Pagesa të Thesarit 2015-2018

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI All 50,900,000.00 33 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,500,000 2018-03-05 2018-03-06 13421380012018 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transfert per klubin e futbollit butrinti
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 2,000,000 2018-02-09 2018-02-12 7821380012018 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte per kl e futbollit butrinti nga bashkia
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,300,000 2018-01-11 2018-01-12 1621380012018 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte per klubin e futbollit butrinti nga bashkia
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,200,000 2017-12-13 2017-12-14 63221380012017 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte per klubin e futbollit butrinti nga bashkia sr
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 2,000,000 2017-10-04 2017-10-10 51521380012017 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte per klubin e futbollit butrinti nga bashkia sr
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,500,000 2017-09-11 2017-09-12 43221380012017 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte per klubin e futbollit butrinti nga bashkia sr
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 400,000 2017-08-02 2017-08-03 38421380012017 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transfert per klubin e futbollit butrinti
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,000,000 2017-06-13 2017-06-14 28521380012017 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit TRANSFERT KLUBIT TE FUTBOLLIT BUTRINTI
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,500,000 2017-05-16 2017-05-17 21121380012017 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte per klubin e futbollit butrinti
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,500,000 2017-04-07 2017-04-11 132/121380012017 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit TRANSFERT PER KLUBIN E BUTRINTIT NGA BASHKIA
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,000,000 2017-02-24 2017-02-28 802138001 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte per klubin e futbollit
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,000,000 2016-12-12 2016-12-13 78021380012016 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte per kl e futbollit sha nga bashkia
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,500,000 2016-11-10 2016-11-11 719121380012016 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit tranferte per kl e futbollit sha nga bashkia
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,000,000 2016-10-10 2016-10-11 63721380012016 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte per kl e futbollit nga bashkia
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,500,000 2016-09-08 2016-09-09 55321380012016 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit tranferte per kl e futbollit nga bashkia
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,500,000 2016-06-01 2016-06-01 32821380012016 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte per klubin e futbollit sha nga bashkia
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 2,000,000 2016-05-05 2016-05-05 23721380012016 Te tjera transferime korrente klubi i futbollit nga bashkia
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,500,000 2016-04-21 2016-04-21 20021380012016 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit TRANSFERTE PER KLUBIN E FUTBOLLIT NGA BASHKIA
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,500,000 2016-03-29 2016-03-29 15421380012016 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit TRANSFERTE PER KLUBIN E FUTBOLLIT NGA BASHKIA
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 1,500,000 2016-02-10 2016-02-10 7921380012016 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit transferte nga bashkia per kl e futbollit