Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Korce (1515) (Mbi 4,500 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
SHERBIMIPERMBARIMORZIG 160,500.00 50 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-10-24 2018-10-25 105621220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEK.EKZEK.NDAJ DEBITORIT SOKOL METI, NR.VENDIMI 41 2013 1094 (353 PROT), SHK.PERMB.NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-09-25 2018-09-26 92221220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEK.NDAJ DEBITORIT SOKOL METI, NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353) PROT, SHK.PERMB.NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014, SHTATOR 2018
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-08-27 2018-08-28 82821220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI, VENDIM NR.41-2013-1094 (353 PROT), SHKRESE PERMBARIMORE NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-07-24 2018-07-25 70021220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353) PROT, SHK.PERMB.NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-06-27 2018-06-28 57821220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) SEKUESTRO EKZEKUTIVE NDAJ DEBITORIT SOKOL METI, NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT), SHK.PERMB.NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-05-24 2018-05-25 44621220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI, VENDIM NR.41-2013-1094 (353), SHKRESE PERMB.NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-04-25 2018-04-26 34121220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEK.EKZEKUTIVE NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41 2013 1094 (353) PROT, SHKRESE PERMB.NR.862 13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-03-26 2018-03-27 22621220012018 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT), SHKRESE PERMB.NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-02-28 2018-03-01 14521220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT), SHKRESE PERMB.NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-01-24 2018-01-25 3721220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ PAGES SE DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353) PROT, SHKRESE NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 3,500 2017-12-21 2017-12-22 117921220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT), SHKRESE PERMB.NR.862-13 REGJ NR.03041 DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-10-27 2017-10-30 96721220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) SEKUESTRO EKZEKUTIVE NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT) SHKRESE NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-09-21 2017-09-22 86721220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT) , SHKRESE NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-08-22 2017-08-23 75821220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT) SHKRESE NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-07-21 2017-07-24 66021220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT) SHK.NR.862-13 REGJ NR.03041 DT 06.02.2017
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-06-21 2017-06-23 55621220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEK.EKZEKUTIVE NDAJ DEBITORIT SOKOL METI VENDIM NR.41-2013-1094 (353 PROT) SHKRESE NR.862-13 REGJ DT 06.02.2017
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-05-24 2017-05-25 44221220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUES.EKZEKUTIVE NDAJ DEBITORIT S.METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT) SHKRESE NR.862-13 REGJ 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-04-24 2017-04-25 34621220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-03-23 2017-03-27 24621220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-02-23 2017-02-24 14221220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL FERIT METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-01-25 2017-01-27 5121220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) SEKUESTRO PER DEBITORIN SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-12-28 2016-12-29 139021220012016 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE VENDOSJE SEKUESTRO S.METI NR.VEND 41-2013-1094 (353 PROT )
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-11-23 2016-11-24 119721220012016 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE SEKUESTRO S.METI NR.VENDIMI 41-2013-1094
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-10-24 2016-10-24 106321220012016 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE SEKUESTRO S.METI NR.VENDIMI 41-2013-1094
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-09-22 2016-09-23 96021220012016 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE SEKUESTRO S.METI
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-08-22 2016-08-23 85621220012016 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE SEKUESTRO EKZEKUTIVE GUSHT 2016 SOKOL F. METI
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-07-13 2016-07-13 72321220012016 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE NDALESE DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-06-22 2016-06-22 65221220012016 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE DEBITOR SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-05-25 2016-05-25 53321220012016 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE DEBITOR SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-04-26 2016-04-27 40921220012016 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE NDALESE DEBITOR SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-03-29 2016-03-30 28521220012016 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE DEBITOR SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 10,000 2016-03-01 2016-03-02 17521220012016 Paga baze BASHKIA KORCE DEBITOR HAMIT XHAKA NJ.ADM.BULGAREC NR.969-15 REGJ
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-02-17 2016-02-18 14121220012016 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE DEBITOR SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (2013)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2016-01-29 2016-01-29 6121220012016 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE VENDOSJE SEKUESTRO DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 10,000 2016-01-14 2016-01-15 2221220012016 Paga baze BASHKIA KORCE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT HAMIT XHAKA NR.969-15 REGJ
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 3,500 2015-12-21 2015-12-23 1085421220012015 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE VENDOSJE SEKUESTRO MBI DEBITORIN SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353) PROT
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 10,000 2015-12-15 2015-12-16 104121220012015 Paga baze BASHKIA KORCE NJ.ADM.BULGAREC SEKUESTRO MBI DEBITORIN HAMIT XHAKA NR.969-15 REGJ
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 10,000 2015-11-19 2015-11-20 93121220012015 Paga baze BASHKIA KORCE NJ.ADM.BULGAREC DEBITOR HAMIT XHAKA NR.969-15 REGJ
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2015-10-26 2015-10-26 81821220012015 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE DEBITOR SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353)
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 20,000 2015-10-20 2015-10-21 77621220012015 Paga baze BASHKIA KORCE (NJ.ADM.BULGAREC) DEBITOR HAMIT XHAKA NR.969-15 REGJ NR.23538
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave