Transaksion Thesari 2015-2017- Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) (Mbi 2,611 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 5,163,009,544.00 2,611 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 14,600 2018-02-15 2018-02-16 3910260012018 Udhetim i brendshem Ministria Mjedisit dieta shkres 14.2.18 sist pag 14.2.18
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 36,060 2018-02-15 2018-02-16 3510260012018 Posta dhe sherbimi korrier Ministria Mjedisit posta fat 26.12.2017 seri 58057412
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BLEDI LOÇI Tirane 128,400 2018-02-15 2018-02-16 3410260012018 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Ministria Mjedisit mat u prok 15.12.17 ft of 15.12.2017 fat 23.12.17 seri 52139136 f hyrje 22.12.17
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 49,539 2018-02-13 2018-02-15 3310260012018 Shtesa page te tjera Ministria Mjedisit paga janar 18 shkres 14.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,587,999 2018-02-01 2018-02-02 2310260012018 Paga baze Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 36,031 2018-02-01 2018-02-02 3010260012018 Shtesa page te tjera Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 54,363 2018-02-01 2018-02-02 2910260012018 Shtesa page te tjera Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,402,667 2018-02-01 2018-02-02 2410260012018 Paga baze Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 50,740 2018-02-01 2018-02-02 2810260012018 Paga baze Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 23,932 2018-02-01 2018-02-02 3110260012018 Shtesa page te tjera Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 1,255,920 2018-02-01 2018-02-02 2110260012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA E TIRANES Tirane 63,596 2018-02-01 2018-02-02 2510260012018 Paga baze Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,465,937 2018-02-01 2018-02-02 2610260012018 Paga baze Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Tirane 527,744 2018-02-01 2018-02-02 2210260012018 Paga baze Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 150,875 2018-02-01 2018-02-02 2710260012018 Paga baze Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Tirane 36,031 2018-02-01 2018-02-02 3210260012018 Shtesa page te tjera Ministria Mjedisit paga janar 18 nr 132;106 list pag
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) N O SH I Tirane 599,720 2018-01-30 2018-01-31 165010260012017 Pjese kembimi, goma dhe bateri Ministria Mjedisit sherbim kont nr 2771/3 dat 26.4.17 permbledhese fat 28.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) 4 A-M Tirane 598,607 2018-01-30 2018-01-31 162410260012017 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative Ministria Mjedisit rik kont 18.12.17 fat 22.12.17 sit 43743736
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) 3H Tirane 666,083 2018-01-30 2018-01-31 606110260012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Ministria Mjedisit PT vendim gjyqi 719 dat 9.4.15 Drita Dalipaj shkres 21.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 83,776 2018-01-30 2018-01-31 161610260012017 Organizatat nderkombetare te tjera Ministria Mjedisit konventa fat 30.11.17 euro 591 me kurs 136 shkres 22.12.17 fat 11.12.17 usd 816.8 me kurs 115
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 97,322 2018-01-30 2018-01-31 161710260012017 Organizatat nderkombetare te tjera Ministria Mjedisit kontribute shkres 22.12.17 fat 11.12.17 usd 816.8 me kurs 115
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 59,570 2018-01-30 2018-01-31 161810260012017 Sherbimet bankare Ministria Mjedisit konventa fat 11.10.17 usd 488 me kurs 115 shkres 28.12.17
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) LEKË DODAJ Tirane 1,052,588 2018-01-30 2018-01-31 608110260012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Ministria Mjedisit PT vendim gjyqi 2110 dat 7.7.2016 Marash Guri shkres 21.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) AMBASADA ITALIANE Tirane 2,082,981 2018-01-30 2018-01-31 162910260012017 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Ministria Mjedisit tvsh shkres 19.12.17 permbledhese fat gusht Djetor 17 marrveshje 20.5.15
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) EPTISA Servicios de Inginieria S.L. Tirane 489,931 2018-01-30 2018-01-31 163210260012017 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Ministria Mjedisit tvsh marrveshje 9.4.15 shkres 21.12.17 psit permbledhes 20.12.17
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) G I Z Tirane 380,665 2018-01-30 2018-01-31 162510260012017 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Ministria Mjedisit tvsh shkres 20.12.17 permbledhese fat 28.12.2017 prill nentor 17
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) G I Z Tirane 274,168 2017-12-29 2018-01-31 162610260012017 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Ministria Mjedisit tvsh shkres 26.12.17 permbledhese fat 28.12.2017 prill tetor 17
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) FABIO ISUFAJ Tirane 662,355 2018-01-30 2018-01-31 599110260012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Ministria Mjedisit PT vendim gjyqi 1621 dat 13.6.2016 Hysen Delishi shkres 21.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) KODRA BAILIFF SERVICE Tirane 273,332 2018-01-30 2018-01-31 598110260012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Ministria Mjedisit PT vendim gjyqi 884 dat 24.4.2015 Ertion Dano shkres 21.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) T.S.S 2015 Tirane 87,000 2018-01-30 2018-01-31 163510260012017 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes Ministria Mjedisit sherbim u prok 8.9.17 ft of 11.9.17 fat 1.12.17 seri 4811725
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 693,000 2018-01-30 2018-01-31 604110260012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Ministria Mjedisit PT vendim gjyqi 2539 dat 14.9.2016 Xhevahir Kamberi shkres 21.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) G I Z Tirane 464,016 2018-01-30 2018-01-31 162810260012017 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Ministria Mjedisit tvsh shkres 20.12.17 permbledhese fat 28.12.2017 prill tetor 17
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) HE&SK 11 Tirane 50,000 2018-01-30 2018-01-31 163310260012017 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Ministria Mjedisit mbikqyrje u prok 18.12.17 p verbal 18.12.17 fat 27.12.17 seri 53435489
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) NERITAN ÇUKO Tirane 653,459 2018-01-30 2018-01-31 607210260012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Ministria Mjedisit PT vendim gjyqi 3082 dat 6.10.2016 Ledja Melova shkres 21.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) KOZETA CAKA Tirane 315,697 2018-01-30 2018-01-31 609110260012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Ministria Mjedisit PT vendim gjyqi 1049 dat 18.5.15 Arjana Matushi shkres 21.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,268,175 2018-01-30 2018-01-31 610210260012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Ministria Mjedisit PT vendim gjyqi 2516 dat 14.8.2016 Gani Deliu shkres 21.12.2017
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) GREEN BUSINESS ALBANIA Tirane 224,598 2018-01-30 2018-01-31 163010260012017 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Ministria Mjedisit tvsh shkres 19.12.17 fat 5.12.2017 seri 54775556
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) T.S.S 2015 Tirane 382,800 2018-01-30 2018-01-31 163410260012017 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Ministria Mjedisit sherbim u prok 8.9.17 ft of 11.9.17 fat 21.9.2017 seri 48631144
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) GARDEN LINE Tirane 780,000 2018-01-30 2018-01-31 162110260012017 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore Ministria Mjedisit gjelbrim ambjentesh u prok 6.12.2017 nj fit 15.12.17 p verbal 22.12.17 fat 26.12.2017 seri 53280232
Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 972,122 2018-01-30 2018-01-31 596210260012017 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Ministria Mjedisit PT vendim gjyqi 239 dat 25.3.2015 Mark Shtjefni shkres 21.12.2017
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave