Transaksion Thesari 2015-2017- Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) (Mbi 2,611 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
UNIONBANKSHA 109,377,606.00 141 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 990,495 2018-12-19 2018-12-24 67310260012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Vendim Gjykate Veli Vata Nr. 4569 dt: 15/12/2016, Shkrese Min. Turizmi Nr, 82, dt:: 17/12/2018, listepagesa, likujdim total
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 215,500 2018-12-20 2018-12-24 72310260012018 Udhetim i brendshem MTM Dieta Brenda vendit, VKM Nr 997 dt 10.12.2010, Lista Permbledhese e Miratuar nga Sekretari i Pergjithshem, date 20.12.2018, Lista Llogarive sipas bankave perkatese 20.12.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 50,500 2018-12-07 2018-12-17 57810260012018 Udhetim i brendshem MTM Dieta Brenda vendit, VKM Nr 997 dt 10.12.2010, Lista Permbledhese e Miratuar nga Sekretari i Pergjithshem, date 07.12.2018, Lista Llogarive sipas bankave perkatese 07.12.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 671,550 2018-12-07 2018-12-12 58910260012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Vendim Gjykate Gazmend Sinamati nr. 3477, dt 26.10.2016, shkrese min turiymi nr.4, dt07/12/2018, listepagesa, likujdim total
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,183,086 2018-12-03 2018-12-04 54910260012018 Shtese page per vjetersi ne pune MTM Listepagesa e llogarive Nentor 2018, Bordero Nentor 2018 Nr. Punonjesve Plan 132 Fakt 19
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 301,500 2018-11-12 2018-11-20 51810260012018 Udhetim i brendshem MTM Dieta Brenda vendit, VKM Nr 997 dt 10.12.2010, Lista Permbledhese e Miratuar nga Sekretari i Pergjithshem, date 12.11.2018, Lista Llogarive sipas bankave perkatese 12.11.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,185,918 2018-11-01 2018-11-02 48710260012018 Shtesë page për punë të vështira e të dëmshme për shëndetin MTM Listepagesa e llogarive Tetor 2018, Bordero Tetor 2018 Nr. Punonjesve Plan 132 Fakt 19
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 75,240 2018-10-30 2018-11-01 47810260012018 Te tjera transferta tek individet MTM Shperblim rast Dalje ne pension KM Nr 929 dt 17.11.2010,Per krijimin dhe perdorimin e Fondit te vecante ,Pika 7. Urdher Ministri nr 367 dt 10.10.2018, Lista e llogarise 26.10.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 142,160 2018-10-12 2018-10-16 45910260012018 Udhetim i brendshem Dieta Brenda vendit, VKM Nr 997 dt 10.12.2010, Lista Permbledhese e Miratuar nga Sekretari i Pergjithshem, date 12.10.2018, Lista Llogarive sipas bankave perkatese 12.10.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,177,644 2018-10-01 2018-10-02 43510260012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi MTM Listepagesa e llogarive Shtator 2018, Bordero Shtator 2018 Nr. Punonjesve Plan 132 Fakt 19
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 50,000 2018-09-24 2018-10-01 430110260012018 Te tjera transferta tek individet MTM Shperblim rast semundje VKM Nr 929 dt 17.11.2010, Shkrese Min Fin.Ekon.nr 14140/1 dt 27.06.2018, Urdher Ministri nr 337 dt 24.09.2018,Lista e llogarise 24.09.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 215,500 2018-09-20 2018-09-24 41910260012018 Udhetim i brendshem MTM Dieta Brenda vendit, VKM Nr 997 dt 10.12.2010, Lista Permbledhese e Miratuar nga Sekretari i Pergjithshem, date 20.09.2018, Lista Llogarive sipas bankave perkatese 20.09.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,230,800 2018-09-03 2018-09-04 38810260012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi MTM Listepagesa e llogarive Gusht 2018, Bordero Gusht 2018 Nr. Punonjesve Plan 132 Fakt 20
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 30,000 2018-08-22 2018-08-24 37010260012018 Te tjera transferta tek individet MTM Shperblim Rast fatkeqsie, VKM Nr 929 dt 17.11.2010, Shkrese Min Fin.Ekon.nr 14059/1 dt 31.07.2018, Urdher Ministri nr 266 dt 17.07.2018,Lista e llogarise 21.08.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 474,000 2018-08-17 2018-08-23 35410260012018 Udhetim i brendshem MTM Dieta Brenda vendit, VKM Nr 997 dt 10.12.2010, Lista Permbledhese e Miratuar nga Sekretari i Pergjithshem, date 13.08.2018, Lista Llogarive sipas bankave perkatese 13.08.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,237,966 2018-08-01 2018-08-02 33310260012018 Paga e grupit MTM Listepagesa e llogarive Korrik 2018, Bordero Korrik 2018 Nr. Punonjesve Plan 132 Fakt 21
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 187,000 2018-07-23 2018-07-27 31810260012018 Udhetim i brendshem MTM Dieta 23.07.2018, VKM 997 dt 10.12.2010, Lista permbledhese e Miratuar, Lista e llogarive sipas bankave
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,311,148 2018-07-02 2018-07-03 28610260012018 Paga baze MTM Listepagesa e llogarive Qershor 2018, Bordero Qershor 2018 Nr. Punonjesve Plan 132 Fakt 21
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 235,000 2018-06-21 2018-06-25 27510260012018 Udhetim i brendshem MTM Dieta brenda vendit, VKM nr. 997, dt: 10.12.2010, Lista permbledhese e Miratuar nga sekretari i Pergjithshem, date 21.06.2018, Lista Llogarive sipas bankave perkatese 21.06.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,264,009 2018-06-01 2018-06-04 24810260012018 Shtesë page për punë të vështira e të dëmshme për shëndetin MTM Listepagesa e llogarive Maj 2018, Bordero Maj 2018 Nr. Punonjesve Plan 132 Fakt 108
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 269,500 2018-05-22 2018-05-24 24010260012018 Udhetim i brendshem MTM Dieta Brenda vendit, VKM Nr 997 dt 10.12.2010, Lista permbledhese e Miratuar nga Sekretari i Pergjithshem, date 22.05.2018, Lista Llogarive sipas bankave perkatese 22.05.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,287,366 2018-05-02 2018-05-03 18810260012018 Paga baze MTM Listepagesa e llogarive Prill 2018, Bordero Prill 2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 276,000 2018-04-24 2018-04-26 16810260012018 Udhetim i brendshem MTM VKM Nr 997 dt 10.12.2010 Miratim sekretar i Pergjithshem dt 24.04.2018, Lista e Llogarive 24.04.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,250,715 2018-04-03 2018-04-04 13810260012018 Shtese page per vjetersi ne pune MTM listepagesa e llogarive Mars 2018, bordero Mars 2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 248,880 2018-03-27 2018-04-03 13510260012018 Te tjera transferta tek individet MTM SHKRESE MIN FIN NR. 19433-265 DATE 09.03.2018, SHKRESE MIN MJEDISI NR. 1865.1 DATE 15.12.2017, LIGJ NR. 152.2013, LISTEPAGESA
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 390,500 2018-03-26 2018-03-28 12710260012018 Udhetim i brendshem MTM Dieta 26.03.2018, VKM 997 dt 10.12.2010, Lista e dietave
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,237,741 2018-03-01 2018-03-02 9410260012018 Shtese page per vjetersi ne pune Ministria Mjedisit paga shkurt 18 nr 132;105 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 240,500 2018-02-26 2018-02-27 8510260012018 Udhetim i brendshem Ministria Mjedisit dieta shkres 23.2.18 list pag 26.2.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 287,940 2018-02-26 2018-02-27 8310260012018 Shtesa page te tjera Ministria Mjedisit sht page shkres nr 70dat 29.12.2017 list pag 26.2.2018
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 49,539 2018-02-13 2018-02-15 3310260012018 Shtesa page te tjera Ministria Mjedisit paga janar 18 shkres 14.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,255,920 2018-02-01 2018-02-02 2110260012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,544,665 2018-01-08 2018-01-09 110260012018 Paga baze Ministria Mjedisit paga dhjetor 17 nr 122;111 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 145,000 2017-12-27 2017-12-29 60010260012017 Udhetim i brendshem Ministria Mjedisit dieta shkres 27.12.2017 list pag 27.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 940,745 2017-12-27 2017-12-29 59710260012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Ministria Mjedisitabonime v gjykate 2478 dat 14.9.2016 Hilmi Kola shkres 21.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 213,000 2017-12-19 2017-12-20 54010260012017 Udhetim i brendshem Ministria Mjedisitabonime dieta shkres 18.12.2017 list pag 18.12.17
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,743,037 2017-12-01 2017-12-04 53210260012017 Paga baze Ministria Mjedisit paga nentor 2017 nr 122;106
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 87,500 2017-11-24 2017-11-30 53010260012017 Udhetim i brendshem Ministria Mjedisit dieta shkresa 22.11.2017 list pag 23.11.17
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 82,500 2017-11-23 2017-11-24 52610260012017 Udhetim i brendshem Ministria Mjedisit dieta shkresa 21.11.2017 list pag 23.11.17
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,839,256 2017-11-02 2017-11-03 50210260012017 Shtese page per funksionin Ministria Mjedisit paga tetor 2017 nr 122;96
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,910,227 2017-11-02 2017-11-03 48210260012017 Shtese page per vjetersi ne pune Ministria Mjedisit paga shtator 2017 nr 122;93
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave