Transaksion Thesari 2015-2017- Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) (Mbi 2,039 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 13,728,152.00 63 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 275,801 2017-11-20 2017-11-21 68210040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji shtator ft nr 243469392 dt 30.09.2017kont nr H110004
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2017-09-29 2017-10-02 62810040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji korrik 2017 ft nr 241197913 kont nr a30124 dt 22.07.2017
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2017-09-12 2017-09-13 59910040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS 602, shp energji korrik 17, klienti BE1A120001015295 kontrate n A 15295 ft n 241116878 dt 22.7.17
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2017-09-12 2017-09-13 60010040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS 602, energji kontrate A 15295 Kodi Klientit BE1A120001015295 ft n 239616871 dt 21.6.17
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 505,419 2017-09-12 2017-09-13 60110040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS 602, energji gusht 17, Kontrate H 110004 ft n 242406800 dt 31.8.17 klienti TR1H080021110004
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 427,189 2017-08-17 2017-08-18 48510040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji korrik 2017 ft nr 240854976 dt 31.07.2017
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 286,931 2017-07-17 2017-07-18 44310040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji qershor 2017 ft nr 239796481 dt 30.06.2017
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2017-07-17 2017-07-18 44210040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji qershor 2017 ft nr 655182665 dt 22.05.2017
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 122,408 2017-06-19 2017-06-20 37910040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji mars prill 2017 ft nr 653885647 652896910 dt 23.03.2017 dhe 21.04.2017
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 187,889 2017-06-19 2017-06-20 38810040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energjimaj r ft nr 655543945 dt 31.05.2017
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 6,937 2017-06-06 2017-06-07 33210040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji janar ft nr 650506861 DT 31.01.2017 KONTR A30124
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 189,176 2017-05-24 2017-05-25 29710040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji prill 2017 ft nr 654155743 dt 30.04.2017 kon H110004
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 307,498 2017-04-19 2017-04-20 17010040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji mars 2017 ft nr652571538 dt 31.03.2017
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 360,768 2017-03-24 2017-03-27 14010040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji shkurt 2017 ft nr 651474119 dt 28.02.2017 kontr nr h110004
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 1,730 2017-03-20 2017-03-21 12710040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji ft nr 648689180 dt 22.12.2016
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2017-03-09 2017-03-10 11510040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji janar ft nr 650416909 kon a15295
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 504,489 2017-02-20 2017-02-21 7410040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji janar 2017, fature 650549625 dt 31.01.2017, Nr kontrate H110004
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2017-02-08 2017-02-09 4510040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji dhjetor 2016 kontrat nr A15295 ft nr 649403150 dt 22.12.2016
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 50,500 2017-02-08 2017-02-09 4410040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik energji nentor 2016 kontrat nr A15295 ft nr 648005654 dt 30.11.2016
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 537,812 2017-01-24 2017-01-25 2710040012017 Elektricitet 1004001 MZHETTS lik enrgji dhjetor 2016 ft nr 649147390 kontrat nr H 110004 dt 31.12.2016
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2016-12-14 2016-12-15 68110040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji,kontrate a15295 ft nr 646434519
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 396,943 2016-12-14 2016-12-15 67910040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji,kontrate H110004 ft nr 647974924
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 134 2016-11-23 2016-11-24 61110040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji,kontrate A30124 ft nr 644926532 dt 21.09.2016
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 253,671 2016-11-17 2016-11-18 60210040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji,kontrate TR1H080021110004,fat 646441562
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2016-11-14 2016-11-15 59410040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji,kontrate A15295 ft nr 644924264
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 117 2016-10-26 2016-10-27 55010040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji,kontrate a30124 FT NR 64246119
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 265,455 2016-10-21 2016-10-21 53910040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji,kontrate TR1H080021110004,fat 644930687 shtator 2016
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2016-10-13 2016-10-13 52310040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji,kontrate A15295 ft nr 644466379
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 392,960 2016-09-28 2016-09-28 47610040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S shpenzime energji m- gusht ,fat nr 644470687 date 31.08.2016 kontrat H 110004,KODI KLIENT. TR1H080021110004
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 218 2016-09-28 2016-09-28 46610040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S shpenzime energji m- qershor per D.SH.P. Shkoder ,fat nr 641192203 date 21.06..2016, kont A 30124,nr matesi 8051503
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2016-08-23 2016-08-23 41510040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S shpenzime energji m-maj per D.SH.P. Berat ,fat nr 640997163 date 23.05.2016, kont A 15295
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 431,233 2016-08-23 2016-08-23 40610040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S shpenzime energji m-korrik ,fat nr 643392409 date 31.07.2016 kont TR1H080021110004
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 400,376 2016-07-26 2016-07-27 36310040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S shpenzime energji fat nr 642230955 date 30.06.2016 kont TR1H080021110004
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 254,301 2016-06-16 2016-06-17 29210040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji MAJ 2016,kontrate H 110004,fat 641004076,dt 31.05...2016kodi klientit TR1H080021110004
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2016-06-16 2016-06-17 30010040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji prill 2016,kontrate A 015295,fat 639237972,dt 21.04..2016kodi klientit BE1A120001015295
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 27,742 2016-05-25 2016-05-25 24310040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji mars 2016,+ detyrim prapambetur (2007-2015)kontrate A 015295,fat 638127533,dt 21.03..2016
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 249,908 2016-05-25 2016-05-25 23910040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji prill 2016,kontrate H 110004,fat 639245171,dt 30.04,KODI KLIENTI TR 1H080021110004.2016
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 401,377 2016-04-18 2016-04-19 19410040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji MARS 2016,kontrate TR1H080021110004,fat 638135876,dt 31.03.2016
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2016-04-19 2016-04-19 16710040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji SHKURT 2016,kontrate A 015295,fat 636611824,dt 19.02..2016
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 7,206 2016-03-31 2016-03-31 13510040012016 Elektricitet 1004001 602-M.ZH.E.T.S energji,kontrate SH2A010118030124,fat shkurt 2016
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave