Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Korce (1515) (Mbi 4,500 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
OPERATORIISHPERNDARJESSEENERGJISEELEKTRIKE 29,522,730.00 459 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 34,743 2018-12-26 2018-12-27 123921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI NENTOR 2018 KONTRATE NR. A627831, A28290, A626426, A628076, FAT.NR.290830295, 290966497, 290664440, 290776129,PROJEKTI FUQ.I FEMIJEVE ROME DHE EGJIPTIANE, KONT.QERAJE DT 03.01.2018, URDHER NR.819
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 18,885 2018-12-26 2018-12-27 123821220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI NENTOR 2018 KONTRATE NR. A16298, A28534,A4706, A626351, FAT.NR.290966774, 290966491, 290802075, 290857427, PROJEKTI QENDRA KOMUNITARE PER MOSHEN E TRETE, KONT.QERAJE DT 08.08.2018, URDHER NR.917
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 6,606 2018-12-26 2018-12-27 123721220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI NENTOR 2018 KONTRATE NR.A629850, A629848, FAT.NR.290831059, 290939882, PROJEKTI FUQIZIMI I FEMIJVE ROME DHE EGJIPTIANE, MAREV.BASHK.DT 02.03.2016, URDHER NR.818 DT 21.12.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 2,040 2018-12-21 2018-12-24 122121220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI NENTOR 2018, NR.KONTRATE A626348, A626349, A626350, A626409, A626439, A626063, FAT.NR.290884496, 290803074, 290857426, 290966135, 290857432, 290912782 BLLOKU I BANESAVE SOCIALE
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 19,674 2018-12-21 2018-12-24 122021220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI NENTOR 2018, NR.KONTRATE B47897, B47896, B47936, B47938, B47956, B47901, B47904, B47905, FAT.NR.290802520,290857719,290912405,290829678,290911332,290965557,290829605,290829607 NJ.ADM.VOSKOPOJE,BULGARE
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 12,366 2018-12-17 2018-12-18 120421220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI NENTOR 2018 NR.KONTRATE A28114, FAT.NR.290965382
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 209,355 2018-12-17 2018-12-18 120321220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI NENTOR 2018 NR.KONTRATE A28806, A28795, A28824, A28944, A28792, A121263,A28885, A28943, FAT.NR.290938089, 290856625, 290829335, 290960574, 290830645, 290830771,290803705, 290802006
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 340 2018-11-26 2018-11-27 115721220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI TETOR 2018, NR.KONTRATE A120717, FAT.NR.290103449, PROJEKTI: STREHEZA EMERGJENTE PER VIKTIMAT E DHUNES NE FAMILJE, KONTRATE QERAJE DT 22.08.2018, URDHER NR.771 DT 23.11.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 6,839 2018-11-26 2018-11-27 116421220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI TETOR 2018, NR.KLIENTI A16298,A28534,A4706,A626351 FAT.NR.290313349,290145260,290311831,290354403, PROJEKTI:QEND.KOMUNIT.PER MOSHEN E TRETE, KONT.QERAJE DT 08.08.2018, URDHER NR.770 DT 23.11.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 1,868 2018-11-26 2018-11-27 115321220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI TETOR 2018, NR.KONTRATE A626348, A626349, A626350, A626409, A626439, A626063, FAT.NR.290396157,290312702,290354402,290102756,290229019,289912832 BLLOKU I BANESAVE SOCIALE
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 1,364 2018-11-26 2018-11-27 115821220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI TETOR 2018, NR.KONTRATE A629850, A629848 NR.FAT.290271495, 290229872 PROJEKTI: FUQIZIMI I FEMIJEVE ROME DHE EGJIPTIANE , MAREV.BASHKEPUNIMI DT 02.03.2016, URDHER NR.768 DT 23.11.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 132,361 2018-11-26 2018-11-27 115021220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI TETOR 2018, NR.KONTRATE A28806, A28795, A28824, A28944, A28792, A121263, A28885, A28943 FAT.NR.290269710,290228264,290228263,290353427,290103203,290313302,290213350,290228026
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 23,741 2018-11-26 2018-11-27 116121220012018 Uje 2122001 BASHKIA KORCE 2122001 ENERGJI TETOR 2018,NR.KLIENTI A627831,A28290, A626426,A628076 FAT.NR.29039628,290145265,289912159,290396292 PROJEKTI:FUQ.I FEMIJ.ROME DHE EGJIPT.,MAREV.BASHKEP.DHE KONT.QERAJE DT 03.01.2018,URDHER NR.769 DT 23
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 20,518 2018-11-23 2018-11-26 115221220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI TETOR 2018, NR.KONTRATE B47920, D93320, B47936, B47938, B47956, B47901, B47904, B47905, FAT.NR.290355142, 290354309, 290229616, 290102295, 290395758, 290312210, 290395658, 290353928 NJ.ADM.DRENOVE,BUL
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 46,023 2018-11-22 2018-11-23 114921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI TETOR 2018 , NR.KONTRATE B47897, B47896, B47824, B51236, B50727, B47865, B47892, B47878, FAT.NR.290270094, 290270822, 290228731, 290270088, 290312546, 290229587, 290186470, 290313512
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 7,122 2018-11-22 2018-11-23 114821220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI TETOR 2018 , NR.KONTRATE A28114 FAT.NR.290353724
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 1,026 2018-10-29 2018-10-30 108821220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KLIENTI A629850, A629848 PROJEKTI: FUQIZIMI I FEMIJEVE ROME DHE EGJIPTIANE, MAREV.BASHK.DT 02.03.2016, URDHER NR.696 DT 25.10.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 12,599 2018-10-29 2018-10-30 108921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, KOD KLIENTI A627831, A28290, A626426, A628076 PROJEKTI: FUQIZIMI I FEMIJEVE ROME DHE EGJIPTIANE, MAREV.BASHKEP.KONTRATE QERAJE DT 03.01.2018, URDHER NR.694 DT 25.10.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 3,031 2018-10-29 2018-10-30 108521220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018 KOD KLIENTI A16298, A28534, A4706, A626351 PROJEKTI: QENDRA KOMUNITARE PER MOSHEN E TRETE, MAREV.BASHK.DT 09.07.2018, KONTRATE QERAJE DT 08.08.2018, URDHER NR.695 DT 25.10.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 294 2018-10-26 2018-10-29 107921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE A120717, PROJEKTI: STREHEZA EMERGJENTE PER VIKTIMAT E DHUNES NE FAMILJE, KONTRATE QERAJE DT 22.08.2018, URDHER NR.698 DT 25.10.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 98,576 2018-10-25 2018-10-26 105921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE A28806, A28795, A28824, A28944, A28792, A121263, A28885, A28943
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 10,355 2018-10-25 2018-10-26 106021220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE B47920, D93320, B47936, B47938, B47956, B47901, B47904, B47905 NJ.ADM.DRENOVE, BULGAREC, LEKAS
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 23,898 2018-10-25 2018-10-26 106121220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE B47897, B47896, B47824, B51236, B50727, B47865, B47892, B47878 NJ.ADM.VOSKOPOJE, MOLLAJ, VITHKUQ, VOSKOP
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 1,700 2018-10-25 2018-10-26 106221220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE A626348, A626349, A626350, A626409, A626439 BLLOKU I BANESAVE SOCIALE, URDHER NR.685 DT 25.10.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 18,542 2018-10-25 2018-10-26 106321220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE A28114, A28903
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 209,746 2018-10-10 2018-10-11 99521220012018 Sherbime te tjera 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE TARIFE PER LIDHJE TE RE PER TREGUN E FRUTA PERIMEVE, FAT.NR.65 DT 24.09.2018, URDHER NR.620 DT 09.10.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 79,477 2018-10-04 2018-10-05 97921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI QERSHOR,KORRIK,GUSHT 2018 KONTRATA A629848, ENERGJI KORRIK, GUSHT 2018 KONTRATA A629850, PROJEKTI FUQIZIMI I FEMIJEVE ROME DHE EGJIPTIANE, MAREV.BASHK.DT 02.03.2016,URDHER NR.601 DT 01.10.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 6,466 2018-09-27 2018-09-28 94021220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI GUSHT 2018, NR.KLIENTI A16298, A28534, A4706, A626351 PROJEKTI QENDRA KOMUNITARE PER MOSHEN E TRETE, KONTRATE QERAJE DT 08.08.2018, URDHER NR.590 DT 26.09.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 11,871 2018-09-27 2018-09-28 95721220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI GUSHT 2018, NR.KLIENTI A627831, A28290, A626426, A628076 PROJEKTI: FUQIZIMI I FEMIJEVE ROME DHE EGJIPTIANE, MAREV.BASHKEPUNIMI DHE KONTRATE QERAJE DT 03.01.2018, URDHER NR.589 DT 26.09.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 1,700 2018-09-25 2018-09-26 92921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI GUSHT 2018, NR.KONTRATE A626348, A626349, A626350, A626409, A626439 DT 31.08.2018, URDHER NR.584 DT 25.09.2018, BLLOKU I BANESAVE SOCIALE
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 340 2018-09-25 2018-09-26 92621220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI GUSHT 2018 NR.KONTRATE A120717, KONTRATE QERAJE DT 29.12.2016, 22.08.2018 PROJEKTI: STREHEZA EMERGJENTE PER VIKTIMAT E DHUNES NE FAMILJE, URDHER NR.579 DT 24.09.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 10,539 2018-09-24 2018-09-25 91121220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI GUSHT 2018, NR.KONTRATE B47920, D93320, B47936, B47938, B47956, B47901, B47904, D47905 NJ.ADM.DRENOVE, BULGAREC, LEKAS
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 19,395 2018-09-24 2018-09-25 91221220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI GUSHT 2018, NR.KONTRATE B47897, B47896, B47824, B51236, B50727, B47865, B47892, B47878 NJ.ADM.VOSKOPOJE, MOLLAJ, VITHKUQ, VOSKOP
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 137,015 2018-09-24 2018-09-25 91021220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI GUSHT 2018, NR.KONTRATE A28806, A28795, A28824, A28944, A28792, A121263, A28885, A28943
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 16,278 2018-09-24 2018-09-25 91521220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI GUSHT 2018, NR.KONTRATE A28114, A28903
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 758,491 2018-09-19 2018-09-20 90021220012018 Sherbime te tjera 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PER SHTESE FUQIE ENERGJIE BASHKIA E RE PALLATI I KULTURES DHE BIBLIOTEKA E TE RRITURVE, FAT.NR.59, 60 DT 07.09.2018, URDHER NR.562 DT 19.09.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 1,700 2018-08-24 2018-08-27 81921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI KORRIK 2018, KONTRATE NR.A626348, A626349, A626350, A626409, A626439, URDHER NR.514 DT 24.08.2018, BLLOKU I BANESAVE SOCIALE
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 10,583 2018-08-24 2018-08-27 81621220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI KORRIK 2018, KOD KLIENTI A627831, A28290, A626426, A628076, PROJEKTI: FUQIZIMI I FEMIJEVE ROME DHE EGJIPTIANE, MAREV.BASHKEPUNIMI DHE KONTRATE QERAJE DT 03.01.2018, URDHER NR.512 DT 23.08.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 340 2018-08-24 2018-08-27 81721220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI KORRIK 2018, KOD KLIENTI A120717, PROJEKTI: STREHEZA EMERGJENTE PER VIKTIMAT E DHUNES NE FAMILJE, KONTRATE QERAJE DT 29.12.2016, URDHER NR.510 DT 23.08.2018
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 12,203 2018-08-23 2018-08-24 80921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI KORRIK 2018, NR.KLIENTI B 47920,D 93320, B 47936, B 47938, B 47956, B 47901, B 47904, B 47905
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave