Pagesa të Thesarit 2015-2018

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All XHENGO SHPK All 616,204,601.00 81 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 9,500,000 2018-04-12 2018-04-13 27621220012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TEATRIT A.Z.CAJUPI FAZA E DYTE, U.P NR.6 DT 31.01.2017, MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORMULAR NJOFTIM FITUESI DT 27.03.2017, KONTRATE DT 05.04.2017, SIT.NR.5 DT 25.06.17, FAT.NR.56 DT 30.07.2017 (LIKUJDIM PJESOR)
  Spitali Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 637,662 2018-03-12 2018-03-13 10610130192018 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1013019 DR.E SHERBIMIT SPITALOR KORCE MIREMBAJTJE TE OBJEKTEVE FIZIKE E IMPJANISTIKE UR.PROKURIMI NR.10 DT.18.01.2018 SHTESE KONTRATE NR.140 DT.23.01.2018, FAT.50;02 DT.20.02.2018;UBLERJE 32483
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 1,376,317 2018-03-05 2018-03-06 16421220012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TEATRIT A.Z.CAJUPI FAZA E DYTE U.P NR.6 DT 31.01.2017, MIRATIM PROCEDURE,RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJOFTIM FITUESI DT 27.03.2017, KONTRATE DT 05.04.2017, SIT.NR.5 DT 25.06.2017,FAT.NR.56 DT 30.07.2017 LIK.PJESOR
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 7,811,024 2018-02-28 2018-03-01 13821220012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I RRUGEVE RURALE DHE INFORMALE U.P NR.03 DT 20.01.2017,MIRATIM PROCEDURE,RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJOFTIM FITUESI DT 21.04.2017, KONTRATE DT 15.05.2017, SIT.PERF.16.08.2017, FAT.NR.14 DT 02.11.2017, AKT KOLAUDIMI
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 22,269,297 2018-02-28 2018-03-01 13721220012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I RRUGEVE RURALE DHE INFORMALE U.P NR.03 DT 20.01.2017,MIRATIM PROCEDURE,RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJOFTIM FITUESI DT 21.04.2017, KONTRATE DT 15.05.2017, SIT.PERF.16.08.2017, FAT.NR.81 DT 21.10.2017, AKT KOLAUDIMI
  Shk. Prof."Isuf Gjata" Korçe (1515) XHENGO SHPK Korçe 79,039 2018-02-15 2018-02-16 1710102542018 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike 1010254- SHKOLLA E MESME PROFESIONALE ISUF GJATA KORCE, SHPENZIME PER MIREMBAJTJEN E OBJEKTEVE SPECIFIKE (RIPARIM LINJA E GAZIT PER GATIM), U.P NR.2 DT 13.02.2018, P.V DT 13.02.2018, FAT. NR.45 DT 13.02.2018, U.B 32533
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 6,991,922 2018-02-15 2018-02-16 9121220012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TEATRIT A.Z.CAJUPI FAZA E DYTE U.P NR.06 DT 31.01.2017, MIRATIM PROC.RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJOFTIM FITUESI DT 27.03.2017, KONTRATE DT 05.04.2017, SIT.NR.5 DT 25.06.2017, FAT.NR.56 DT 30.07.2017 UB 30283
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 6,302,102 2018-02-15 2018-02-16 8721220012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TREGUT FRUTA PERIME U.P NR.35 DT 28.07.2017, MIRATIM PROC.RAP.PERMBLEDHES.FORMULAR NJOFTIM FITUESI DT 02.10.2017, KONTRATE DT 17.10.2017, FAT.NR.22 DT 22.12.2017, SIT.NR.1 DT 22.12.2017 UB 31553
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 17,479,056 2018-01-22 2018-01-23 2221220012018. Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONSTRUKSION I TEATRIT A.Z.CAJUPI FAZA E DYTE U.P NR.6 DT 31.01.2017, MIRATIM PROCEDURE, RAP.PERMBLEDHES, FORM.NJOFTIM FITUESI DT 27.03.2017, KONTRATE DT 05.04.2017, SIT.NR.4 DT 20.06.2017, FAT.NR.48 DT 29.06.2017
  Shk. Prof."Isuf Gjata" Korçe (1515) XHENGO SHPK Korçe 117,120 2017-12-28 2017-12-29 9310102542017 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike 1010254 SHKOLLA E MESME "ISUF GJATA" KORCE SHPENZ. PER MIRMB. E OBJ. SPEC.(HEKURA HEKERUSOJE,MAKINA QEPESE,BOLIER ETJ) UP NR.32 DT.26.12.2017;PV FORM NR.5 DT.27.12.2017;FAT NR.26 DT.27.12.2017 UB NR.32352
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 2,397,311 2017-12-21 2017-12-27 117121220012017 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE 5 PERQIND GARANCI PUNIMESH OBJEKTI:PERMIRESIM I INFRASTRUKTURES RRUGORE NE QYTET SITUACION PERFUNDIMTAR, AKT-KOLAUDIMI DT 20.11.2015,CERT.MARRJE NE DOREZIM DT 25.11.2017, URDHER NR.850 DT 13.12.2017
  Spitali Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 704,611 2017-12-12 2017-12-13 55710130192017 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1013019 DR.E SHERBIMIT SPITALOR KORCE MIREMBAJTJE NDERTIMORE DHE IMPJANTISTIKE UR.PROKURIMI NR.60 DT.10.04.2017,P.V.3 DT.02.05.2017, NJOFTIM FITUESI NR.753 DT.10.05.2017 KONTRATA NR.777 DT.15.05.2017, FAT.17 DT.01.12.2017
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 586,907 2017-11-08 2017-11-09 101021220012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TEATRIT A.Z.CAJUPI FAZA E DYTE U.P NR. 6 DT 31.01.2017, MIRATIM PROCEDURE,RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJOFTIM FITUESI DT 27.03.2017, KONTRATE DT 05.04.2017, SIT.4 DT 20.06.2017,FAT.NR.48 DT 29.06.2017 LIKUJ.PJESOR
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 551,575 2017-10-30 2017-10-31 97621220012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TEATRIT A.Z.CAJUPI FAZA E DYTE U.P NR.6 DT 31.01.2017,MIRATIM PROCEDURE,RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJOFTIM FITUESI DT 27.03.2017, KONTRATE DT 05.04.2017,SIT.NR.4 DT 20.06.2017, FAT.NR.48 DT 29.06.2017 UB 30283
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 3,107,146 2017-10-12 2017-10-13 92421220012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TEATRIT A.Z.CAJUPI FAZA E DYTE U.P NR.6 DT 31.01.2017, MIRATIM PROCEDURE,RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJOFTIM FITUESI DT 27.03.2017, KONTRATE DT 05.04.2017, SIT.NR.4 DT 20.06.2017, FAT.NR.48 DT 29.06.2017 (L.PJESOR)
  Spitali Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 1,369,609 2017-09-06 2017-09-07 40610130192017 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1013019 DR.E SHERBIMIT SPITALOR KORCE MIREMBAJTJE NDERTIMORE DHE IMPJANTISTIKE UR.PROKURIMI NR.60 DT.10.04.2017,P.V.3 DT.02.05.2017, NJOFTIM FITUESI NR.753 DT.10.05.2017 KONTRATA NR.777 DT.15.05.2017, FAT.62 DT.15.08.2017,SITUAC.PJES.NR.2
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 513,264 2017-07-26 2017-07-27 67121220012017 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala BASHKIA KORCE (2122001) LIKUJDIM 5% GARANCI PUNIMESH OBJEKTI: RIKONSTRUKSION I RRUGEVE NE LGJ.6 RRUGA ASIM VOKSHI SIT.PERFUNDIMTAR AKT KOLAUDIMI DT 15.06.2015, CERTIFIKATE MARRJE NE DOREZIM DT 25.06.2017 URDHER NR.457 DT 24.07.2017
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 1,077,765 2017-07-13 2017-07-14 614221220012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TEATRIT A.Z.CAJUPI FAZA E DYTE U.P NR.6 DT 31.01.2017 MIRATIM PROCEDURE, RAP.PERMBLEDHES, FORM.NJOFTIM FITUESI DT 27.03.2017 KONTRATE 05.04.2017 SIT.NR.3 DT 18.05.2017 FAT.NR.35 (DIFERENCA) DT 18.05.2017
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 7,780,796 2017-07-07 2017-07-10 58121220012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA KORCE (2122001) RIKONSTRUKSION I RRUGEVE RURALE DHE INFORMALE U.P NR.03 DT 20.01.2017 MIRATIM PROCEDURE, RAP.PERMBLEDHES, FORM.NJOFTIM FITUESI DT 21.04.2017 KONTRATE 15.05.2017 SIT.NR.2 DT 29.06.2017 FAT.47 DT 29.06.2017 UB 30617
  Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 8,453,229 2017-06-21 2017-06-23 54321220012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA KORCE (2122001) RIKONSTRUKSION I RRUGEVE RURALE DHE INFORMALE U.P NR.03 DT 20.01.2017 MIRATIM PROCEDURE, RAP.PERMBLEDHES, FORMULAR NJOFTIM FITUESI DT 21.04.2017, KONTRATE DT 15.05.2017 SIT.NR.1 DT 12.06.2017 FAT.46 DT 12.06.2017