Pagesa të Thesarit 2015-2018

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BANKA E TIRANES All 13,668,044,106.00 17,114 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra Punesimit Elbasan (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 42,624 2018-03-15 2018-03-16 11610101882018 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 1010188 Zyra Punes Nxitje punesimi per Bledar Kusha Valbona Kolla Nr.J25719076E Permbledhese Borderoje
  Bashkia Vau Dejes (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 564,020 2018-03-15 2018-03-16 8721570012018 Ndihme ekonomike 2157001 Bashkia Vau Dejes, ndihme ekonomike vendim nr 2 dt 01.03.2018 drshs sipas borderose
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 334,900 2018-03-15 2018-03-16 3521410282018 Shpenzime per honorare 2141028 Klubi Shumsportesh honorare trajnera, sipas borderose shkurt 2018 urdher i brendhshem nr 6 dt 15.03.2018
  Federata Te Tjera (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,773,800 2018-03-15 2018-03-16 3421410282018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 2141028 Klubi Shumsportesh trajtime ushqimore , sipas borderose shkurt 2018 urdher i brendshem nr 7 dt 15.03.2018
  Bashkia Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 78,924 2018-03-15 2018-03-16 43021410012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2141001 honorare kryepleq sipas borderose shkurt 2018, vkb nr 6 dt 30.01.2018 shprehje ligjshmerie nr 166/1 dt 12.02.2018
  Qarku Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 51,000 2018-03-15 2018-03-16 4520330012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2033001 Keshilli i Qarkut Shkoder shperblim kryesise qarkut shkoder, 4 persona, vendim nr 38 dt 2112.2017, shprehje ligjshmerie 1338/1 dt 08.01.2018
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) BANKA E TIRANES Tirane 50,000 2018-03-15 2018-03-16 10710130012018 Udhetim i brendshem 1013001 Min Shend Pagesa per djeta brenda vendit shkrese nr 1065.44 dt 16.01.2018, kerkese nr 16 dt 12.02.2018,listpagese dt 12.03.2018
  Aparati i Drejtorise se Policise se Shtetit (3535) / Aparati i Drejtorise se Pergjithshme te Policise se Shtetit (3535) BANKA E TIRANES Tirane 544,700 2018-03-15 2018-03-16 14610160792018 Udhetim jashte shtetit 1016079, apar drej pergj policise pagese dieta jashte marev rep frances dt 15.5.2008, ligji 108/2014, urdher 550 dt 12.3.2018 liste pagese
  Drejtoria e Pergjithshme per Krimin e Organizuar dhe Krimet e Renda Tirane (3535) / Drejtoria e Forces se Posacme Operacionale (3535) BANKA E TIRANES Tirane 38,800 2018-03-15 2018-03-16 6410161282018 Te tjera transferta tek individet 1016128, drej forces pos oper pagese shperb certif sherb dalluar urdher 1363 dt 29.12.17, nr 63 dt 10.1.18 liste pagese
  Bashkia Shijak (0707) BANKA E TIRANES Durres 51,000 2018-03-13 2018-03-15 8321080012018 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 0707 BASHKIA SHIJAK 2108001 cek Drita Qetollari Nr kartes ident.F86117003W SIPAS BORDEROSE
  Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) BANKA E TIRANES Durres 17,000 2018-03-13 2018-03-15 11721070082018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh LIK SIPAS LISTEPAGESES / Q.E.ARSIMIT 2107008 / TDO 0707
  Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 42,500 2018-03-13 2018-03-15 4110161052018 Te tjera transferta tek individet 1016105- DREJTORIA VENDORE E KUFIRIT DHE MIGRACIONIT KORCE, SHPERBLIM NGA FONDI I VECANTE PER KOMISAR A.JOCO, URDHER NR.67 DT 10.01.2018, URDHER NR.54 DT 22.01.2018 SIPAS LISTE PAGESES
  Drejtoria e shendetit publik Librazhd (0821) BANKA E TIRANES Librazhd 1,800 2018-03-12 2018-03-15 4710130352018 Udhetim i brendshem DR.SH.PUBLIK LIBRAZHD,LIKUJDIM UDHETIM E DIETA PER MUAJIN SHKURT 2018.
  Federata Te Tjera (1529) BANKA E TIRANES Pogradec 58,000 2018-03-13 2018-03-15 3221360132018 Shpenzime per honorare 2136013 Federata Sportive e Bashkise likujdon onorare janar 2018, liste-pagese periudha 01-30.01.2018, dt.11.03.2018, np=1
  Shtepia e Femijeve Shkollor Sarande (3731) BANKA E TIRANES Sarande 33,000 2018-03-13 2018-03-15 2121380102018 Sherbime te tjera LIK BORDERO E FEMIJEVE NGA SHT E FEMIJES SR MUAJ MARS 2018
  Zyra Punesimit Sarande (3731) BANKA E TIRANES Sarande 220,794 2018-03-13 2018-03-15 510102132018 Paga baze paga nga z punes
  Teatri (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 1,132,577 2018-03-12 2018-03-15 1421410172018 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Teatri Shkoder paga shkurt 2018 bordero 34 pn
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 102,036 2018-03-13 2018-03-15 4521410312018 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per vjetersi ne pune Drej cerdheve dhe kopshteve paga shkurt 2018 sipas borderose
  Bashkia Vau Dejes (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 46,440 2018-03-13 2018-03-15 9221570012018 Ndihme ekonomike 2157001 Bashkia Vau Dejes,ndihme ekonomike janar 2018, vkb 9 dt 20.02.2018, shprehje ligjeshmerie 279/1 dt 07.03.2018, bordero per 14 persona
  Bashkia Tirana (3535) BANKA E TIRANES Tirane 28,900 2018-03-09 2018-03-15 76421010012018 Shpenzime per honorare 2101001 Bashkia Tirane Pagese honorare keshilltaresh mbajtur tatim ne burim Shkurt 2018