Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (Mbi 3,305 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
"ENI" 38,560,771.00 14 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 1,425,000 2018-08-22 2018-09-04 55821290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Rikonstr. i trotuareve ne shetitoren e palmave, fat.nr.29552013 dt.29.02.2016,ur.prok.nr.172 dt.28.05.2012,kontr.nr.3122 dt.13.07.2012
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 1,793,389 2018-08-22 2018-09-04 55721290012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Rikonstr. i trotuareve ne shetitoren e palmave, fat.nr.10889946 dt.12.10.2015,ur.prok.nr.172 dt.28.05.2012,kontr.nr.3122 dt.13.07.2012
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 409,111 2018-08-22 2018-08-28 55621290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Rikonstr. i trotuareve ne shetitoren e palmave,pjese e mbetur nga fat.nr.29552001 dt.30.11.2015,ur.prok.nr.172 dt.28.05.2012,kontr.nr.3122 dt.13.07.2012
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 3,893,117 2018-07-18 2018-07-25 49521290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sit.perf. obj.Sist.asf.i rruges Aleks Dani,fat.nr.72140444 dt.07.06.2011,ur.prok.nr.1017 dt.09.03.2011,kontr.nr.1195 dt.20.04.2011,Akt Kolaudim dt.12.05.2011
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 1,900,000 2018-07-18 2018-07-25 48821290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sit.nr.1 obj.Sist.asf.i rruges Delisufaj,fat.nr.29552039 dt.11.09.2017,ur.prok.nr.94 dt.08.05.2017,kontr.nr.8522 dt.23.06.2017
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 212,459 2018-07-18 2018-07-25 49621290012018 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik garanci punimesh obj.Sist.asf.i rruges Aleks Dani,certif.garancise se difekteve dt.08.06.2012,PV marrje perf. dorezim dt.08.06.2012,Akt Kolaudim dt.12.05.2011
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 272,689 2018-07-18 2018-07-25 48421290012018 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik garanci punimesh obj.Sist.asf.i rruges Vsil Prifti,certif.garancise se difekteve dt.11.06.2012,PV marrje perf. dorezim dt.11.06.2012,Akt Kolaudim dt.28.05.2011
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 7,794,237 2018-04-23 2018-04-30 25821290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik situacion nr.2 obj. Sistemim asfaltim i rruges Seman Pirraj,fat.nr.29552111 dt.28.03.2018,ur.prok.nr.164 dt.24.08.2017,kontr.nr.8285 dt.16.10.2017
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 3,319,737 2018-02-22 2018-03-01 107121290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik situacion nr.1 i objktit Sistemim asfaltim i rruges Seman Pirraj,fat.nr.29552043 dt.30.10.2017,ur.prok.nr.164 dt.24.08.2017,kontr.nr.8285 dt.16.10.2017
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 3,283,200 2018-02-08 2018-02-19 8021290012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sistemim asfaltim i rruges Vasil Prifti,fat.nr.72140362 dt.30.12.2011,ur.prok.nr.1029 dt.24.03.2011,kontr.nr.1305 dt.05.05.2011
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 1,897,895 2018-02-08 2018-02-19 7921290012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sistemim asfaltim i rruges Vasil Prifti,fat.nr.72140359 dt.30.11.2011,ur.prok.nr.1029 dt.24.03.2011,kontr.nr.1305 dt.05.05.2011
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 2,850,000 2017-10-17 2017-10-26 72921290012017 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik situacion nr.1 obj.sistemim asfaltim i rruges Delisufaj, pjes.fat.nr.29552039 dt.11.09.2017,ur.prok.nr.94 dt.08.05.2017,kontr.nr.8522 dt.23.06.2017
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 4,870,878 2017-07-07 2017-07-17 49321290012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik situacion perfundimtar Rikonstruksion i rruges Hasan Gina,fat.nr.29552036 dt.03.06.2017,ur.prok.nr.219 dt.11.11.2016,kontr.nr.595 dt.19.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 4,639,059 2017-03-08 2017-03-16 12721290012017 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik rikonstr. i rruges Hasan Gina,fat.nr.29552032 dt.02.03.2017,ur.prok.nr.219 dt.11.11.2016, kontr.nr.595 dt.19.01.2017
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave