Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All T R I M E D All 125,247,589.00 492 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Kukes (1818) T R I M E D Kukes 27,600 2014-12-30 2014-12-31 70210130202014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013020 medikamente seria23700295dt12.12.2014 Spitaliu Kukes
  Sp. Laç (2019) T R I M E D Laç 5,325 2014-12-30 2014-12-31 42810130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER BLERJE ILACE FT NR 112993142 DT 29.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) T R I M E D Tirane 210,300 2014-12-30 2014-12-31 2713101304920141 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA kont vazhdim nr 2831/47 dt 10.07.2014 fat nr 6541500597 dt 17.10.2014 sr 23700597,fh nr 4089 dt 17.10.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) T R I M E D Tirane 160,000 2014-12-30 2014-12-31 354710130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT barna ko 4913/16 dt 14.11.14 fat 6541500666 dt 26.03.14 fh 4399 dt 12.12.14
  Sp. Peqin (0827) T R I M E D Peqin 36,960 2014-12-29 2014-12-30 16710130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 23700188 dt 13.09.2013 detyrimet e prapambetura
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) T R I M E D Tirane 179,190 2014-12-27 2014-12-30 66910131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna Up .610 dt.08.11.2014 njft.07.11.2014 fat.6541500630(23700630) dt.17.11.2014 fh.222 dt.17.11.2014 dt.
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) T R I M E D Tirane 75,376 2014-12-27 2014-12-30 65410131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna vazhdim kontr,72 dt.20.06.2014 fat.6541500454 (23700454)dt.25.08.2014 fh.145 dt.25.08.2014
  Sp. Tropoje (1836) T R I M E D Tropoje 130,498 2014-12-29 2014-12-30 37610130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spitalor Tropoje ilace shtese kontrate 23.12.14 fh nr 100 dt 26.12.2014 ft nr 654 dt 24.12.14
  Sp. Mat (0625) T R I M E D Mat 93,595 2014-12-26 2014-12-29 36110130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik. Ilace dhe materiale mjekimi. Fat.Nr.6541500284 Dt.17.07.14 Urdh.Prok.Nr.92 Dt.10.03.14 Kontr.nr.32 dt.17.07.2014
  Sp. Mat (0625) T R I M E D Mat 66,167 2014-12-26 2014-12-29 36210130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik. Ilace dhe materiale mjekimi. Fat.Nr.6541500284 Dt.17.07.14 Urdh.Prok.Nr.92 Dt.10.03.14 Kontr.nr.2 dt.19.06.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) T R I M E D Tirane 416,000 2014-12-28 2014-12-29 346510130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore qsut barna kont 2569/8 dt 09.06.14 fat 6541500581 dt 10.10.2014 fh 4063 dt 10.10.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) T R I M E D Tirane 350,500 2014-12-28 2014-12-29 346310130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore qsut barna kont 2831/47 dt 10.07.14 fat 6541500566 dt 07.10.14 fh 4041 dt 07.10.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) T R I M E D Tirane 259,000 2014-12-29 2014-12-29 351110130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA k 2831/47 fat 4.12.14 fh 4.12.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) T R I M E D Tirane 430,000 2014-12-29 2014-12-29 351210130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA k 2831/47 fat 4.12.14 fh 4.12.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) T R I M E D Tirane 2,459,960 2014-12-28 2014-12-29 346410130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore qsut barna kont 2569/8 dt 09.06.14 fat 6541500583 dt 13.10.14 fh 4069 dt 13.10.14
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) T R I M E D Tirane 179,190 2014-12-27 2014-12-29 66910131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna Up .610 dt.08.11.2014 njft.07.11.2014 fat.6541500630(23700630) dt.17.11.2014 fh.222 dt.17.11.2014 dt.
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) T R I M E D Tirane 75,376 2014-12-27 2014-12-29 65410131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna vazhdim kontr,72 dt.20.06.2014 fat.6541500454 (23700454)dt.25.08.2014 fh.145 dt.25.08.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) T R I M E D Tirane 607,741 2014-12-24 2014-12-26 3161110130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore qsut barna ko 1606/20 dt 01.06.12 fh 789 dt 24.0.09.2012 fat 6541500123 dt 24.09.12
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) T R I M E D Tirane 8,322 2014-12-24 2014-12-26 65510131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUT barna vazhdim kontr.76 dt. 20.06.2014 fat23700600 dt. 20.10.2014 fh. 194 dt. 20.10.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) T R I M E D Tirane 570,403 2014-12-24 2014-12-26 315510130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore qsut barna ko 1770/57 dt 18.06.12 fh 788 dt 24.09.12 fat 6541500128 dt 24.09.12