Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All KOTTI All 11,870,153.00 195 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Korce (1515) KOTTI Korçe 35,004 2017-12-27 2017-12-29 24910161052017 Blerje dokumentacioni 1016105 DREJT VENDORE E KUFIRIT E MIGRACIONIT KORCE SHTYPSHKRIME UR.PROKURIMI NR.25 DT.22.12.2017 FAT.308;309 DT.26.12.2017 F.H.26;27 DT.26.12.2017 UR.BLERJA 32305;PVERBAL NR.05 DT.26.12.2017
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) KOTTI Korçe 27,360 2017-12-27 2017-12-29 38710110152017 Blerje dokumentacioni 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE BLERJE DOKUMENTACION UP NR.24 DT.27.12.2017,PV FORM NR.5 DT.27.12.2017,LIK FAT NR.311 DT.27.12.2017,FH NR.27 DT.27.12.2017,UB NR.32283 DT.27.12.2017
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Korce (1515) KOTTI Korçe 38,028 2017-12-26 2017-12-29 15210290462017 Blerje dokumentacioni 1029046 GJYKATA ADMINISTRATIVE SHK.I KORCE SHTYPSHKRIME UP NR.21 DT.06.12.2017,FTESE PER OFERTE DT.12.12.2017,PVVO DT.12.12.2017,FAT NR.300,301,DT.21.12.2017,FH NR.15,16 DT.21.12.2017,PRINTIME SISTEMI,UB NR.32251 DT.26.12.2017
  Shtepia e Foshnjes Korce (1515) KOTTI Korçe 18,840 2017-12-28 2017-12-29 14521220152017 Blerje dokumentacioni 2122015 SHTEPIA E FOSHNJES "LULET E VOGLA" KORCE BLERJE SHTYPSHKRIME UR.PROKURIMI NR.18 DT.13.12.2017 FTESA PER OFERTE DT.13.12.2017 FAT.306 DT.22.12.2017 UR.BLERJA 32357;PVERBAL DT.21.12.2017;FHYRJE NR.06 DT.22.12.2017;DOK.SISTEMI
  ALUIZNI - Drejtoria Korce (1515) KOTTI Korçe 54,432 2017-12-26 2017-12-29 17410141152017 Blerje dokumentacioni 1014115-ALUIZNI KORCE BLERJE DOKUMENTACIONI URDHER .PROKURIMI NR.14 POCESVERBAL TESTIM TREGU DT 19.12.2017 PROCESVERBALI DT 22.12.2017 FATURA .NR 304 DT 22.12.2017 FL HY NR 10 DT 22.12.2017 URDHER BLERJE NR 32241 DT 26.12.2017
  Zyra Punesimit Korçe (1515) KOTTI Korçe 27,468 2017-12-21 2017-12-27 55910101982017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1010198-DR.RAJONALE E SHERBIMIT KOMBETAR TE PUNESIMIT KORCE SHPENZ. PER TE TJ. MAT. DHE SHERB. OPERATIVE,KARTOLINA, U.P NR.12 DT 07.12.2017 P.V DT 18.12.2017 FAT.NR.296 NR.SERIE 39488434 DT 20.12.2017 F.H NR.9 DT 20.12.2017 UB 32164
  Prefektura e qarkut Korce (1515) KOTTI Korçe 37,260 2017-12-21 2017-12-27 21810160672017 Blerje dokumentacioni PREFEKTURA KORCE (1016067) BLERJE SHTYPSHKRIME U.P NR.26 DT 13.12.2017, PROCES VERBAL NR.5 DT 13.12.2017, FAT.NR.275 DT 15.12.2017, F.H NR.15 DT 15.12.2017 UB 32154 DT 21.12.2017
  Dogana Korce (1515) KOTTI Korçe 78,768 2017-12-20 2017-12-26 15810100842017 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1010084-DOGANA KORCE BLERJE DOKUMENTACIONI SHTYPSHKRIME URDHER PROKURIMI NR.14 DT 20.12.2017, PROCESVERBALI NR 5 DT 18.12.2017 FATURA .NR.294 NR SERIE 39488432 DT 20.12.2017 FLETE HYRJE NR 9 DT 20.12.2017 U B NR 32128 DT 20.12.2017
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) KOTTI Korçe 19,200 2017-12-19 2017-12-20 18010100552017 Blerje dokumentacioni 1010055 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE BLERJE DOKUMENTACION UP NR.36 DT.12.12.2017,FTESE PER OFERTE DT.12.12.2017,PVVO DT.18.12.2017,FAT NR.289 DT.18.12.2017,FH NR.110 DT.18.12.2017,PRINTIME SISTEMI,UB NR.32107 DT.19.12.2017
  Shk. Prof."Fan Noli" Korçe (1515) KOTTI Korçe 5,160 2017-12-19 2017-12-20 7710102532017 Blerje dokumentacioni 1025135 SHKOLLA E MESME PROF F.S. NOLI BLERJE DOKUMENTACION UR.PROKURIMI NR.21 DT.14.12.2017, P.VERBAL NR.5 DT.18.12.2017, FAT.NR.290 DT.18.12.2017, F.HYRJE NR.18 DT.18.12.2017, UR.BLERJA 32096
  Muzeu Kombetar i Artit Mesjetar Korce (1515) KOTTI Korçe 26,376 2017-12-19 2017-12-20 12210120182017 Blerje dokumentacioni 1012018 MUZEU I ARTIT MESJETAR KORCE SHTYPSHKRIME UP NR.26 DT.18.12.2017,PV FORM NR.5 DT.19.12.2017,FAT NR.292 DT.19.12.2017,FH NR.19 DT.19.12.2017 UB NR.32102 DT.19.12.2017
  Zyra Punesimit Korçe (1515) KOTTI Korçe 44,100 2017-12-18 2017-12-19 55410101982017 Blerje dokumentacioni 1010198-DREJTORIA RAJONALE E SHERB KOMB. TE PUNESIMIT KORCE BLERJE DOKUMENTACIONI, U.P NR 11 DT 07.12.2017, P.V DT 12.12.2017, FAT NR 283 DT 13.12.2017, F.H 8 DT 13.12.2017, U.B 32088
  Drejtoria e Bujqesise Korce (1515) KOTTI Korçe 114,540 2017-12-15 2017-12-18 17110050152017 Blerje dokumentacioni 1005015 DR.BUJQESISE KORCE BLERJE SHTYPSHKRIME UR.PROKURIMI NR.23 DT.07.12.2017, P.VERBAL NR.05 DT.07.12.2017,FAT.277;278 DT.13.12.2017,F.HYRJE NR.36;37 DT.13.12.2017, UR.BLERJA 32051
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) KOTTI Korçe 25,200 2017-12-11 2017-12-12 14610051252017 Blerje dokumentacioni 1005125 DREJ RAJONALE E AKU KORCE SHPENZIME PER BLERJE DOKUMENTACIONI UR.PROKURIMI NR.16 DT.06.12.2017, P.VERBAL NR.5 DT.07.12.2017, FAT.NR.263 DT.07.12.2017,F.HYRJE NR.07 DT.07.12.2017; UR.BLERJA 31943
  Gjykata e rrethit Korce (1515) KOTTI Korçe 134,280 2017-12-07 2017-12-11 34010290232017 Blerje dokumentacioni 1029023 GJYKATA E RRETHIT GJYQESOR KORCE BLERJE DOKUMENTACIONI U.P NR.42 DT 23.11.2017, FTESE PER OFERTE ,PROCES VERBAL DHE NJOFTIM FITUESI DT 27.11.2017, 04.12.2017, FAT.NR.261 DT 07.12.2017, F.H NR. 27 DT 07.12.2017 UB 31929 DT 07.12.2017
  Prokuroria e rrethit Korce (1515) KOTTI Korçe 80,400 2017-12-06 2017-12-07 18110280132017 Blerje dokumentacioni - Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1028013 PROKURORIA E RRETHIT KORCE BLERJE DOKUMENTACION E MAT SPECIALE UP NR.36 DT.17.11.2017,FTESE PER OFERTE DT.17.11.2017,PVVO DT.22.11.2017,LIK FAT NR.252 DT.01.12.2017,FH NR.35 DT.01.12.2017,PRINTIME SISTEMI,UB NR.31909 DT.06.12.2017
  Dega e Thesarit Korce (1515) KOTTI Korçe 3,324 2017-12-06 2017-12-07 9510100152017 Blerje dokumentacioni 1010015 DEGA E THESARIT KORCE BLERJE DOKUMENTACION UP NR.27 DT.30.11.2017,PV FORM NR.5 DT.01.12.2017,FAT NR.249 DT.01.12.2017,FH NR.9 DT.01.12.2017 UB NR.31922 DT.06.12.2017
  ALUIZNI - Drejtoria Korce (1515) KOTTI Korçe 55,020 2017-12-06 2017-12-07 16210940062017 Blerje dokumentacioni 1094006-ALUIZNI KORCE BLERJE DOKUMENTACIONI URDHER .PROKURIMI NR.11 DT 23.11.2017 PROCESVERBALI DT 24.11.2017 FATURA .NR.245 FLETE HYRJE NR 9 DT 24.11.2017 URDHER BLERJE NR 31914 DT 06.12.2017
  Qendra e Zhvillimit Korce (1515) KOTTI Korçe 19,200 2017-11-24 2017-11-30 18321220182017 Blerje dokumentacioni 2122018-QENDRA E ZHVILL. REZIDENCIAL KORCE BLERJE SHTYPSHKRIME U.P NR.30 DT 08.11.2017, FORMULARI NR.5 DT 16.11.2017, FAT.NR.232 DT 16.11.2017, F.H NR.22 DT 16.11.2017 UB 31830 DT 24.11.2017
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Korce (1515) KOTTI Korçe 42,600 2017-11-23 2017-11-24 13210290462017 Blerje dokumentacioni 1029046 GJYKATA ADMINISTRATIVE SHK.I KORCE SHTYPSHKRIME UR.PROKURIMI NR.16 DT.16.10.2017, FTESA PER OFERTE DT.23.10.2017, FAT.221 DT.30.10.2017, F.H.11 DT.30.10.2017, UR.BLERJA 31813