Pagesa të Thesarit 2015-2018

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA All 100,146,734.00 146 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Diber (0606) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Diber 139,020 2018-04-13 2018-04-16 4510130152018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1013015 Spitali sherbime sigurie,kont.nr.22/7 dt.20.06.17+ kont.shtese nr.637/1 dt.29.12.17,fat nr.27 dt.09.02.18
  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 565,036 2018-04-11 2018-04-12 9610730012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1073001 KQZ 2018 sherb roje vazhdim kont 5829/13 dt 15.2.18 fat 50 dt 31.3.18 ser 58412744
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 1,026,725 2018-03-27 2018-03-28 3110051112018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005111-I.S.U.V. 602-sherbim roje janar-shkurt , Amendim kontrt fillestare kontrt nr 4/3 dt 8.01.2018,njoftim app nr 186 dt 5.01.18,fat nr 11/35,dt 31.01/28.02.2018 seri 58412705/729,u.b. dt 09.01.18,p.v.m.dorezim sherbimit 28.02..2018
  Spitali Universitar i Traumes (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 537,672 2018-03-27 2018-03-28 13710171382018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1017138 Spitali SUT sherbim sigurie, up 163 dt 26.12.17, kont.shtese 163/3 dt 29.12.17, ft 28 dt 14.2.18 seri 58412722, akt-rakordim 14.2.18
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 256,372 2018-03-23 2018-03-26 47101760012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1076001 ILDKPI 2018 sherbim roje kontr shtes nr 1148/4 dt 5.1.18 fat 46 dt 28.2.18 ser 58412740
  ASHR Tirane (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 313,395 2018-03-20 2018-03-21 5810130022018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1013002 ASHR sherbim roje shtese kontr. 67/2 dt. 27.12.2017 fat. 51087795 dt. 06.01.2018
  Spitali Universitar i Traumes (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 384,052 2018-03-16 2018-03-19 10310171382018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1017138 Spitali SUT sherbim sigurie, up 163 dt 26.12.17, kont.shtese 163/3 dt 29.12.17, ft 28 dt 14.2.18 seri 58412722, akt-rakordim 14.2.18
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 144,906 2018-03-16 2018-03-19 2910051112018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005111 1005111-I.S.U.V. 602-sherbim roje janar 2018, kontrt shtese 20% dt 29.12.2017,fat nr 03 dt 10.01.2018seri 51087797,u.b. dt 29.12.17,p.v.m.dorezim dt 10.01.2018
  Arkivi Qendror i Filmit (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 218,476 2018-03-15 2018-03-16 3210120152018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1012015 Arkiv Qend Filmit 2018 sherb roje u.prok 268/2 dt 28.12.17 njof fit 268/15 29.12.17 kont268/14 29.12.17 fat 10 dt 31.1.18 ser 58412704
  Arkivi Qendror i Filmit (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 197,333 2018-03-15 2018-03-16 3310120152018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1012015 Arkiv Qend Filmit 2018 sherb roje u.prok 268/2 dt 28.12.17 njof fit 268/15 29.12.17 kont268/14 29.12.17 fat 34dt 38.2.18 ser 58412728
  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 389,702 2018-03-13 2018-03-15 7010730012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1073001 KQZ 2018 pages roje , urdh prok 01 dt 5.1.17 shtes kontr 5829/11 dt 7.1.18 fat 29 dt 15.2.18 ser 58412723
  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 260,128 2018-03-13 2018-03-15 7210730012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1073001 KQZ 2018 sherb roje u.prokm 03 dt 15.2.18 kont 5829/13 dt 15.2.18 fat 32 dt28.2.18 ser 58412726
  ALUIZNI - Drejtoria e Pergjithshme (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 209,050 2018-03-07 2018-03-08 4610141072018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Drejt.Pergj.Aluiznit roje objekti shkurt kont vazhd nr 2357 dt 29.12.2017 fat nr 58412725
  Akademia e Arteve (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 140,850 2018-02-23 2018-02-26 2910110472018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Universitet.Arteve sherb roje kontr shtes 5.1.2018 950/1 dt 5.1.2018 ft 30 dt 16.2.2018 ser 58412724
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 247,216 2018-02-22 2018-02-23 26101760012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1076001 ILDKPI 2018 sherbim roje kontr shtes nr 1148/4 dt 5.1.18 fat 24 dt 31.1.18 ser 58412718
  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 695,897 2018-02-20 2018-02-21 4810730012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1073001 KQZ 2018 pages roje , urdh prok 01 dt 5.1.17 shtes kontr 5829/11 dt 7.1.18 fat 6 dt 31.1.18 ser 51087800
  Akademia e Arteve (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 285,651 2018-02-14 2018-02-16 1710110472018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Universitet.Arteve sherb roje kontr shtes 30.5.2017 950/1 dt 5.1.2018 ft237 dt 31.12.2017 ser 51087788
  Spitali Universitar i Traumes (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 2,304,311 2018-02-14 2018-02-16 5110171382018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1017138 Spitali SUT sherbim sigurie, up 163 dt 26.12.17, kont.shtese 163/3 dt 29.12.17, ft 25 dt 2.2.18 seri 58412719, akt-rakordim 1.2.18
  ALUIZNI - Drejtoria e Pergjithshme (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 281,763 2018-02-15 2018-02-16 2510141072018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Drejt.Pergj.Aluiznit Paga roje janar kont nr 2357 dt 29.12.2017 fat nr 58412703 dt 31.01.2018
  Akademia e Arteve (3535) INTERNATIONAL SECURITY ALBANIA Tirane 253,532 2018-02-14 2018-02-15 1810110472018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Universitet.Arteve sherb roje kontr shtes 5.1.2018 950/1 dt 5.1.2018 ft 7 dt 31.1.2018 ser 58412701