Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE All 405,583,381.00 596 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Shkoder (3333) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Shkoder 226,680 2017-08-14 2017-09-15 38910130232017 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore 1013023,spitali Shkoder,blerje paisje, ur prok 1771,1770 dt 27.07.2017,pverbal blerje te vogla 28.07.2017,fat 49601048,49601047 dt 28.07.2017,fhyrje 8,9 dt 28.07.2017,pv dorezimi 28.07.2017,shk min shendetesise1259/1dt 17.03.2017
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Kruje 21,688 2017-09-11 2017-09-12 13310051122017 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet 1005112 QTTB F KRUJE AZOT UPN NR 27 DT 27.03.2017 KONTRATA NR 278 PROT DT 10.04.2017 FAT NR 4043 NR SERIAL 53014693 FLET HYRJA NR 44 DT 05.09.2017
  Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) / Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera(3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 69,600 2017-09-11 2017-09-12 9210930062017 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale Rep Inspekt Shpet Miniera,lik oksigjen,urdh prok nr 3 dt 28.2.2017,ftese oferte 06.03.2017,kontr 279 dt 09.03.2017,fat 3532 dt 04.8.2017,seri 49601182,fl hyr nr 6 dt 04.08.2017
  Spitali Lezhe (2020) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Lezhe 136,348 2017-09-07 2017-09-08 38010130212017 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LEZHE LIK FAT4026 DT.05.09.2017,FAT.3987 DT.02.09.2017,FHYRJE 121 DHE 123 SHTATOR 2017 SIPAS KONTR.177/1 DT.01.03.2017 BLERJE OKSIGJEN
  Spitali Lezhe (2020) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Lezhe 281,888 2017-09-04 2017-09-05 37710130212017 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LEZHE LIK FAT.3795,3742,3936,3862 GUSHT 2017,FHYRJE 116,117,119,120 GUSHT 2017 SIPAS KONTR.177/1 DT.01.03.2017 BLERJE OKSIGJEN
  Sp. Kavaje (3513) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Kavaje 41,364 2017-08-29 2017-08-30 25510130712017 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI ILAC E MATERIAL MJEKSOR LIK FAT NR3710 SERI 49601360 DT 16.08.2017 HYRJE NR 41DT 16.08..2017 PROCES VERBAL KOLAUDIMI DT 16.08..2017 TE KONTRAT NR 230DT 09.03.2017
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Kruje 21,688 2017-08-28 2017-08-29 12510051122017 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet 1005112 QTTB F KRUJE SA LIK shpenz MATERIALE SIPAS URDH PROK NR27 DT 27.03.2017,ftese oferte nr215 dt 27.03.2017 njoft fit 04.04.2017.kont nr 278 dt 10.04.2017 dhe fat nr 49601325 dt 14.08.2017 dhe fh nr 41 dt 14.08.2017
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 2,724,680 2017-08-28 2017-08-29 107110130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Oksigjen, Kont ne vazhdim nr 1049/1 dt 13.3.17, ft nbr 3097, 3076 dt 10.7-11.7.17, fh nr 50,51 dt 10.7.17 11.7.17, akt koalud dt 10-11.7.17
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 1,803,164 2017-08-25 2017-08-28 14210051112017 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore 1005111 602-I.S.U.V.Blerje gaz instrumental ,Miratuar prok. Kryeminist.shks,nr 3942/1 dt 25.7.17, fat nr 3785,dt 21.08.17,seri 49601435,u-p nr 12 dt 29.06.17,ft.oft dt 29.06..17,nj.fit Buletin dt 14.8.17,kont nr 12 dt 14.8.17,f.h.19 dt 21.8
  Spitali Lezhe (2020) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Lezhe 286,486 2017-08-23 2017-08-25 35310130212017 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LEZHE LIK FAT NR.3476,3552,3614,3664 GUSHT 2017,FHYRJE 109,110,111,113 GUSHT 2017 SIPAS KONT.177/1 DT.01.03.2017 BLERJE OKSIGJEN
  Sp. Kavaje (3513) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Kavaje 41,364 2017-08-16 2017-08-17 24610130712017 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIK FAT NR 3408 SERI 49601058 DT 28.07..2017 ILAC DHE MATERIAL MJEKSORE TE KONTRATES 230 DT 09.03.2017 HYRJE NR 39DT 28.07.2017 PROCES VERBAL KOLAUDIM DT 28..07.2017
  Sp. Kavaje (3513) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Kavaje 42,896 2017-08-16 2017-08-17 24010130712017 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIK FAT NR 3006 SERI 49600656 DT 06.07..2017 ILAC DHE MATERIAL MJEKSORE TE KONTRATES 230 DT 09.03.2017 HYRJE NR 37 DT 06.07.2017 PROCES VERBAL KOLAUDIM DT 06.07.2017
  Spitali Shkoder (3333) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Shkoder 226,680 2017-08-14 2017-08-15 38910130232017 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore 1013023,spitali Shkoder,blerje paisje, ur prok 1771,1770 dt 27.07.2017,pverbal blerje te vogla 28.07.2017,fat 49601048,49601047 dt 28.07.2017,fhyrje 8,9 dt 28.07.2017,pv dorezimi 28.07.2017,shk min shendetesise1259/1dt 17.03.2017
  Maternitet Nr.2T. (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 1,512,000 2017-08-08 2017-08-09 32810130882017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013088 Marteniteti ''Koco Gliozheni" oksigjen spitralor vazhdim kontr. 285 dt. 23.02.2017 fat. 49600606 dt. 03.07.2017 fh 77 dt. 03.07.2017
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Kruje 21,688 2017-08-07 2017-08-08 10710051122017 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet 1005112 QTTB F KRUJE SA LIK shpen azoti sipas urdh prok nr26 dt 27.03.2017 ftese oferte nr 215 dt 27.3.2017 njof fit 252 dt 4.4.2017 dhe fat nr 49601096 dt 31.07.2017 dhe flete hyrje nr 35 dt 31.07.2017
  Spitali Lezhe (2020) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Lezhe 592,911 2017-08-02 2017-08-04 33310130212017 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LEZHE LIK FAT.2921,2985,3062,3122,3173,3266,3346,3414 KORRIK 2017,FHYRJE 99,100,101,102,103,104,107,108 KORRIK 2017 SIPAS KONTR.177/1 DT.01.03.2017 BLERJE OKSIGJEN
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 6,625,640 2017-07-27 2017-07-28 92310130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna, kont nr 1049/1 dt 13.3.17, ft 2517, 2619, 2839, 2892 dt 9.6-15.6-27.6-29.6.17, fh nr 46, 47, 48, 49 dt 09-29.6.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 435,624 2017-07-27 2017-07-28 92410130492017 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike 1013049 QSUT mirembajtje sistemi ajer i komprimuar, UP nr 1187 dt 27.2.17, njfit nr 1187/6 dt 134.17, Kont nr 1187/11 dt 13.4.17, ft nr 2502 dt 9.6.17, situac 1 PVMD dt 31.5.17
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 24,512 2017-07-18 2017-07-19 24210130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ GAZ MJEKESOR FAT NR 625 DT 22.06.2017 NR SER 47465457 FH NR 44 DT 22.06.2017 PV KOLAUDIMI KONTR 163 DT 10.02.2017
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-07-18 2017-07-19 23610130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ GAZ MJEKESOR FAT NR 628 DT 27.06.2017 NR SER 47465460 FH NR 45 DT 27.06.2017 PV KOLAUDIMI KONTR 163 DT 10.02.2017
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-07-18 2017-07-19 24310130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ GAZ MJEKESOR FAT NR 622 DT 19.06.2017 NR SER 47465454 FH NR 43 DT 19.06.2017 PV KOLAUDIMI KONTR 163 DT 10.02.2017
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-07-18 2017-07-19 23910130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ GAZ MJEKESOR FAT NR 614 DT12.06.2017 NR SER 47476246 FH NR 40 DT 12.06.2017 PV KOLAUDIMI KONTR 163 DT 10.02.2017
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 24,512 2017-07-18 2017-07-19 24110130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ GAZ MJEKESOR FAT NR 621 DT 16.06.2017 NR SER 47465453 FH NR 42 DT 16.06.2017 PV KOLAUDIMI KONTR 163 DT 10.02.2017
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-07-18 2017-07-19 23710130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ GAZ MJEKESOR FAT NR 612 DT 07.06.2017 NR SER 47476244 FH NR 39 DT 07.06.2017 PV KOLAUDIMI KONTR 163 DT 10.02.2017
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 73,536 2017-07-18 2017-07-19 24010130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ GAZ MJEKESOR FAT NR 619 DT 14.06.2017 NR SER 47465451 FH NR 41 DT 14.06.2017 PV KOLAUDIMI KONTR 163 DT 10.02.2017
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-07-18 2017-07-19 23510130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ GAZ MJEKESOR FAT NR 599 DT 25.05.2017 NR SER 47476231 FH NR 37 DT 25.05.2017 PV KOLAUDIMI KONTR 163 DT 10.02.2017
  Spitali Gjirokaster (1111) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Gjirokaster 49,024 2017-07-18 2017-07-19 24410130182017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALI GJ GAZ MJEKESOR FAT NR 630 DT 28.06.2017 NR SER 47465452 FH NR 46 DT 28.06.2017 PV KOLAUDIMI KONTR 163 DT 10.02.2017
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Kruje 21,688 2017-07-18 2017-07-19 10310051122017 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet 1005112 QTTB F KRUJE SA LIK blerje azoti sipas kont nr 278 dt 10.04.2017 dhe urdh prok nr 26 dt 27.3.17 njof fit dt 4.4.2017 fat nr 49600833 dt 17.07.2017 dhe fhyrje nr 30 dt 17.07.2017
  Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) / Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera(3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 60,000 2017-07-17 2017-07-18 7610930062017 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale 1093006 Rep Inspekt Shpet Miniera,lik oksigjen,urdh prok nr 3 dt 28.2.2017,ftese oferte 6.3.2017,kontr 279 dt 9.3.2017,fat 2002 dt 15.5.2017 seri 44156232,fl hyr nr 4 dt 15.5.2017
  Maternitet Nr.2T. (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 2,520,000 2017-07-12 2017-07-13 270130882017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013088 Marteniteti ''Koco Gliozheni" oksigjen spitalor vazhdim kontr. 285 dt. 23.02.2017 fat. 44156104 dt. 08.05.2017 fh 50 dt. 08.05.2017 fat. 49600079 dt. 05.06.2017 fh 55 dt. 05.06.2017