Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All T A I W A N All 310,260.00 15 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) T A I W A N Tirane 16,050 2014-12-09 2014-12-11 68810100012014 Shpenzime per pritje e percjellje Min.Fin. shtrim dreke pune Fat.nr.32 dt.02.12.2014 seri 15510633 urdh.16608 dt.02.12.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) T A I W A N Tirane 6,390 2014-12-03 2014-12-05 68110100012014 Shpenzime per pritje e percjellje Min.Fin.shtrim dreke pune Fat.nr.103 dt.20.11.2014 seri 11050698, urdh.16127 dt.20.11.2014
  Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) T A I W A N Tirane 39,250 2014-11-06 2014-11-07 65510040012014 Shpenzime per pritje e percjellje 602 MZHETS pritje-percjellje,program pritje nr 2503/4 dt 17.10.2014,fat nr 8 dt 21.10.2014,seri 15510608
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) T A I W A N Tirane 28,250 2014-10-14 2014-10-16 56810100012014 Shpenzime per pritje e percjellje Min.Fin.shtrim dreke pune urdh.13715 dt.07.10.2014 Fat.nr.87 dt.09.10.2014 seri 11050692
  Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) T A I W A N Tirane 74,150 2014-08-22 2014-08-22 44810040012014 Shpenzime per pritje e percjellje 602 MZHETS pritje-percjellje,program nr 2503/1 dt 14.07.2014,fat nr 36 dt15.07.2014,seri 15511486
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) T A I W A N Tirane 8,000 2014-06-25 2014-06-26 35910100012014 Shpenzime per pritje e percjellje Min.Fin. shtrim dreke pune Fat.nr.18 dt.19.06.2014 seri 15511468 urdh. nr.8998 dt.17.06.2014
  Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) T A I W A N Tirane 6,330 2014-06-17 2014-06-18 34310040012014 Shpenzime per pritje e percjellje 602 MZHETS pritje-percjellje,program nr 165/4 dt 26.03.2014,fat nr 23 dt 27.03.2014,seri 11050024
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) T A I W A N Tirane 17,550 2014-06-10 2014-06-12 33210100012014 Shpenzime per pritje e percjellje Min.Fin. shtrim dreke pune Fat.9 dt.04.06.2014 seri 15511459 urdh.8350 dt.04.06.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) T A I W A N Tirane 28,540 2014-05-14 2014-05-16 25610100012014 Shpenzime per pritje e percjellje Min.Fin.shtri 2 dreka puneFat. nr.48 dhe 49 dt.06.05.2014 seri 11050651,11050652 urdh.6675 dhe 6674 dt.06.05.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) T A I W A N Tirane 6,500 2014-05-13 2014-05-15 26010100012014 Shpenzime per pritje e percjellje Min.Fin. shtrim dreke pune Fat.nr.47 dt.07.05.2014 seri 11050048 shkr.6860 dt.06.05.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) T A I W A N Tirane 3,000 2014-05-08 2014-05-12 25110100012014 Shpenzime per pritje e percjellje Min.Fin.Shtrim dreke pune Fat.nr.19 dt.25.03.2014 seri 11050020,urdh.4045 dt.25.03.2014
  Gjykata e larte (3535) T A I W A N Tirane 17,350 2014-05-12 2014-05-12 11910290412014 Shpenzime per pritje e percjellje GJYKATA E LARTE Shpenzime pritje urdher kryetari nr.135 dt.30.04.14 nr.136 dt.30.04.14 ft nr.45 dt.30.04.14 seria 11050046 program dt.30.04.14
  Gjykata e larte (3535) T A I W A N Tirane 49,000 2014-04-25 2014-04-25 10210290412014 Shpenzime per pritje e percjellje GJYKATA E LARTE Shpenzime pritje urdher kryetari nr.114 dt.09.04.14 nr.120 dt.16.04.2014 ft.nr.45 dt.16.04.14 seria 06604548 program dt.16.04.14
  Drejtoria e Patentave dhe Markave (3535) T A I W A N Tirane 6,250 2014-04-02 2014-04-02 2610040762014 Kosto e trajnimit dhe seminareve 605 drejt.pergji.patentave pagese per pritje percjellje, Urdh drejtori 11 dt 17.3.14, Prog pritje 21.3.14, Ft 15, 21.3.14 seri 11050016
  Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) T A I W A N Tirane 3,650 2014-03-10 2014-03-11 14710040012014 Unspecified 602 MZHETS shpenzime pritje program 165/1 dt 24.1.14 ft 80 dt 28.1.14 s 11051136
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >