Pagesa të Thesarit 2015-2018

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ALBEN 2 SECURITY - SHPK All 147,657,784.00 308 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 37,414 2018-04-18 2018-04-19 3821220202018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 2122020 QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE RUAJTJE OBJEKTI URDHER PROKURIMI NR 2 DT 05.02.2018 PROCESCESVERBAL DT 09.02.2018 NJ FIT KONTRATE DT 12.02.2018 FATURA NR 31 DT 31.03.2018 U B NR 32928 DT 18.04.2018
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 2,468,400 2018-04-17 2018-04-18 29321220012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BASHKIA KORCE (2122001) ROJE OBJEKTI JANAR 2018, U.P NR.42 DT 29.12.2017, SHTESE KONTRATE DT 29.12.2017, FAT.NR.7 DT 31.01.2018, URDHER NR.227 DT 16.04.2018 UB 32387
  Universiteti Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 1,524,492 2018-04-16 2018-04-17 7910110462018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1011046 UNIVERSITETI FAN.S.NOLI KORCE SHERBIM TE SIGURIMIT E RUAJTJES SE OBJEKTIT ;FAT.NR.28 DT.30.03.2018;UB 32711;KONTRATE DT.09.03.2018;UPROKURIMI NR.23 DT.25.01.2018;RAP.PERMBLEDHES MIRATIM DT.02.03.2018;FORM.NJ.FITUESI DT.02.03.2018
  Zyra Punesimit Korçe (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 29,340 2018-04-12 2018-04-13 9910101982018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1010198 DR. RAJ. E SHERB. KOMB. TE PUNESIMIT KORCE SHERB. TE SIG. DHE RUAJTJES, U.P NR.2 I FT. PER OF. DT 07.02.2018, P.V NR.1,2,3 DT 16.02.2018, 19.02.2018, 20.02.2018,FAT. NR.33 DT 31.03.2018, KONTR. NR.2 DT 21.02.2018, U.B 32863
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 12,000 2018-04-11 2018-04-12 3610051252018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1005125 AKU KORCE SHERBIM I SIGURIMIT E RUAJTJES SE OBJEKTEVE;FAT NR.34 DT.01.04.2018;URDHER NR.03 DT.28.02.2018;UBLERJE 32842;PVERBAL DT.26.02.2018
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 1,058,053 2018-03-15 2018-03-16 17921220012018 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE NE ROLIN E AGJENTIT TATIMOR PER MBLEDHJEN E TARIFES SE PARKIMIT ME PAGESE NE RRUGE, KONTRATE DT 24.06.2014, FAT.NR.15, 16, 21 DT 23/25/28.02.2018 UB 32740 DT 15.03.2018
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 21,858 2018-03-12 2018-03-13 2221220202018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 2122020 QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE RUAJTJE OBJEKTI URDHER PROKURIMI NR 2 DT 05.02.2018 PROCESCESVERBAL DT 09.02.2018 NJ FIT KONTRATE DT 12.02.2018 FATURA NR 20 DT 28.02.2018 U B NR 32716 DT 12.03.2018
  Universiteti Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 1,233,380 2018-03-05 2018-03-06 4410110462018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1011046 UNIVERSITETI FAN.S.NOLI KORCE SHERBIM TE SIGURIMIT E RUAJTJES SE OBJEKTIT ;FAT.NR.18 DT.28.02.2018;UB 32452;KONTRATE SHTESE DT.04.01.2018
  Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 210,600 2018-02-21 2018-02-22 6821220172018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 2122017 N SH M A C KORCE RUAJTJE OBJEKTI U P. NR,8 DT.06.02.2017 MIRATIM.PROCEDURE RAPORTI .PERMBLEDHES DT.16.03.2017 FORMULAR NJ.FITUESI DT.16.03.2017 KONTRATE DT.31.03.2017,BULETIN FATURA NR.495 DT.29.12.2017,U B NR.30255
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 773,432 2018-02-19 2018-02-20 10921220012018 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE NE ROLIN E AGJENTIT TATIMOR PER MBLEDHJEN E TARIFES SE PARKIMIT ME PAGESE NE RRUGE KONTRATE DT 27.06.2014, FAT.NR.481,485,502 DT 26/27/29.12.2017, URDHER NR.88 DT 15.02.2018 UB 32566 DT 19.02.2018
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 616,800 2018-02-16 2018-02-19 10521220012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BASHKIA KORCE (2122001) ROJE OBJEKTI DHJETOR 2017 U.P NR.8 DT 06.02.2017, MIRATIM PROC.RAP.PERMBLEDHES, FORM.NJOFTIM FITUESI DT 16.03.2017, KONTRATE DT 31.03.2017, FAT.NR.497 DT 29.12.2017 UB 30253
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 3,886,200 2018-02-15 2018-02-16 4621220062018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 2122006 NDERMARJA SHERBIMEVE PUBLIKE KORCE ROJE OBJEKTI TETOR DHJETOR 2017 KONT DT.31.03.2017 UP NR.8 DT.06.02.2017,PVVO DT.2 DT.08.03.2017,MIRAT DT.16.03.2017, NJ FIT DT.16.03.2017, FAT NR.449,470,496, DT.29.12.2017,DOK TEND,UB NR.30254
  Qendra Ekonomike Kultures (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 691,200 2018-02-15 2018-02-16 1521220072018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 2122007 QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE, ROJE U.P NR.8 DT 06.02.2017, KONTR. DT. 31.03.2017, FAT. NR.468 DT 30.11.2017 DHE FAT. NR.494 DT 29.12.2017, U.B 30251
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 927,520 2018-02-14 2018-02-15 8421220012018 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE NE ROLIN E AGJENTIT TATIMOR PER MBLEDHJEN E TARIFES SE PARKIMIT ME PAGESE NE RRUGE KONTRATE 27.06.2014, FAT.NR.2, 4, 9 DT 23/25/31.01.2018, URDHER NR.74 DT 13.02.2018 UB 32527 DT 14.02.2018
  Universiteti Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 1,233,380 2018-02-08 2018-02-09 2210110462018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1011046 UNIVERSITETI FAN.S.NOLI KORCE SHERBIM TE SIGURIMIT E RUAJTJES SE OBJEKTIT ;FAT.NR.06 DT.31.01.2018;UB 32452;KONTRATE SHTESE DT.04.01.2018
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 26,727 2018-01-18 2018-01-19 0421220202018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 2122020 QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE ROJE OBJEKTI MUAJI DHJETOR 2017 URDHER PROK NR 1 DT 03.01.2017 RAPORT PERF PROCESVERBAL DT 07.02.2017 NJ FIT KONTRATE DT 09.02.2017 FATURA NR 498 DT 29.12.2017 U B NR 32395 DT 18.01.2018
  Zyra Punesimit Korçe (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 17,400 2017-12-27 2017-12-29 56810101982017 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1010198-DREJTORIA RAJONALE E SHERBIMIT KOMBETAR TE PUNESIMIT KORCE SHERBIME TE SIGURIMIT DHE RUAJTJES U.P NR 3 I FTESES PER OFERTE DT 06.03.2017, P.V DT 09.03.2017, KONTRATA DT 09.03.2017, FATURA NR.484 DT 27.12.2017, U.B NR 32304
  Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 616,800 2017-12-22 2017-12-29 118421220012017 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BASHKIA KORCE (2122001) RUAJTJE OBJEKTI U.P NR.8 DT 06.02.2017, MIRATIM PROCEDURE,RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJOFTIM FITUESI DT 16.03.2017,KONTRATE DT 31.03.2017, FAT.NR.471 DT 30.11.2017 UB 30253
  Q.Form. Profes. Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 100,800 2017-12-28 2017-12-29 11410102192017 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1010219 QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL KORCE PAGESE ROJE U.P NR.6 DT 09.03.2017, PROC.ELEKTRONIKE, KONTRATE NR.35/1 DT 15.03.2017, FAT.NR.483 DT 27.12.2017 UB 32330 DT 28.12.2017
  Universiteti Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 1,233,380 2017-12-28 2017-12-29 31710110462017 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1011046 UNIVERSITETI "FAN.S. NOLI" KORCE ROJE OBJEKTI 2017;FAT.NR.478 DT.26.12.17;U.BLERJE 30050;U.PROKURIMI NR.05 DT.13.01.17;KONTRATE DT.01.03.17;RAP.PERMBLEDHES DT.28.02.17;MIRATIM TEND.DT.28.02.17;DOK.SIST;NJOFT.FIT.DT.28.02.17