Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (Mbi 3,221 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
BANKAKOMBETARETREGTARE 40,671,067.00 244 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 20,000 2018-12-24 2018-12-26 98521240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhjetor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 16,500 2018-12-20 2018-12-21 96921240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese invalid pune bashkia dhjetor 2018 vkb nr 97/14.12.2018 konf. prefk.nr 2785/1 dt 17.12.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 10,000 2018-12-18 2018-12-19 95921240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhjetor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 100 2018-12-18 2018-12-19 96521240012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2124001 komision per kthim pagese te dt 12.12.2018 per shperblim lindje
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 14,190 2018-12-18 2018-12-19 96221240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kkryepleqte nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,230,391 2018-12-18 2018-12-19 94521240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat aparati bashkia nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 50,000 2018-12-18 2018-12-19 96421240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhjetor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 16,500 2018-12-04 2018-12-05 89921240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepage invalid pune bashkia kv nentor 2018 vkb 89/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,225,236 2018-11-07 2018-11-08 88521240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat tetor 2018 aparati bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 9,460 2018-11-07 2018-11-08 88821240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kryepleqte tetor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 40,505 2018-11-07 2018-11-08 87921240012018 Paga me kontrate per pune sezonale 2124001 listepagese pagat tetor 2018 bordi i kullimit me kontrate
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,185,816 2018-10-22 2018-10-23 84721240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat shtator 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 14,190 2018-10-09 2018-10-10 81421240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kryepleqte shtator 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 60,102 2018-10-08 2018-10-09 79721240012018 Paga me kontrate per pune sezonale 2124001 lstepagese pagat shtator 2018 bordi i kullimit
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 16,500 2018-10-03 2018-10-04 78121240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese invalid pune/bashkia kv shtator 2018 vkb nr 69 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,099,362 2018-09-20 2018-09-21 76021240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat gusht 2018 aparati bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 14,190 2018-09-19 2018-09-20 75821240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese kryepleqte gusht 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 60,102 2018-09-12 2018-09-13 73321240012018 Paga me kontrate per pune sezonale 2124001 listepagese pagat gusht 2018 bordi i kullimit
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 16,500 2018-08-27 2018-08-28 68921240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese invalid pune bashkia kv gusht 2018 vkb nr 62 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,288 2018-08-27 2018-08-28 69421240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ekonomike kompesime energji bashkia kv korrik 2018 vkb nr 65 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 14,190 2018-08-15 2018-08-16 67021240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese kryepleqte korrik 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 4,320 2018-08-13 2018-08-14 65121240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihma ekonomike bashkia kucove korrik 2018 vendim 1.1.7.2018 dt 03.08.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 60,102 2018-08-08 2018-08-09 63721240012018 Paga me kontrate per pune sezonale 2124001 listepagese pagat korrik 2018 me kontrate bordi i kullimit/bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,062,651 2018-08-08 2018-08-09 63821240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat korrik 2018 aparati /bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 16,500 2018-08-01 2018-08-02 61521240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese invalid pune korrik 2018 vkb nr 54 dt 26.07.2018 konf prefekt nr 2126/1 dt 30.07.2018 bashkia
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,288 2018-08-01 2018-08-02 62021240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek komp. energj. qershor 2018 vkb nr 57 dt 26.07.2018 konf prefekt nr 2126/1 dt 30.07.2018 bashkia
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 4,320 2018-07-12 2018-07-13 60021240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ekonomike bashkia shqoponja kokoshi qershor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 14,190 2018-07-12 2018-07-13 60321240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese kryepleqte qershor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,060,733 2018-07-12 2018-07-13 59021240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat qershor 2018 aparati bashkia
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 60,102 2018-07-10 2018-07-11 58221240012018 Paga me kontrate per pune sezonale 2124001 listepagese pagat qershor 2018 bordi i kullimit/ bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 13,200 2018-07-04 2018-07-05 54621240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese invalid pune bashkia vkb nr 45 /27.06.2018 konf. pref. nr 1970/1 dt 03.07.2018 qershor 2018 kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 2,576 2018-07-04 2018-07-05 55121240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese kompesim energjie bashkia vkb nr 45 /27.06.2018 konf. pref. nr 1970/1 dt 03.07.2018 maj 2018 kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 50,260 2018-06-27 2018-06-28 53521240012018 Udhetim i brendshem 2124001 listepagese udhetim dieta sherbimi qershor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 4,320 2018-06-12 2018-06-13 51621240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ekonomike maj 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 14,190 2018-06-12 2018-06-13 50921240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kryepleqte maj 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,033,348 2018-06-08 2018-06-11 49821240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat maj 2018 aparati bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 60,102 2018-06-08 2018-06-11 48921240012018 Paga me kontrate per pune sezonale 2124001 listepagese pagat maj 2018 bordi i kullimit me kontrtate
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 16,500 2018-05-23 2018-05-24 45721240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese invalid bashkia kv maj2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 75,684 2018-05-21 2018-05-22 44221240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kryepleqte dhjetor 2017- prill 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,023,629 2018-05-11 2018-05-14 42421240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat prill 2018 aparati bashkia kv
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave