Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 1,018,936,499,427.00 690,907 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Berati (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 34,842 2017-10-17 2017-10-20 61710130642017 Elektricitet 1013064 Spitali berat ,shpenzime energjie likujdim fat nr a -15277 dt 30.09.2017
  Zyra e Punes Berat (0202) UNION BANK SHA Berat 504,000 2017-10-18 2017-10-20 44110250022017 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 1025002 zyra e punesimit berat pagese nxitje punesimi shtator 2017
  Drejtoria Vendore e Policise Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 24,769 2017-10-18 2017-10-20 33910160232017 Uje 1016023 drejtoria e policise berat likujidim kontrata 3133001,3133002 faturat shtator 2017 uje
  Nd-ja Komunale Banesa (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 240 2017-10-18 2017-10-20 17521020042017 Uje 2102004 Nd. Ruge Trotuare shpenzime per uje kontr 4101002 dt 30.09.2017
  Qendra Ekonomike Arsimit (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 28,050 2017-10-18 2017-10-20 40621020052017 Uje Dr.Ekonomike e Arsimt Berat 2102005,likujdim shpenzime per uje kontrata 01.01.2017
  Qendra Ekonomike Arsimit (0202) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Berat 15,300 2017-10-18 2017-10-20 40921020052017 Uje Dr.Ekonomike e Arsimt Berat 2102005,likujdim kontrata per shpensime uji dt 01.01.2017 per periudhen korrik shtator 2017
  Nd-ja Komunale Banesa (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 340 2017-10-18 2017-10-20 17721020042017 Elektricitet 2102004 Nd. Ruge Trotuare energji elektrike A 16474 dt 30.09.2017
  Qendra Ekonomike Arsimit (0202) UNION BANK SHA Berat 7,650 2017-10-18 2017-10-20 40710250022017 Uje Dr.Ekonomike e Arsimt Berat 2102005,likujdim kontrata per shpensime uji dt 01.01.2017 per periudhen korrik shtator 2017
  Zyra e Punes Berat (0202) AMA-DRESS Berat 798,000 2017-10-18 2017-10-20 44210250022017 Subvencione te tjera 1025002 zyra e punesimit berat pagese subvension nxitje punesimi shtator 2017
  Drejtoria Vendore e Policise Berat (0202) UJESJELLESI COROVODE Berat 3,168 2017-10-18 2017-10-20 33010160232017 Uje 1016023 drejtoria e policise berat likujidim fatura 309 dt 30.09.2017 seria 50308745 uje
  Sp. Berati (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 340 2017-10-17 2017-10-20 61610130642017 Elektricitet 1013064 Spitali berat ,shpenzime energjie likujdim fat nr a -15206 dt 30.09.2017
  Qendra Ekonomike Arsimit (0202) BANKA E TIRANES Berat 45,900 2017-10-18 2017-10-20 41021020052017 Uje Dr.Ekonomike e Arsimt Berat 2102005,likujdim shpenzime per uje korrik shtator 2017 kontrata 01.01.2017
  Qendra Ekonomike Arsimit (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 7,650 2017-10-18 2017-10-20 40810250022017 Uje Dr.Ekonomike e Arsimt Berat 2102005,likujdim kontrata per shpensime uji dt 01.01.2017 per periudhen korrik shtator 2017
  Zyra e Punes Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 240,000 2017-10-18 2017-10-20 44510250022017 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 1025002 zyra e punesimit berat pagese paga nxitje punesimi shtator 2017
  Drejtoria Vendore e Policise Berat (0202) UJESJELLESI POLICAN Berat 4,800 2017-10-18 2017-10-20 33110160232017 Uje 1016023 drejtoria e policise berat likujidim fatura 119 dt 30.09.2017 seria 53386807 uje
  Shk. Pr "Stiliano Bandilli e shk Poliçan" Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 103 2017-10-06 2017-10-20 9410251242017 Posta dhe sherbimi korrier shk stiljano bandilli 1025124, likujdim fat 556 sherbime postare
  Qendra Ekonomike Arsimit (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 22,950 2017-10-18 2017-10-20 41121020052017 Uje Dr.Ekonomike e Arsimt Berat 2102005,likujdim shpenzime per uje korrik shtator 2017 kontrata 01.01.2017
  Sp. Berati (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 462,540 2017-10-17 2017-10-20 61810130642017 Elektricitet 1013064 Spitali berat ,shpenzime energjie likujdim fat nr 243268807 kontrata A15185 dt 30.09.2017
  Zyra e Punes Berat (0202) F-L.GEGA Berat 380,000 2017-10-18 2017-10-20 44610250022017 Subvencione te tjera 1025002 zyra e punesimit berat pagese subvension nxitje punesimi shtator 2017
  Bashkia Bulqize (0603) ARILDA Bulqize 2,699,444 2017-10-18 2017-10-20 45321030012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Bulqize (2103001) likujdim furnitorin ARILDA per PO 4806 pl. UP nr.61 dt.13.03.2017, kontrate nr 2621 dt.07.07.2017 situacion pjesor nr 2 fature nr 60 date 16.10.2017 seria 24043481 Lesh.3
  Drejtoria e shendetit publik Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 2,490 2017-10-18 2017-10-20 7310130252017 Posta dhe sherbimi korrier Drejtoria e Shendetit Publik(1013025) likujdim sherbim postar Shtator 2017.
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0603) SHEHU Bulqize 3,076,740 2017-10-18 2017-10-20 8721030032017 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Nd. Sherbimeve Publike (2103003) likujdim furnitorin SHEHU per PO nr.4851 pl date 07.09.2017. UP nr.26 dt. 07.08.2017, fatura nr. 167 dt 05.10. 2017, fh nr.31 dt.05.10.2017,kontrata date 05.09.2017.
  Zyra Arsimore Bulqizë (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 5,684 2017-10-18 2017-10-20 9010110902017 Sherbime telefonike Z Arsimore Bulqize(0603) likujdim sherbim postar Shtator 2017.
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0603) ARSON ISLAMI Bulqize 42,000 2017-10-18 2017-10-20 8821030032017 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd. Sherbimeve Publike (2103003) likujdim furnitorin ARSON ISLAMI per PO nr.4875 stand. UP nr.40 dt 12.10.2017, fatura nr. 40 dt 12.10.2017 fh nr 29 date12.10.2017, PV. dt.12.10.2017.
  Zyra Arsimore Bulqizë (0603) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Bulqize 4,153 2017-10-18 2017-10-20 9210110902017 Elektricitet 1011090 Z Arsimore Bulqize(0603) likujdim shpenzim energji elektrike Shtator 2017 per kontratat nr 23696 23700.
  Zyra Arsimore Bulqizë (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 6,720 2017-10-18 2017-10-20 9110110902017 Uje Z Arsimore Bulqize(0603) likujdim shpenzim uje i pijshem shtator 2017.
  Drejtoria e shendetit publik Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 10,020 2017-10-18 2017-10-20 7210130252017 Uje Drejtoria e Shendetit Publik(1013025) likujdim uje te pijshem Shtator 2017 fature nr 317 date 29.09.2017 seria 45510028
  Bashkia Bulqize (0603) ALB-KON Bulqize 121,195 2017-10-18 2017-10-20 45221030012017 Sherbime te tjera Bashkia Bulqize (2103001) likujdim furnitorin ALB KON per PO 4874 st UP.nr.272 dt.06.09.2017, Fat. nr.26 dt.13.10.2017 seria nr.16409882,Procec-Verbal dt.07.09.2017.,08.09.2017,09.09.2017
  Drejtoria e shendetit publik Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,000 2017-10-18 2017-10-20 7410130252017 Sherbime telefonike Drejtoria e Shendetit Publik(1013025) likujdim shpenzime telekom Shtator 2017 per klientin nr 310001981979 fatura seria 724478617.
  Bashkia Bulqize (0603) SHEHU Bulqize 285,674 2017-10-18 2017-10-20 45121030012017 Sherbime te tjera Bashkia Bulqize (2103001) likujdim furnitorin SHEHU per PO 4873 st. Urdher nr.161/1,166/1,171/1 date 10,20,30.06.2017 PV dt.10,20,.06.2017 dhe03.07.20107 .fat.170,171,172 date 1010.2017me nr.serie 4231595,4231596,4231597