Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ZENIT - 06 All 10,355,436.00 38 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Librazhd (0821) ZENIT - 06 Librazhd 18,000 2014-12-30 2014-12-31 49521280012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative BASHKIA LIBRAZHD,MBIKQYERJE PUNIMESH RIK.I BRENDSHËM I BASHKISË
  Komuna Petrele (3535) ZENIT - 06 Tirane 1,055,404 2014-12-30 2014-12-31 236279500120140 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Komuna Petrele,lik superviz rruga fshati Mullet,vazhd kontr 19.12.2012,urdh emerimi nr 2 dt 19.12.2012,fat 29 dt 29.10.2014,seri 03783137,urdh lik 28 dt 29.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ZENIT - 06 Tirane 72,000 2014-12-30 2014-12-31 349510130492014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale qsutr hartimi vleresimi up 8 dt 01.10.14 ko 4238/2 dt 10.10.14 pv 10.11.14 fat 33 sr 03783141 dt 10.11.14
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ZENIT - 06 Tirane 353,764 2014-12-29 2014-12-31 171810060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr. 8948/1 dt 23.12.14 Sit Nr.5 Fat Nr.42 dt 19.12.14 ser 03783151 Kontrata Nr.4128/4 dt 21.07.11
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZENIT - 06 Tirane 12,000 2014-12-30 2014-12-31 73510140012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative MINISTRIA E DREJTESISE Mbikqyrje punimesh,up 2650/5 dt 04.08.2014 fto dt 04.08.14,app dt 07.08.2014 kont 11.08.2014 fat nr 47 dt 29.12.2014 sr 03783156
  Komuna Grekan (0808) ZENIT - 06 Elbasan 200,000 2014-12-26 2014-12-29 17723850012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Suprevizor KUZ Komuna Grekan 2385001
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ZENIT - 06 Tirane 67,169 2014-12-24 2014-12-29 161610060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr.8947/1 dt 19.12.17 Sit Nr. 7 Fat Nr. 39 dt 11.12.14 ser 03783148 Kontrata Nr.10016/8 Dt 03.02.2009
  Bashkia Tirana (3535) ZENIT - 06 Tirane 30,792 2014-12-23 2014-12-24 124121010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Tirane kolaudim rikon rruga e bogdaneve shkresa 6122/5 dt 25.10.14 fat 03783095 dt 05.12.13 sit 1 dt 05.12.13 ko 6122/3 dt 10.07.13 pv kolad 26.07.13
  Komuna Sauk (3535) ZENIT - 06 Tirane 55,200 2014-12-22 2014-12-23 17728110012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Komuna Farke Lik kolaudues pun urdh 2448/6 dt 17.09.2014 kontr 24.09.2014 pv kol 01.10.2014 fat 36 dt 26.11.2014
  Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) / Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera(3535) ZENIT - 06 Tirane 24,000 2014-12-19 2014-12-23 18010930062014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 231 rep.inspektim shpetim miniera up nr 18 d t23.07.2014,ftese per oferte dt 23.07.2014,kontrate nr 250 dt 30.07.2014,fat nr 35 dt 19.11.2014,seri 03783143
  Drejtoria e Arkivave Shtetit (3535) ZENIT - 06 Tirane 14,400 2014-12-22 2014-12-23 43510200012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative DREJTORIA ARKIVAVE PROJEKT UP.167 DT. 27.10.2014 NJFT. 31.10.2014 FAT.41(037383150) DT. 12.12.2014
  Komuna Maminas (0707) ZENIT - 06 Durres 48,000 2014-12-16 2014-12-17 23123700012014 Sherbime te tjera 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 LIK FAT 14 DT 1.8.2014
  Komuna Gjinar (0808) ZENIT - 06 Elbasan 350,000 2014-12-11 2014-12-12 26623860012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime hartim projekti Komuna Gjinar
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ZENIT - 06 Tirane 1,400,000 2014-11-27 2014-12-02 121210060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr. 8195/1 dt 21.11.14 sit 6 Fat 34 dt 18.11.14 sr 03783142 Kont 2375/5 dt 2305.11
  Komuna Petrele (3535) ZENIT - 06 Tirane 607,980 2014-11-11 2014-11-12 19527950012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Komuna Petrele Lik superviz shkolla Mullet,urdher emerimi nr 7 dt 09.09.2011,kontrate dt 09.09.2011,fat 27 dt 29.10.2014 seri 03783135,urdher lik 25 dt 10.11.2014
  Bashkia Tirana (3535) ZENIT - 06 Tirane 49,781 2014-11-11 2014-11-12 96221010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Tiran KOLAUDIM RIK RRUGE ENDRI KEKO SHKRESA 7942 DT 29.05.14 KONT 4974/2 DT 06.06.13 PV KOLADUIM 28.06.13 FAT 03783098 DT 05.12.13
  Bashkia Tirana (3535) ZENIT - 06 Tirane 56,900 2014-11-06 2014-11-07 93921010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve Bashkia Tirane KOLAUDIM RIK BLLOKU SHKRESA 12673/1 DT 20.12.13 KONT 6494/1 DT 15.07.13 PV KOLA D20.07.13 FAT 03783097 DT 05.12.13
  Bashkia Tirana (3535) ZENIT - 06 Tirane 43,400 2014-11-04 2014-11-05 96421010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve Bashkia Tirane KOLAUDIM PUNIMESH RIK BLLOKU 34/1 SHKRESA 12670/1 DT 20.12.13 KONT 6942/1 DT 15.07.13 FAT 03783096 DT 05.12.13
  Bashkia Tirana (3535) ZENIT - 06 Tirane 29,600 2014-11-04 2014-11-05 96321010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve Bashkia Tirane KLOAUDIM RIK BLLOKU 53 SHKRESA 9511/1 DT 21.10.13 KONT 5924/1 DT 25.06.13 PV KOLAUIDM 26.09.13
  Qendra e fomimit profesiona Tirane nr.1 (3535) ZENIT - 06 Tirane 24,000 2014-10-30 2014-10-30 6610250382014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1025038 DRFPPNR.projektim up 23.9.2014 fo 25.9.2014 fat 3.10.2014 s 03783131