Transaksion Thesari 2012 & 2013 - Aparati Ministrise se Drejtesise (3535)

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit. Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre. Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston çdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet çdo jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kyçe. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojnë fondet e alokuara
  • Sa paguhet për shërbime dhe projekte të caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar çdo institucion
  • Sa para janë paguar në intervale të caktuara kohore
  • etj.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE 14,343,206.00 86 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2012-06-11 2012-06-21 21310140012012 602 Ministria e Drejtesise LIK VENDIM GJYGJI NR 159DT 3/5/07(HARALLAMB KULO)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2012-06-11 2012-06-21 21010140012012 602 Ministria e Drejtesise LIK VENDIM GJYGJI NR 54DT 17/6/2(ERIKETA KORINI)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2012-06-11 2012-06-21 21210140012012 602 Ministria e Drejtesise LIK VENDIM GJYGJI NR 1547DT 1/10/08(ENGJELL HYSI)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 60,000 2012-06-11 2012-06-21 21410140012012 602 Ministria e Drejtesise LIK VENDIM GJYGJI NR 75DT 12/9/11(ANITA GUSHO)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2012-06-11 2012-06-21 20910140012012 602 Ministria e Drejtesise LIK VENDIM GJYGJI NR 112DT 18/11/10(BRUNILDA KONDI)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2012-06-11 2012-06-21 21110140012012 602 Ministria e Drejtesise LIK VENDIM GJYGJI NR 225 DT 31/5/2007 (BURHAN MALEVI)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-08-15 2012-08-17 31010140012012 602 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 54 dt 17/6/2011 ERIKETA KORINI
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-08-15 2012-08-17 31110140012012 602 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 225 dt 31/5/2007 BURHAN MALEVI
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-08-15 2012-08-17 31210140012012 602 Ministria e Drejtesise vendim gjygji 1547 dt 1/10/2010 ENGJELL HYSI
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-08-15 2012-08-17 30910140012012 602 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 67 dt 15/7/2010 BRUNILDA KONDI
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 30,000 2012-08-15 2012-08-17 31310140012012 602 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 75 dt 12/9/2012 ANITA GUSHO
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-09-14 2012-09-17 36310140012012 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 54 dt 17/06/2011 (Eriketa Korini)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-09-14 2012-09-17 36410140012012 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 225 dt 31/05/2007 (Burhan Malevi)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-09-14 2012-09-17 36210140012012 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 112 dt 18/11/2010 (Brunilda Kondi)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 30,000 2012-09-13 2012-09-17 36610140012012 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 75 dt 12/9/2011(ANITA GUSHO)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-09-17 2012-09-18 365101400120121 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 482 dt 12/1/2010 (ENGJELL HYSI)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-10-11 2012-10-16 41210140012012 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 54 dt 17/6/2011 (ERIKETA KORINI)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-10-11 2012-10-16 41410140012012 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 1547 dt 1/10/2008 Engjell Hysi
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 30,000 2012-10-11 2012-10-16 41510140012012 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 75 dt 12/9/2011 Anita Gusho
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-10-11 2012-10-16 41610140012012 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 1908 dt 13/9/2008 Albert Dyrkaj
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-10-11 2012-10-16 41110140012012 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 112 dt 18/11/2010 Brunilda Kondi
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-10-11 2012-10-16 41310140012012 Ministria e Drejtesise vendim gjygji nr 225 dt 31/5/2007 Burhan Malevi
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-04-20 2012-04-25 13410140012012 602 Ministria e Drejtesise lik pjesor vend.gjyqi ne favor te B.Malevi shkrese e Zyres se Permbarimit nr.10307 dt.29.09.11 sipas grafikut bashkangjitur nr.3029 dt.16.04.12
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-04-20 2012-04-25 13710140012012 602 Ministria e Drejtesise lik pjesor vend.gjyqi ne favor te A.Gusho shkrese e Zyres se Permbarimit nr2140 dt.02.03.12 dt.12.01.12 sipas grafikut bashkangjitur nr.3029 dt.16.04.12
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-04-20 2012-04-25 13510140012012 602 Ministria e Drejtesise lik pjesor vend.gjyqi ne favor te E.Hysi shkrese e Zyres se Permbarimit nr.482/Sh dt.12.01.12 sipas grafikut bashkangjitur nr.3029 dt.16.04.12
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-04-20 2012-04-25 13210140012012 602 Ministria e Drejtesise lik pjesor vend.gjyqi ne favor te B.Kondi shkrese e Zyres se Permbarimit nr.214 dt.03.06.11sipas grafikut bashkangjitur nr.3029 dt.16.04.12
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-04-20 2012-04-25 13310140012012 602 Ministria e Drejtesise lik pjesor vend.gjyqi ne favor te E.Korini shkrese e Zyres se Permbarimit nr.8296 dt.28.07.11 sipas grafikut bashkangjitur nr.3029 dt.16.04.12
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2012-04-20 2012-04-25 13610140012012 602 Ministria e Drejtesise lik pjesor vend.gjyqi ne favor te H.Kulo shkrese e Zyres se Permbarimit nr.543/sh nr prot 7799 dt.16.06.08 dt.12.01.12 sipas grafikut bashkangjitur nr.3029 dt.16.04.12
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2013-02-26 2013-02-27 8110140012013 MINISTRIA E DREJTESISE VENDIM GJYGJI NR 225 DT 31/5/2007 (BURHAN MALEVI)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2013-02-26 2013-02-27 8410140012013 MINISTRIA E DREJTESISE VENDIM GJYGJI NR 441 DT 13/9/2012 (ALBERT DYRKAJ)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2013-02-26 2013-02-27 8310140012013 MINISTRIA E DREJTESISE VENDIM GJYGJI NR 75 DT 12/9/2011 (ANITA GUSHO)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2013-02-26 2013-02-27 8610140012013 MINISTRIA E DREJTESISE VENDIM GJYGJI NR 562 DT 15/5/2007 (SALI MERKAJ)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2013-02-26 2013-02-27 7910140012013 MINISTRIA E DREJTESISE VENDIM GJYGJI NR 112 DT 18/11/2010 (BRUNILDA KONDI)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2013-02-26 2013-02-27 8010140012013 MINISTRIA E DREJTESISE VENDIM GJYGJI NR 54 DT 17/6/2011 (ERIKETA KORINI)
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 20,000 2013-02-26 2013-02-27 8210140012013 MINISTRIA E DREJTESISE VENDIM GJYGJI NR 1547 DT 1/10/2008
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2013-03-28 2013-03-29 13510140012013 MINISTRIA E DREJTESISE vendim brunilda kondi vend.112,18.11.2010,shk.p.214,3.6.2011,grafik 2013,
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2013-03-28 2013-03-29 13710140012013 MINISTRIA E DREJTESISE vendim gjyqi burhan malevi v.225,31.5.2007,shk.p.10307,29.9.2011
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2013-03-28 2013-03-29 14210140012013 MINISTRIA E DREJTESISE vendim gjyqi kthim page sali merkaj u.min461,31.10.2012,shk.p6986,19.9.2012
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2013-03-28 2013-03-29 13610140012013 MINISTRIA E DREJTESISE vendim eriketa korini vend.54,17.6.2011,shk.p8296,28.7.2011,
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 10,000 2013-03-28 2013-03-29 14010140012013 MINISTRIA E DREJTESISE vendim gjyqi kthim page albert dyrkaj u.min411,13.9.2012,v.1908,25.11.2008,shk.p5615/09,01.6.2009