Transaksion Thesari 2015-2017- Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) (Mbi 2,969 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 4,245,787,271.00 2,969 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) AMADEUS TRAWELL AND TOURS Tirane 82,500 2018-06-07 2018-06-12 49410060012018 Udhetim jashte shtetit MIE, bileta avioni ftes pr ofert dt.11.5.18, up nr.34 dt.11.5.18, njoft fituesi dt.11.5.18, fat nr.504 (54223895) dt.11.5.18, autoizim nr.6501/3 dt.11.5.18
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) Mario Gegolli Tirane 22,800 2018-06-06 2018-06-08 48310060012018 Shpenzime te tjera transporti MIE, larje makine muaji maj 2018, kontrate nr.11/1 dt.21.2.18, fat nr.11(10799761) dt.31.5.18, pv nr.4 dt.31.5.18
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA CREDINS Tirane 34,000 2018-06-06 2018-06-08 48610060012018 Shpenzime per honorare MIE, shpen.honorare kkdm,ktpd, urdher pages nr.7805 dt.28.5.18, urdh min nr.218 dt.27.2.18, urdher nr 34,34/1 dt.25.2.15, nr.36 dt.12.3.15, listepagesa dt.05.06.2018 vkm 418dt.27.6.12, vkm 856 dt.23.11.16
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 100,290 2018-06-06 2018-06-08 47810060012018 Posta dhe sherbimi korrier MIE shpenz.postare prill 2018, fat nr.1902 (58061002) dt.26.05.2018
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) TIRANA BANK Tirane 16,300 2018-06-06 2018-06-08 48910060012018 Shpenzime per honorare MIE, shpen.honorare kkdm,ktpd, urdher pages nr.7805 dt.28.5.18, urdh min nr.218 dt.27.2.18, urdher nr 34,34/1 dt.25.2.15, nr.36 dt.12.3.15, listepagesa dt.05.06.2018 vkm 418dt.27.6.12, vkm 856 dt.23.11.16
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 153,400 2018-06-06 2018-06-08 48510060012018 Shpenzime per honorare MIE, shpen.honorare kkdm,ktpd, urdher pages nr.7805 dt.28.5.18, urdh min nr.218 dt.27.2.18, urdher nr 34,34/1 dt.25.2.15, nr.36 dt.12.3.15, listepagesa dt.05.06.2018 vkm 418dt.27.6.12, vkm 856 dt.23.11.16
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 17,000 2018-06-06 2018-06-08 48710060012018 Shpenzime per honorare MIE, shpen.honorare kkdm,ktpd, urdher pages nr.7805 dt.28.5.18, urdh min nr.218 dt.27.2.18, urdher nr 34,34/1 dt.25.2.15, nr.36 dt.12.3.15, listepagesa dt.05.06.2018 vkm 418dt.27.6.12, vkm 856 dt.23.11.16
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 17,000 2018-06-06 2018-06-08 48810060012018 Shpenzime per honorare MIE, shpen.honorare kkdm,ktpd, urdher pages nr.7805 dt.28.5.18, urdh min nr.218 dt.27.2.18, urdher nr 34,34/1 dt.25.2.15, nr.36 dt.12.3.15, listepagesa dt.05.06.2018 vkm 418dt.27.6.12, vkm 856 dt.23.11.16
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) TELEKOM ALBANIA Tirane 4,000 2018-06-06 2018-06-08 48410060012018 Sherbime telefonike MIE, shpenz.tel Pril 2018 fat nr.2278068685 dt.1.5.18, urdh nr.88 dt.23.1.18, nr 23.1.18, nr. abonenti 53809814 vkm nr 864 dt.23.7.2010
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) UJËSJELLËS KANALIZIME TIRANË Tirane 6,360 2018-06-06 2018-06-08 47910060012018 Uje MIE, shpenz.uji muaji prill fat nr 1804-418484-1-1, dt.26.04.18, kontrate nr.418484 nrs.262120222
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) ARBANA SH. A. Tirane 885,360 2018-06-06 2018-06-08 48010060012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes MIE, sherb roje maj 2018, up nr.317 dt.14.12.2017, kontrate nr.4018/4 dt.29.12.17, fat. nr.71 dt.01.6.18 (51979777) pv maj 2018
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,926,090 2018-06-04 2018-06-05 47010060012018 Te tjera transferta tek individet MIE, pagese per shpenzime varrimi urdh.likujdimi nr.7971 dt 30.5.2018 listpagese bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) AMADEUS TRAWELL AND TOURS Tirane 121,000 2018-05-09 2018-06-05 39110060012018 Udhetim jashte shtetit Mie shpenzim bilete avioni , ftesa oferte 27.3.2018 urdher 21 dt 27.3.2018 njoftim fitus 27.3.18 fat nr 328 dt 27.3.2018 fat 328 dt 27.3.2018(54223830)autorizim 554/1dt 26.3.2018
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,508,065 2018-06-04 2018-06-05 46910060012018 Te tjera transferta tek individet MIE, pagese per shpenzime varrimi urdh.likujdimi nr.7971 dt 30.5.2018 listpagese bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA E TIRANES Tirane 553,840 2018-06-04 2018-06-05 47310060012018 Te tjera transferta tek individet MIE, pagese per shpenzime varrimi urdh.likujdimi nr.7971 dt 30.5.2018 listpagese bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA E TIRANES Tirane 93,590 2018-06-04 2018-06-05 47710060012018 Sherbime te tjera URDHER 488 DT 30.5.2018 TRANSFERT 740 EURO KURS DITE 1 EURO =126 ALL FATURA 7302 DT 10.5.2018 KUOTATIZACION
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA E TIRANES Tirane 3,797,850 2018-06-04 2018-06-05 47610060012018 Sherbime te tjera URDHER 476 DT 25.5.2018 TRANSFERT 35000 DOLLAR KURS DITE 1 USD =105.5 ALL SHKRESE AV. SHTETIT 6215 DT 13.4.18
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) DORINA KARAISKAJ Tirane 62,400 2018-05-09 2018-06-05 40110060012018 Udhetim jashte shtetit Mie pages bilet avioni ,ftese ofert dt 27.4.18 urdh 30dt 27.4.18 njoftim fitusi 27.4.18fat nr 178 dt 27.4.18 autorizim 6747/1 dt 27.4.18 procesverbal 27.4.18
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) TELEKOM ALBANIA Tirane 4,000 2018-05-10 2018-06-05 39010060012018 Sherbime telefonike Mie pages shpenzime kompesim telefonike fatura mars 2277813594 dt 1.4.2018 urdher 88 dt 23.1.2018 nr abonenti 53809814 vkm 864dt 23.7
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA CREDINS Tirane 969,500 2018-06-04 2018-06-05 46810060012018 Te tjera transferta tek individet MIE, pagese per shpenzime varrimi urdh.likujdimi nr.7971 dt 30.5.2018 listpagese bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Tirane 99,610 2018-06-04 2018-06-05 47410060012018 Te tjera transferta tek individet MIE, pagese per shpenzime varrimi urdh.likujdimi nr.7971 dt 30.5.2018 listpagese bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 477,900 2018-06-04 2018-06-05 47110060012018 Te tjera transferta tek individet MIE, pagese per shpenzime varrimi urdh.likujdimi nr.7971 dt 30.5.2018 listpagese bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) PRO CREDIT BANK Tirane 83,720 2018-06-04 2018-06-05 47210060012018 Te tjera transferta tek individet MIE, pagese per shpenzime varrimi urdh.likujdimi nr.7971 dt 30.5.2018 listpagese bashkelidhur
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 477,049 2018-06-01 2018-06-04 46310060012018 Shtese page per vjetersi ne pune MEI , bordero muaji maj 18 listpagesa bashkelidhur pl 242 fk 5
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 6,270,831 2018-06-01 2018-06-04 46010060012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi MIE, paga muaji MAj 2018, listepagesa MAj 2018 bashkelidhur,nr.punonj plan 272 nr.fakt 100, 272
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,748,562 2018-06-01 2018-06-04 46110060012018 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe MIE, paga muaji Maj 2018, listepagese bashkelidhur, plani 248 fakti 58
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) UNION BANK SHA Tirane 136,514 2018-06-01 2018-06-04 46510060012018 Shtese page per vjetersi ne pune MIE, paga muaji MAj 2018, listepagesa MAj 2018 bashkelidhur,nr.punonj plan 272 nr.fakt 100, 272
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA CREDINS Tirane 2,739,973 2018-06-01 2018-06-04 46210060012018 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe MEI , bordero muaji maj 18 listpagesa bashkelidhur pl 242 fk 44
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) TIRANA BANK Tirane 1,811,860 2018-06-01 2018-06-04 46410060012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi MIE, paga muaji MAj 2018, listepagesa MAj 2018 bashkelidhur,nr.punonj plan 272 nr.fakt 100, 272
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 485,762 2018-06-01 2018-06-04 47510060012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi MIE, paga muaji MAj 2018, listepagesa MAj 2018 bashkelidhur,nr.punonj plan 272 nr.fakt 100, 272
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA CREDINS Tirane 60,986 2018-06-01 2018-06-04 47710060012018 Paga baze MEI , bordero muaji maj 18 listpagesa bashkelidhur pl 242 fk 44
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 124,204 2018-06-01 2018-06-04 47610060012018 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe MEI , bordero muaji maj 18 listpagesa bashkelidhur pl 20fk 4
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Tirane 483,523 2018-06-01 2018-06-04 46610060012018 Shtese page per vjetersi ne pune MIE, paga muaji MAj 2018, listepagesa MAj 2018 bashkelidhur,nr.punonj plan 272 nr.fakt 100, 272
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) Mario Gegolli Tirane 22,800 2018-05-09 2018-06-04 39410060012018 Shpenzime te tjera transporti Mei pages larje makine kontrat 11/1 date 21.2.18 vazhdim fat nr 9(10799759 dt 30.4.2018
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 58,500 2018-06-01 2018-06-04 46710060012018 Paga baze MEI , bordero muaji maj 18 listpagesa bashkelidhur pl 242 fk 1
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) FASTECH Tirane 1,199,100 2018-05-30 2018-06-01 44710060012018 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave MIE, pages sheb.mirembajtje sistemi , kontrate nr.4327 dt.29.7.2016, urdh.nr 285 dt.27.3.18, fat nr 03 dt.03.01.18, (55587803), pv marrje dorz. nr.5487/4 dt.24.5.18, raport tetor-dhjetor 2017
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) UJËSJELLËS KANALIZIME TIRANË Tirane 29,010 2018-05-30 2018-06-01 43610060012018 Uje MIE, shpenzime uji muaji prill 2018, fat nr.1804-159334-1-1 t.30.04.2018, kontrate nr.159334-1 , nr matesi 10 112115, nrs 262084317
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) ALBTEK ENERGY Tirane 49,805,564 2018-05-31 2018-06-01 456100600120181 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIE pagesa e incenerelatorit elbasan urdher minstri 146 dt 31.1.2018 fatura 14(19846614) dt 14.5.2018 vkm 907 dt 17.12.2014 kesti nr 41 kontrat ne vazhdim
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) KREATX Tirane 444,000 2018-05-30 2018-06-01 44610060012018 Sherbime te tjera MIE, pages sherb mirembajtje kontrat nr.4884/6 dt.20.10.16, fat nr 36(48380090) dt.12.4.18, fat nr.44(48380098) dt.14.4.18, raport mars-prill 2018
Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) BANKA CREDINS Tirane 15,400 2018-05-29 2018-05-31 44910060012018 Shpenzime per honorare MIe, shpenz.honorare kerkes per pages nr.7252, listeprezenca dt.27.4.18, listepagesa dt.28.5.18, vkm nr.519 dt.20.9.17
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave