Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (Mbi 3,221 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
BANKASOCIETEGENERALEALBANIA 14,899,792.00 62 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 5,000 2018-12-18 2018-12-19 96021240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhjetor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 25,000 2018-12-06 2018-12-07 92121240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhejtor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,816 2018-12-04 2018-12-05 91321240012018 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat nentor 2018 pmnzh bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,996 2018-11-05 2018-11-06 87021240012018 Shtese page per gradat ushtarake 2124001 listepagese pagat tetor 2018 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 50,000 2018-10-11 2018-10-12 81921240012018 Te tjera transferta tek individet 2124001 listepagese shperblim per lindje Libonika Dodoveci si ndihme ekonomike bashkia kv VKB nr 77 dt 03.10.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 355,540 2018-10-02 2018-10-03 77721240012018 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat gusht 2018 PMNZSH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,404 2018-09-07 2018-09-10 72121240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat gusht 2018 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 2,171,103 2018-08-27 2018-08-30 68421240012018 Shpenzime kompensimi per shpronesim ne te kaluaren 2124001 listepagese per shpronesimin e objektve per realizimin e rruges naftetari , kristaq lacka e qemal stafa vkm nr 456 dt 26.07.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,721 2018-08-08 2018-08-09 63121240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat korrik 2018 pmnzh bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,980 2018-07-06 2018-07-09 56021240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat qershor 2018 pmnzh / bashkia
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,927 2018-06-04 2018-06-05 48121240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat maj 2018 PMNZH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,449 2018-05-04 2018-05-07 39621240012018 Shtese page per gradat ushtarake 2124001 listepagese pagat prill 2018 pmnzh bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 353,182 2018-04-04 2018-04-06 30721240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat mars 2018 PMNZH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 358,797 2018-03-09 2018-03-12 20321240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat shkurt 2018 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,474 2018-02-06 2018-02-07 8221240012018 Shtese page per gradat ushtarake 2124001 listepagese pagat janar 2018 PMNZH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 353,611 2018-01-16 2018-01-17 3721240012018 Shtese page per gradat ushtarake 2124001 listepagese pagat dhjetor 2017 PMNZSH bashkia
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 30,000 2017-12-27 2017-12-28 106421240012017 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shpereblim lindje dhjetor 2017
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 20,000 2017-12-20 2017-12-22 104921240012017 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhjetor 2017
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,267 2017-12-01 2017-12-04 100721240012017 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat nentor 2017 PMNZH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 330,963 2017-11-01 2017-11-02 95421240012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat PMNZh tetor 2017
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 373,012 2017-10-06 2017-10-09 88421240012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat shtator 2017 PMNZH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 350,733 2017-09-07 2017-09-08 81721240012017 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat gusht 2017 PMNZSH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 518,896 2017-08-03 2017-08-04 70421240012017 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat korrik 2017 PMNZH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 279,874 2017-07-03 2017-07-04 62321240012017 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat qershor 2017 PMNZH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 13,600 2017-06-12 2017-06-15 50821240012017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2124001 listepaege personat per njoftimin e zgjedhjeve
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 279,782 2017-06-01 2017-06-02 47921240012017 Shtese page per gradat ushtarake 2124001 listepagese pagat maj 2017 MNZH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 1,800 2017-05-18 2017-05-19 40821240012017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2124001 listepagese per shpenzime berje vule ferdinant pulaha
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 250,229 2017-05-17 2017-05-18 40321240012017 Te tjera transferime korrente 2124001 listepagese rast per fatkeqesi Vera Zeqo
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 278,861 2017-05-02 2017-05-03 35921240012017 Paga baze 2124001 listepagese pagat prill 2017 p m n zh bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 8,500 2017-04-14 2017-04-20 31021240012017 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese proc. konkurimi lulzim sino
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 279,468 2017-04-07 2017-04-11 28521240012017 Paga baze 2124001 listepagese pagat mars 2017pmnzh
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 278,680 2017-03-07 2017-03-08 17021240012017 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat shkurt 2017 PMNZH / bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 279,693 2017-02-06 2017-02-07 6221240012017 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat janar 2017 bashkia
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 279,331 2017-01-11 2017-01-12 0221240012017 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat dhjetor 2016bashkia pmnzh
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 550,211 2016-12-30 2016-12-30 93721240012016 Te tjera transferime korrente 2124001 fond financiar per banesat e demturara nga termeti 2016 listepagese
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 5,000 2016-12-22 2016-12-22 90121240012016 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhjetor 2016
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 279,448 2016-12-02 2016-12-02 82121240012016 Shtese page per gradat ushtarake 2124001 listepagese pagat nentor 2016 PMNZH
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 15,000 2016-11-25 2016-11-30 80821240012016 Grant per femije te lindur 2124001 shperblim lindje bashkia nentor 2016
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 10,000 2016-11-25 2016-11-30 81121240012016 Grant per femije te lindur 2124001 shperblim lindje nentor 2016 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 279,432 2016-11-07 2016-11-08 74121240012016 Shtese page per gradat ushtarake 2124001 pagat tetor 2016 PMNZH Bashkia kv
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave