Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA All 137,321,380.00 345 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 494,432 2017-10-11 2017-10-12 148710130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Blerje Barna, kontrate ne vazhdim 1439/57 dt 7.09.2017 fat 1437 dt 12.09.2017 seri 36998962 fh 10494 dt 12.08.2017
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 181,010 2017-10-11 2017-10-12 149710130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Blerje Barna, kontrate ne vazhdim 1327 dt 11.09.2017 fat 1458 dt 12.09.2017seri 36998965 fh 10496 dt 12.09.2017
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 590,200 2017-10-04 2017-10-05 144410130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore Q.S.U.T 1013049- barna Kont ne vazhdim n 2004/3 dt 28.4.17, ft n 1097 dt 28.6.17 fh n 10104 dt 28.6.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 42,720 2017-09-27 2017-09-28 128710130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Kont ne vazhdim n 1928/5 dt 12.5.17, ft 1314 dt 8.8.17 fh n 10339 dt 8.8.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 135,706 2017-09-27 2017-09-28 130110130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Kont ne vazhdim n 1875/14 dt 2.6.17, ft 1311 dt 8.8.17 fh n 10347 dt 8.8.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 130,292 2017-09-27 2017-09-28 128610130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Kont ne vazhdim n 2080/3 dt 12.5.17, ft 1316 dt 8.8.17 fh n 10340 dt 8.8.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 333,700 2017-09-27 2017-09-28 128910130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Kont ne vazhdim n 2004/3 dt 28.4.17 fh n 10343 dt 8.8.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 168,300 2017-09-27 2017-09-28 128810130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Kont ne vazhdim n 2396/11 dt 13.7.17, ft 1312 dt 8.8.17, fh n 10342 dt 8.8.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 14,250 2017-09-26 2017-09-27 128310130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna, Kont nr 1903/5 dt 28.4.17, ft n 1313 dt 8.8.17 fh n 10336 dt 8.8.17 autorizm n 928/16 dt 3.4.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 331,840 2017-09-26 2017-09-27 128510130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna, Kont nr 1995/9 dt 8.8.17, autorizim n 1274/21 dt 24.4.17, ft 1318 dt 8.8.17, fh n 10338 dt 8.8.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 138,848 2017-09-26 2017-09-27 128410130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna, Kont nr 1922/1 dt 28.4.17 ft n 1317 dt 8.8.17, fh n 10337 dt 8.8.17, autorizim n 835/11 dt 14.4.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 662,021 2017-09-22 2017-09-25 127510130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Blerje Barna, autorizim nr MSH nr 1274/21 dt 24.4.17, kont nr 1995/9 dt 9.5.17 ft 1155 ser 36998660 fh nr 10146 dt 10.07.2017
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 270,059 2017-09-22 2017-09-25 127610130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna, Autorizim nr 835/11 dt 14.4.17, Kont nr 1922/1 dt 28.4.17, ft nr 1154 dt 10.7.17, fh 10145 dt 10.7.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 352,314 2017-09-08 2017-09-12 1170101304920172 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna kont ne vazshd nr 2004/3 dt 28.4.17, autorziim n 932/16 dt 27.4.17, ft 1238 dt 24.7.17, fh n 10262 dt 24.7.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 84,150 2017-09-08 2017-09-12 1172101304920172 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna kont ne vazshd nr 2396/11 dt 13.7.17, ft 1242 dt 24.7.17, fh n 10233 dt 24.7.17 njfit n 2396 dt 19.6.17, UP n 2396 dt 18.5.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 331,840 2017-08-28 2017-08-29 108110130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna, UP nr 1319 dt 6.3.17, Kont ne vazhdim nr 1319/16 dt 24.4.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 42,720 2017-08-28 2017-08-29 108410130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna, Autorizim nr 930/18 dt 11.4.17, Kont nr 1928/5 dt 12.5.17, Ft 1240 dt 24.7.17, Fh nr 10234 dt 24.7.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 130,291 2017-08-28 2017-08-29 108310130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna, Autorizim nr 9341/16 dt 14.4.17, Kont nr 2080/3 dt 12.5.17, Ft 10231 dt 24.7.17, Fh 1241 dt 24.7.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 138,848 2017-08-28 2017-08-29 105910130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna, Autorizim nr 835/11 dt 14.4.17, Kont nr 1922/1 dt 28.4.17, ft nr 1237 dt 24.7.17, fh 10229 dt 24.7.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 14,364 2017-08-28 2017-08-29 108210130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT barna, Autorizim nr 928/16 dt 3.4.17, Kont nr 1903/5 dt 28.4.17, Ft 1236 dt 24.7.17, Fh nr 10232 dt 24.7.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 28,557 2017-08-11 2017-08-14 97910130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Blerje Barna, autorizim nr MSH nr 928/16 dt 3.4.17, kont nr 1903/5 dt 28.4.17, ft 1069 dt 21.6.17, fh 10078 dt 21.6.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 663,680 2017-08-11 2017-08-14 98010130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Blerje Barna, autorizim nr MSH nr 1274/21 dt 24.4.17, kont nr 1995/9 dt 9.5.17 ft 1004 dt 9.6.17 fh n 10018 dt 9.6.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 222,091 2017-08-11 2017-08-14 98110130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Blerje Barna, up n 1875 dt 18.4.17, njfit 1875/7 dt 22.5.17, kont nr 1875/14 dt 2.6.17, ft 1011 dt 12.6.17, 10019 dt 12.6.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 77,200 2017-07-28 2017-07-31 93110130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Kont nr 2004/3 dt 28.4.17, autorizim nr 932/16 dt 27.4.17, ft 1071 dt 21.6.17, fh nr 10075 dt 21.6.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 260,583 2017-07-28 2017-07-31 94410130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Kont nr 2080/3 dt 12.5.17, autoriz MSH nr 9341/16 dt 14.4.17, ft 1072 dt 21.6.17, fh nr 10077 dt 21.6.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 85,440 2017-07-28 2017-07-31 93710130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Kont nr 1928/5 dt 12.5.17, fh nr 1070 dt 21.6.17, fh nr 10076 dt 21.6.17 autoriz 930/18 dt 11.4.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 23,640 2017-07-24 2017-07-25 88210130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, kont ne vazhdim nr autozim MSH 9341/ dt 14.4.17, kont nr 2080/3 dt 12.5.17, ft nr 879 dt 26.5.17, fh nr 9930 dt 26.5.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 236,943 2017-06-20 2017-06-21 76310130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Autorizim nr 9431/16 dt 14.4.17, kontrate nr 2080/3 dt 12.517, fh nr 845 dt 23.5.17 fh nr 9895 dt 23.5.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 28,557 2017-06-20 2017-06-21 76610130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Autorizim nr 928/16 dt 3.4.17, Kontrate r 1903/5 dt 28.4.17, fh nr 789 dt 15.5.17, fh 9864 dt 15.5.17
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 85,440 2017-06-20 2017-06-21 76210130492017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013049 QSUT Barna, Autorizim nr 930/18 dt 11.4.17 kontrate nr 1928/5 dt 12.5.17, fh nr 844 dt 23.5.17 fh nr 9894 dt 23.5.17