Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All AGBES CONSTRUKSION All 2,242,123,762.00 166 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 11,260,355 2017-11-16 2017-11-17 73221110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 up 73 29.12.2016,njk 8823/2 29.1.2016,pv 18.2.2017,nj f 7.4.2017,kontrat 12/231/2017 14.4.2017,sit perfundimtar,akt-kolaudimi,çertifikate e marjes ne dorzim,memo drshp 10.11.2017,fd 8 18.10.2017,seri 43241858
  Bashkia Patos (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 5,400,832 2017-11-09 2017-11-10 78221120012017 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2112001 Bashkia Patos baze materiale UP.24 dt.3.5.2017F.O 28.6.2017 VP.dt.28.6.2017kontr.843/9 dt.19.7.2017 fat.5 seria 51852405 dt.27.10.2017 fh.128dt.27.10.2017
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AGBES CONSTRUKSION Tirane 12,065,177 2017-10-25 2017-10-27 115610060542017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 1006054 ARRSH Shkresa Nr 8243/1 dt. 23.10.2017 Sit Nr. 19 Fat Nr. 81 dt. 17.10.2017 ser 41055633 Kontrata Nr. 4652/6 Dt 25.06.2012
  Bashkia Patos (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 16,264,656 2017-10-04 2017-10-05 70221120012017 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2112001 Bashkia Patos baze materiale UP.30 dt.2.6.2017F.O 12.7.2017 VP.dt.24.7.2017kontr.1057/10 dt.7.9.2017 fat.55 seria 51852055 dt.19.9.2017 fh.136dt.19.9.2017
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 44,858,037 2017-09-28 2017-09-29 62421110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 up 73 29.12.2016,njk 8823/2 29.1.2016,pv 18.2.2017,nj f 7.4.2017,kontrat 12/231/2017 14.4.2017,sit nr 3 ,leje ndertimi 18.5.2017,memo drshp 15.9.2017,fd 2756 dt.15.9.2017seri 32468498
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 8,825,880 2017-09-27 2017-09-28 53321110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 up 17 21.2.2017,pv 4.23.4.2017,njf 31.3.2017,kontrat 1436 prot ref 9/602/2017 4.4.2017,fd 58 26.9.2017,seri 51852058,fh 92 26.9.2017
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 23,642,498 2017-09-07 2017-09-08 59421110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001 up 38 6.7.2016,pv 8.8.2016,njf 17.8.2016,kontrat 24/231/2016 dt 23.8.2016,leje ndertimi dhe leje sheshi 30.11.2016,memo dshp 29.8.2017,sit 8 fd 2755 24.7.2017,seri 32468495
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AGBES CONSTRUKSION Tirane 18,183,230 2017-08-31 2017-09-04 81810060542017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 1006054 ARRSH Shkresa Nr 6624/1 dt. 28.08.2017 Sit Nr. 18 Fat Nr. 79 dt. 22.08.2017 ser 41055631 Kontrata Nr. 4652/6 Dt 25.06.2012 Shkresa 5219/1 dt 11.07.2017
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 26,837,621 2017-08-30 2017-08-31 56721110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 up 73 29.12.2016,njk 8823/2 29.1.2016,pv 18.2.2017,nj f 7.4.2017,kontrat 12/231/2017 14.4.2017,sit nr 3 ,leje ndertimi 18.5.2017,memo drshp 12.7.2017,fd 2753 dt.24.8.2017seri 32468493
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 7,622,576 2017-08-09 2017-08-10 54021110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001,ndert.parku,rehab rrug.Xoxi Andoni",up 38 dt 06.07.2016,njof.fit 17.08.2016,pv dt 08.08.2016,kontr 24/231/2016 dt 23.08.2016,sit 10, fat nr 2751 seri 324688491 dt 24.07.2017
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 1,700,601 2017-08-03 2017-08-04 48321110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 up 38 20.4.2017,pv 11.5.2017,njf 11.5.2017,kontrate 3268/6 prot 29.5.2017,fat.1 dt.26.7.2017 seri 451852201,fh 73dt. 26.7.2017
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 10,557,960 2017-08-03 2017-08-04 51521110012017 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001 garanci per Rik.bulev.Jakov Xoxa AMDP.8.7.2017 cetifikate 31.7.2017
  Bashkia Patos (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 12,573,915 2017-08-03 2017-08-04 55121120012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2112001 Bashkia Patos rik.rrug.Grize UP.10 dt.14.2.2017F.O 6.4.2017 VP.dt.10.4.2017kontr.339/8 dt.24.4.2017 fat.1 seria 474118101 dt.6.7.2017, situac.1 dt 6.7.2017
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 32,632,234 2017-08-01 2017-08-02 50621110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001 up 38 6.7.2016,pv 8.8.2016,njf 17.8.2016,kontrat 24/231/2016 dt 23.8.2016,leje ndertimi dhe leje sheshi 30.11.2016,memo dshp 26.7.2017,sit 8 fd 2750 7.7.2017,seri 324688490
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 33,704,265 2017-07-14 2017-07-17 48721110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 up 73 29.12.2016,njk 8823/2 29.1.2016,pv 18.2.2017,nj f 7.4.2017,kontrat 12/231/2017 14.4.2017,sit nr 1 ,leje ndertimi 18.5.2017,memo drshp 12.7.2017,fd 76 10.7.2017,seri 41055628
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 258,778 2017-07-12 2017-07-13 45521110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 up 38 20.4.2017,pv 11.5.2017,njf 11.5.2017,kontrate 3268/6 prot 29.5.2017,fat.82 dt.5.7.2017 seri 49983082,fh 66dt. 5.7.2017
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 25,284,288 2017-07-07 2017-07-10 45121110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 up 73 29.12.2016,njk 8823/2 29.1.2016,pv 18.2.2017,nj f 7.4.2017,kontrat 12/231/2017 14.4.2017,sit nr 1 ,leje ndertimi 18.5.2017,memo drshp 28.6.2017,fd 68 30.5.2017,seri 41055620
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 1,028,486 2017-06-28 2017-06-29 44021110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111009 up 38 20.4.2017,pv 11.5.2017,njf 11.5.2017,kontrate 3268/6 prot 29.5.2017,fd 74 23.6.2017 seri 49983074,fh 62 23.6.2017
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 1,051,368 2017-06-27 2017-06-28 43521110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 up 17 21.2.2017,pv 4.23.4.2017,njf 31.3.2017,kontrat 1436 prot ref 9/602/2017 4.4.2017,fd 53 20.6.2017,seri 49983053,fh 60 20.6.2017
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 1,049,992 2017-06-14 2017-06-15 41321110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 up 35 10.4.2017,pv 10.5.2017,njf 10.5.2017,kontr 2956 prot ref 602/2017 29.5.2017,fd 46 12.6.2017 seri 47418046,fh 55 12.6.2017
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 832,562 2017-06-14 2017-06-15 41121110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 up 37 12.4.2017,rap permbl 10.5.2017,njf 10.5.2017,kontr 3022/9 prot,ref 602/2017 29.5.2017,fd 47 12.6.2017,seri 47418047,fh 54 12.6.2017,,aktmd 12.6.2017
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AGBES CONSTRUKSION Tirane 3,792,791 2017-06-12 2017-06-14 56610060542017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 1006054 ARRSH Shkresa Nr 4661/1 dt. 09.06.2017 Sit Nr. 17 Fat Nr. 71 dt. 06.06.2017 ser 41055623 Kontrata Nr. 4652/6 Dt 25.06.2012
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 46,130,738 2017-06-12 2017-06-13 38821110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001 up 38 6.7.2016,pv 8.8.2016,njf 17.8.2016,kontrat 24/231/2016 dt 23.8.2016,leje ndertimi dhe leje sheshi 30.11.2016,memo dshp 8.6.2017,sit 8 fd 2749 2.6.2017,seri 324688489
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 3,812,688 2017-05-31 2017-06-01 40321110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 mirembajtje rruge cakull up 17 21.2.2017,pv 23.3.2017,njf 31.3.2017,kont 2956 prot ref 602/2017 29.5.2017,fat. 36dt 30.5.2017 seri 47418036,fh 44 30.5.2017
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 45,900 2017-05-31 2017-06-01 40221110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 mirembajtje rruge up 17 21.2.2017,pv 4 23.4.2017,njf 31.3.2017,kont 1436 prot ref 09/602/2017 4.4.2017,fat. 35dt 30.5.2017 seri 47418035,fh 46 30.5.2017
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 10,333,074 2017-05-23 2017-05-24 34721110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001 up38 6.7.2016,pv 8.8.2016,njf 17.8.2016,kont 24/231/2016 23.8.2016,leje ndert,leje sheshi 30.11.2016,memo drshp 17.5.2017,sit 7 fd 2748 dt 12.5.2017,seri 324688488
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 10,557,000 2017-05-22 2017-05-23 39721110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 up 17 21.2.2017,pv 4 23.4.2017,njf 31.3.2017,kont 1436 prot ref 09/602/2017 4.4.2017,fd 23 17.5.2017 seri 47418023,fh 41 17.5.2017
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 4,368,360 2017-05-22 2017-05-23 39621110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 up 17 21.2.2017,pv 4 23.4.2017,njf 31.3.2017,kont 1436 prot ref 09/602/2017 4.4.2017,fd 21 15.5.2017 seri 47418023,fh 40 15.5.2017
  Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 5,394,100 2017-05-18 2017-05-19 34421110012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 up 7 20.5.2015,pv 22.5.2015,kontrat shtese 25.5.2015,akt-maeveshje,grafik shlyerje 23.2.2017,memo dshp 30.1.2016,sit perfundimtar ,akt-kolaudimi 8.7.2015,akt md 30.7.2015,fd 69 23659569 31.1.2016
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 8,011,128 2017-05-11 2017-05-12 37321110062017 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 up 17 21.2.2017,pv 4 23.4.2017,njf 31.3.2017,kontrat 1436 prot ,ref 09/602/2017 4.4.2017,fd 15 9.5.2017 seri 47418015,fh 36 9.5.2017