Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (Mbi 3,221 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
AQIFMARRA 1,623,904.00 43 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 19,836 2018-09-27 2018-09-28 76721240012018 Blerje dokumentacioni 2124001 blerje dokumentacioni flethyrje e mandat arketime fat nr 36/61812690 dt 20.07.2018
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 42,000 2018-09-27 2018-09-28 77121240012018 Kancelari 2124001 materiale per funksionimin e pajisjeve te zyrave modem etj fat nr 43/61812697 dt 12.08.2018
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 34,080 2018-06-18 2018-06-25 52821240012018 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 2124001 kancelari e materilae te tjera zyre fat nr 22/61812673 dt 25.05.2018
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 221,148 2018-05-17 2018-05-22 43821240012018 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 2124001 kancelari e materiale zyre te tjera fat nr 61812661 dt 17.04.2018
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 28,500 2018-03-29 2018-03-30 27321240012018 Kancelari 2124001 kancelari e materiale zyre fatnr 07/13739708 dt 27.02.2018
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 2,500 2018-03-02 2018-03-06 17021240012018 Blerje dokumentacioni 2124001 blerje dokumentacioni fat nr 14/11616269 dt 05.10.2017
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 1,680 2018-03-05 2018-03-06 18821240012018 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2124001 materiale pastrimi fat nr 13/11616268 dt 05.10.2017
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 3,600 2018-03-05 2018-03-06 18921240012018 Blerje dokumentacioni 2124001 blerje dokumentacioni fat nr 11/11616266 dt 03.10.2017
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 29,000 2018-02-21 2018-02-22 11821240012018 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 2124001 kancelari e materiale te tjera fat nr 02/11616253 dt 17.07.2017
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 2,800 2017-06-19 2017-06-20 54421240012017 Blerje dokumentacioni 2124001 blerje dokumentacioni fat nr 20/10918434 dt 18.04.2017
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 9,000 2017-06-12 2017-06-13 50521240012017 Sherbime te printimit dhe publikimit 2124001 botimi i gazetes lajmetari fat nr 35/10918388 dt 05.01.2017 kontr dt 03.06.2016
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 210,000 2017-05-24 2017-05-25 44221240012017 Kancelari 2124001 materiale e kancelari fat nr 37.37/1,37/2.37/3/10918390,10919391/10918392/10918393 dt 02.02.2017
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 79,900 2017-05-12 2017-05-15 39721240012017 Kancelari 2124001 kancelari e materiale te tjera fat nr 01 e1/1 10918355/10918353 dt 16.11.2016
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 9,000 2017-04-24 2017-04-26 33021240012017 Sherbime te printimit dhe publikimit 2124001 sherbime printimi fat nr 12/10918365 dt 05.12.2016 kontr dt 03.06.2016
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 9,000 2017-03-20 2017-03-23 22621240012017 Sherbime te printimit dhe publikimit 2124001 printimi i gazetes lajmetari fa nr 38/10918394 dt 05.08.2016
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 9,000 2017-03-20 2017-03-23 22721240012017 Sherbime te printimit dhe publikimit 2124001 printimi i gazetes lajmetari fat nr 21/9566543 dt 05.09.2016
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 3,000 2017-03-16 2017-03-17 208212400012017 Sherbime te printimit dhe publikimit 2124001 sherbimi printimi epublikimi fat nr 18/9566540 dt 01.09.2016
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 28,000 2017-03-07 2017-03-08 17621240012017 Kancelari 2124001 kamcelari e materiale te tjera zyre fat nr 02/10918302 dt 26.09.2016
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 200,000 2017-02-06 2017-02-09 6521240012017 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 2124001 kancelari e materiale zyre fat nr 9566600,9566590,9566591,9566592,9566593,9566594,9566595 dt.05.05.2016
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 9,000 2016-10-25 2016-10-26 71521240012016 Sherbime te printimit dhe publikimit 2124001 shepnz. botimi i gazetes lajmetari fat nr 9566518 dt 13.06.2016
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 37,500 2015-12-29 2015-12-30 92021240012015 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme materiale zyre fat nr 9566561 dt 24.12.2015 kodi 2124001
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 130,000 2015-12-18 2015-12-21 88021240012015 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim materiale zyre fat nr 8295277,278,279,280 kodi 2124001
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 32,140 2015-12-18 2015-12-18 87721240012015 Kancelari materiale te zyres fat nr 8295290 kodi 2124001
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 19,800 2015-12-18 2015-12-18 87821240012015 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim materiale pastrimi fat nr 8295281 kodi 2124001
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 32,680 2015-11-24 2015-11-26 77621240012015 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme materiale e kancelari fat nr 8295265 kodi 2124001
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 29,380 2015-11-11 2015-11-12 69421240012015 Kancelari materiale e dokum. fat nr 8295245 dt 26.10.2015 kodi 2124001
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 56,810 2015-11-06 2015-11-06 68321240012015 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres pagese dok. materiale fat nr 8295202 dt 09.09.2015 kodi 2124001
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 12,800 2015-10-29 2015-10-30 67021240012015 Kancelari materiale dhe dokument. zyre fat nr 8295227 dt 30.09.2015 kodi 2124001
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 12,500 2015-10-29 2015-10-30 66521240012015 Blerje dokumentacioni materiale dhe dokument. zyre fat nr 7682250 dt 27.08.2015 kodi 2124001
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 15,600 2015-10-29 2015-10-30 66921240012015 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres materiale fat nr 8295241 dt 09.10.2015 kodi 2124001
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 58,000 2015-09-11 2015-09-14 47821240012015 Kancelari shpenzime per kancelari e dokumentacion bashkia kucove kod.2124001 fat.7682249
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 10,150 2015-09-11 2015-09-11 47621240012015 Kancelari shpenzime per kancelari bashkia kucove kod.2124001 fat.7682244
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 14,000 2015-09-11 2015-09-11 47921240012015 Kancelari shpenzime per kancelari e materiale bashkia kucove kod.2124001 fat.7682248
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 6,000 2015-09-11 2015-09-11 47221240012015 Sherbime te printimit dhe publikimit shpenzime per dokumentacion bashkia kucove kod.2124001 fat.7682235
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 29,650 2015-08-12 2015-08-13 35621240012015 Blerje dokumentacioni shpenzime per materiale e paisje tjera bashkia kucove kod.2124001 fat.7682233
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 8,000 2015-07-07 2015-07-08 32421240012015 Te tjera materiale dhe sherbime speciale pagese materiale pastrimi e sherbime speciale bashkia kucove kod.2124001 fat.7682209
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 6,000 2015-07-07 2015-07-08 31821240012015 Sherbime te printimit dhe publikimit pagese shpenzime shtypi bashkia kucove kod.2124001 fat.7682208
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 5,000 2015-06-19 2015-06-19 28421240012015 Sherbime te tjera shpenzime per fotokopje bashkia kucove kod.2124001 fat.7682299
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 38,900 2015-06-03 2015-06-04 25021240012015 Blerje dokumentacioni shpenzime per kancelari e dokumentacion bashkia kucove kod.2124001 fat.7682291
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 64,000 2015-04-21 2015-04-22 17921240012015 Kancelari shpenzime per materiale e kancelari bashkia kucove kod.2124001 fat,7682262,7682266,7682267
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave