Pagesa të Thesarit 2015-2018

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA All 132,156,416.00 250 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 577,200 2018-07-12 2018-07-13 116110130492018 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049- QSUT, -602, Materiale Mjekesore, Kont ne vazhdim nr 2672/4 dt 25.5.18, ft s 65164031 dt 29.6.18, fhn 12089 dt 29.6.18
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 150,035 2018-07-12 2018-07-13 116010130492018 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049- QSUT, -602, Materiale Mjekesore, Kont ne vazhdim nr 2532/7 dt 20.5.18, ft s 65164032 dt 29.6.18, fh n 12090 dt 29.6.18
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 178,398 2018-07-05 2018-07-06 112110130492018 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 - QSUT, -602, Barna Qershor 2018, Konr ne vazhdim nr 2422/4 dt 15.5.18, ft s 65164396 dt 21.6.18, fh n 12046 dt 21.6.18
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 888,000 2018-07-03 2018-07-04 108510130492018 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049- 602- Barna, Kont ne vazhdim nr 2672/4 dt 25.5.18, ft s 65164368 dt 14.6.18, fh n 12005 dt 14.6.18
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 206,805 2018-06-27 2018-06-29 101410130492018 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049- QSUT, Barna, MK n 910/6 dt 23.4.18, AMSH nr 2237/1 dt 26.4.18, Kontrate nr 2532/7 dt 20.5.18, ft s 45704028 dt 7.6.18, ft s 45704028 dt 7.6.18, fh n 11941 dt 7.6.18
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 76,500 2018-06-28 2018-06-29 105010130492018 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049- QSUT, - 602, Barna, Kont ne vazhdim nr 2406/4 dt 15.5.18, ft s 45704045 dt 11.6.18, fh n 11960 dt 11.6.18
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 133,200 2018-06-28 2018-06-29 103710130492018 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049- QSUT, - 602, Barna, Kont ne vazhdim nr 2672/4 dt 25.5.18, ft s 45704032 dt 8.6.18, fh n 11942 dt 8.6.18
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 310,800 2018-06-27 2018-06-28 1028130492018 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049- QSUT, Barna, MK nr 920/7 dt 23.4.18, AMSH nr 2237/1 dt 26.4.18, Kont nr 2672/4 dt 25.5.18, Ft s 45704033 dt 8.6.18, fh n 11943 dt 8.6.18
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 261,960 2018-06-25 2018-06-26 9931130492018 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 - QSUT, -602, barna vazhdim kontr.2672/4 dt 25.05.2018 fat 45704018 dt 05.06.2018 fh 11909 dt 05.06.2018
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 63,000 2018-06-22 2018-06-25 97510130492018 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049- qsut, 602 , Barna, Maj 20