Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN All 10,306,724.00 86 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 99,000 2014-12-30 2014-12-31 35521090082014 Uje Qendra Ek Arsimit uje
  Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 73,824 2014-12-24 2014-12-26 90421090012014 Uje 2109001 Bashkia Elbasan uje
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 4,560 2014-12-23 2014-12-23 23410100482014 Uje 1010048 Drejtoria Tatimore Elbasan UJE
  Drejtoria Arsimore Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 3,048 2014-12-17 2014-12-17 41710110082014 Uje SHP.UJE KONT.23584 DREJT.ARSIMORE RAJONALE
  Qarku Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 10,000 2014-12-16 2014-12-17 42620480012014 Uje SHP.UJE KONT.23569 KESHILLI QARKUT
  Drejtoria Vendore e Policise Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 44,519 2014-12-17 2014-12-17 42810160262014 Uje drejtoria Policise uje Elbasan
  Qarku Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 23,960 2014-12-16 2014-12-17 42520480012014 Uje SHP.UJE KONT.23569 KESHILLI QARKUT
  Klubi I Sportit (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 9,432 2014-12-16 2014-12-17 11421090122014 Uje Sport Klubi uje Nentor
  Spitali Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 434,640 2014-12-16 2014-12-17 71510130162014 Uje Uje Spitali Civil Elbasan
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 1,000,000 2014-12-15 2014-12-16 33821090082014 Uje Qendra Ek Arsimit uje detyrime 2013
  Qendra e Trashegimise Kulturore - Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 7,296 2014-12-16 2014-12-16 119221090202014 Uje 2109020 Qendra e Trasheg Kulturore uje
  Bashkia Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 6,240 2014-12-15 2014-12-15 86321090012014 Uje Bashkia Elbasan uje
  Universiteti "A. Xhuvani", Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 834,307 2014-12-12 2014-12-15 34410110992014 Uje uje Universisteti
  Gjykata e rrethit Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 12,336 2014-12-15 2014-12-15 29710290162014 Uje uje Gjykata
  Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 22,735 2014-12-11 2014-12-12 14821090172014 Uje Qendra Soc Balashe uje
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 14,840 2014-12-11 2014-12-11 16110940052014 Uje Uje Kont.25042Aluizni Elbasan
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 15,648 2014-12-11 2014-12-11 16010940052014 Uje Uje Kont.25042Aluizni Elbasan
  Drejtoria e Pyjeve Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 4,849 2014-12-10 2014-12-11 21410260082014 Uje Drejtoria Pyjore shpenzime uje Elbasn
  Drejtoria e Bujqesise Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 5,064 2014-12-10 2014-12-11 29610050082014 Uje DRBU Elbasan uje
  Dogana Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 7,080 2014-12-10 2014-12-11 16610100882014 Uje Dogana Elbasan Uje