.prok.nr.11 dt.03.03.2016,kontr.nr.2133&2133/1 dt.16.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 52,926 2016-06-15 2016-06-15 387221290012016 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112321951 dt.26.04.2016 ,ur.prok.nr.11 dt.03.03.2016,kontr.nr.2133&2133/1 dt.16.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 967 2016-05-26 2016-05-27 326221290012016 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.1123200290 dt.31.12.2015,kontr.dt.31.12.2014
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 79,392 2016-05-19 2016-05-20 253221290012016 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti,fat.nr.112333113 dt.30.04.2016 & nr.112321951 dt.26.04.2016,ur.prok.nr.11 dt.03.03.2016,kontr.nr.2133 dt.16.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 60,000 2016-03-30 2016-03-31 13121290012016 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim interneti janar-shkurt 2016,fat.nr.112395353 dt.01.03.2016,shtese kontr.nr.95 dt.07.01.2016
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 27,270 2015-12-28 2015-12-29 83021290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU. per sa lik.sherbim interneti,fat.nr.112320131 dt.18.12.2015,kontr.nr.370 dt.31.01.2015
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 27,545 2015-12-23 2015-12-24 81021290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU. per sa lik.sherbim interneti,fat.nr.112319814&112319815 dt.30.11.2015,kontr.nr.370 dt.31.01.2015
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 56,377 2015-11-17 2015-11-18 65321290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU sherbim interneti fat.nr.112318942 dt.30.09.2015,fat.nr.112319378 dt.31.10.2015
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 29,237 2015-09-23 2015-09-25 45821290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU sherbim interneti fat.nr112318577,112318576 dt.31.08.2015
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 30,280 2015-09-01 2015-09-02 39821290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU sherbim interneti fat.nr.28,29 dt.31.07.2015
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 28,485 2015-07-22 2015-07-22 33221290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU sherbim interneti fat2129 dt.30.06.2015
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 29,496 2015-06-29 2015-06-29 27421290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU sherbim interneti fat.1747 dt.31.05.2015 ,fat.1746 dt.31.05.2015 kont.31.12.2014 dhe 370 dt.31.01.2015
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 29,995 2015-06-04 2015-06-04 23321290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU sherbim interneti fat.1388 dt.30.04.2015 ,fat.1389 dt.30.04.2015 kont.31.12.2014 dhe 370 dt.31.01.2015
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 29,969 2015-04-28 2015-04-29 14421290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU sherbim interneti fat.13 dt.31.03.2015
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 33,481 2015-03-25 2015-03-25 8921290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU sherbim interneti fat.7 dt.28.02.2015 ,FAT.9 DT.28.02.2015,FAT.8 DT.01.02.2015
Bashkia Lushnje (0922) ABISSNET Lushnje 34,200 2015-02-12 2015-02-13 2321290012015 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LU sherbim interneti fat.4735 dt.18.12.2014 kontrata dt.07.04.2014
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave