Pagesa të Thesarit 2015-2018

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All NIKA All 877,819,729.00 494 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Puke (3330) NIKA Puke 175,344 2018-03-13 2018-03-15 10221370012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BASHKIA PUKE kodi 2137001 bl.ushqime. f.t.nr.36 dt.19.02.2018,nr.29 dt.27.02.2018,nr.37 dt.28.02.2018,nr.41,42,43 dt.28.02.2018 kont..413/10 dt.20.04.2017up 57 dt.02.03.2017
  Spitali Shkoder (3333) NIKA Shkoder 868,706 2018-03-13 2018-03-15 10210130232018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Shkoder blerje ushqime vazhdim amendim kontrate nr 108 dt 10.1.2018,fat nr 51206607 dt 15.02.2018,fh nr 1 dt 15.02.2018,pv dt 15.02.2018,fat nr 51206616,fh nr 4 pv dt 28.02.2018.fat nr 51206633 ,fh nr 5 ,pv dt 05.03.2018
  Qendra Sociale Multidisiplinare (3535) NIKA Tirane 192,743 2018-03-13 2018-03-15 2521011632018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2101163 Qendra Soc Multidisiplinore 2018 Lik ushqime up 5 dt 10.04.2017 fo 03.05.2017 fat 51792159 nr 309 pv 21.04.2017 fh 27 dt 29.12.2017
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) NIKA Korçe 2,629,449 2018-03-12 2018-03-13 0110069282018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 1006928 SHOQATA RAJONALE E MENAXHIMIT TE MBETJEVE T V SH PER PROJEKTIN ADMINSTRIM I MBETJEVE TE NGURTA NE JUGLINDJE TE SHQIPEERISE FAZA II OBJEKTI NDERTIMI I STACIONIT TE TRANSFERIMIT NE BILISHT LOTI I FAT.NR 295 DT 12.12.2017 U B NR 31984
  Bashkia Puke (3330) NIKA Puke 65,400 2018-02-07 2018-03-01 3821370012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BASHKIA PUKE kodi 2137001 bl.ushqim. fat.tat.6.8 dt.15.01.2018 fat tat.13 dt.31.01.2018 kont.nr.413/10 dt.20.04.2017 up nr.57 dt.02.03.2017
  Bashkia Maliq (1515) NIKA Korçe 3,923,549 2018-02-26 2018-02-27 10621680012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 2168001 BASHKIA MALIQ LIK SIT PERF RIK.SHKOLLA BURIMAS FAZA I. UPROK.NR 62 DT 19.5.17;F.NJOFT.KONT. DOK SIST:PVER.DT 12 DHE 17.06.17;RAP PERMBLEDHES,MIRATIM DT.5.7.17;KONT.NR 4136 DT 09.08.17; FAT.NR.228 DT.05.10.17;UB 31176
  Bashkia Shkoder (3333) NIKA Shkoder 552,864 2018-02-19 2018-02-20 24521410012018 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2141001,LOTI III-te MIREMBAJTJE SEGMENTI PREKAL-KIR-BREGLUMI-THETHE, KON NR 13965/14 DT 06.11.2017 ft 51792161 dt 21.12.2017, situacion nr 1 dt 21.12.2017 shkrese mfe limit nr15973 dt 09.11.2017
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) NIKA Korçe 53,512 2018-02-15 2018-02-16 3621220062018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala 2122006 NDERMARJA E SHERBIMIT PUBLIK KORCE KTHIM GARANCI OBJEKTI MBULIM UZ BOBOSHTICE KONTRTA DT.16.03.2016,AKT KOLAUDIMI DT.15.04.2016, AKT MARJE DOREZIM 17.04.2017,
  Bashkia Maliq (1515) NIKA Korçe 621,387 2018-02-15 2018-02-16 6821680012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 2168001 BASHKIA MALIQ SIT PERF.RIK.TUALETE E CATI SHKOLLA PODGORIE E GORE KONTRATE SHTESE.NR.3321 DT.21.06.2017,FORM.NJOFT.KONT.DT.21.06.17; FAT.229 DT.01.10.2017;UB30890;AKT KOLAUD.17.07.17;CERTEF.PERKOHSHME DORZIM DT.20.07.17
  Spitali Shkoder (3333) NIKA Shkoder 671,714 2018-02-15 2018-02-16 5810130232018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Shkoder Ushqime Up nr 69 dt 08.1.2018,amendim kon nr 108 dt 10.01.2018,fat nr 51792195 dt 16.01.2018,fh nr 1 dt 16.01.2018,pv dt 16.01.2018,fat nr 51792196 dt 31.01.2018,fh nr 2 dt 31.01.2018,pv dt 31.01.2018
  Qendra Sociale Multidisiplinare (3535) NIKA Tirane 194,760 2018-02-15 2018-02-16 1721011632018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2101163 Qendra Soc Multidisiplinore 2018 Lik ushqime up 5 dt 10.04.2017 fo 03.05.2017 pv 21.04.2017 fat 51792139 nr 289 fh 21 dt 30.11.2017
  Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) NIKA Tirane 1,136,891 2018-02-15 2018-02-16 15110170512018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1017051 Rep.Usht 4001.likujdim ushqimi, vazhdim kont. 5058/13 dt 1.8.16 ft 26 dt 7.2.18 seri 51206603 akt-rakordim 02 dt 7.2.18
  Bashkia Puke (3330) NIKA Puke 176,904 2018-02-07 2018-02-08 3421370012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BASHKIA PUKE kodi 2137001 bl.ushqim. fat.tat.05 dt.08.01.2018 fat tat.07 dt.13.01.2018 ,nr.10 dt.10.01.2018,nr.11 dt.21.01.2018 nr.12.17 dt.31.01.2018 kont.nr.413/10 dt.20.04.2017 up nr.57 dt.02.03.2017
  Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) NIKA Tirane 1,442,984 2018-01-29 2018-01-31 7810170512018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1017051 Rep.Usht 4001.likujdim ushqimi, vazhdim kont. 5058/13 dt 1.8.16 ft 04 dt 16.1.18 seri 51792180 akt-rakordim 44 dt 16.1.18
  Bashkia Tirana (3535) NIKA Tirane 965,222 2018-01-18 2018-01-23 3121010012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala 2101001 Bashkia Tirane Likuidim 5% per objektin Rehabilitim i kopshtit 42 shk.187 03.01.18 kont 899/1 19.01.2015 sit perf 15.07.15 akt kol 03.09.15 PV garancis 20.12.17
  Bashkia Puke (3330) NIKA Puke 48,672 2018-01-16 2018-01-18 1621370012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BASHKIA PUKE kodi 2137001 bl.ushqim. f.t.nr.321.322 dt.25.12.2017 fat tat.323,324,325,29.12.2017 fat.tat.01 dt.03.01.2018 pv m dorz dt.25.12.2017 ,pv m dorz dt.29.12.2017 pv m dor.dt.03.01.2018 k.413/10 dt.20.04.2017up 57 dt02.03.2017
  Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) NIKA Lezhe 134,656 2017-12-28 2017-12-29 22110110202017 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala DREJTORIA ARSIMORE LEZHE PAGUAN 5% GARANCI PUNIMESH PER OBJEKTIN RIKON ZYRASH TE DAR LEZHE ,AKTKOLAUDIM DT 30.11.2015
  Sp. Mat (0625) NIKA Mat 63,000 2017-12-28 2017-12-29 44010130782017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat(1013078) Lik. furnzim Ushqimesh(perime) sipas fat. tat. nr. 316 dt. 26.12.2017 U-PRok. Nr. 6 dt. 07.02.2017 Kontrate Nr. 31 dt 31.03.2017
  Spitali Shkoder (3333) NIKA Shkoder 345,946 2017-12-27 2017-12-29 62410130232017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013023,ushqime, kontrate vazhdim 859 dt 23.03.2017,fat 51792158 dt 12.12.2017,fh 26 dt 12.12.2017,pv dorz 12.12.2017,fat 51792163 dt 22.12.2017,fh 27 dt 22.12.2017, pv dorz 22.12.2017
  Spitali Shkoder (3333) NIKA Shkoder 219,295 2017-12-28 2017-12-29 63310130232017 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013023, ushqime, kont vazh 859 dt 23.3.17,fat 51792167 dt 26.12.17,fh 28 dt 26.12.17,pv dorz 26.12.17, fat 51792170 dt 27.12.17,fh 1 dt 27.12.17,pv dorz 27.12.2017