Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All START 2000 All 3,955,370.00 24 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) START 2000 Tirane 323,492 2014-12-24 2014-12-26 30710870062014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes akshi pagese roje kontrate nr.1778/1 dt.17.12.2014 ft. nr. 886 s/ 13611663 dt.22.12.2014
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) START 2000 Tirane 332,143 2014-12-24 2014-12-26 30510870062014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes akshi pagese per sherbimin e rojeve kontrate ne vazhdim ft.nr.885 s/13611662 dt.17.12.2014
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) START 2000 Tirane 166,153 2014-12-23 2014-12-26 30410870062014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AKSHI pagese per sherbimin e rojeve kontrate nr.999prot. dt.07.07.2014 ne vd. ft.nr.884 s/13611661 dt.17.12.2014
  Ministria e Integrimit (3535) START 2000 Tirane 147,793 2014-12-16 2014-12-18 48410780012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes MINISTRIA E INTEGRIMIT sherbim roje private nentor 2014 kont ne vazhdim nr. 1/13 dt.12.05.2014 fat.8880 dt.30.11.2014 seria 13611657
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) START 2000 Tirane 332,143 2014-12-10 2014-12-11 28010870062014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AKSHI pagese sherbim roje.kontrate ne vazhdim nr 999 prot. dt 07.07.2014,F.T nr 882 s/13611659 dt.30.11.2014
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) START 2000 Tirane 166,153 2014-12-10 2014-12-11 27910870062014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AKSHI PAGESE PER SHERBIMIN E ROJEVE KONTRATE NE VAZHDIM FT.881 DT.30.11.2014
  Ministria e Integrimit (3535) START 2000 Tirane 147,793 2014-11-10 2014-11-11 44110780012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Ministria e Integrimit Sherbim roje kon.ne vazhdim Up.1 dt.23.01.2014 nr. ref.105520123 dt.23.01.2014 njof. fit.03.02.2014 kont.1/13 dt.12.05.2014 ne vazhdim fat.875 dt.31.10.2014 seria 13611652 njof. kont.12.05.2014
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) START 2000 Tirane 166,153 2014-11-07 2014-11-11 24210870062014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AKSHI Pagese sherbim roje, kontrate ne vazhdim, ft.nr.874 s/13611651 dt.31.10.20114
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) START 2000 Tirane 166,153 2014-10-13 2014-10-15 22610870062014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AKSHI Pagese sherbim roje,kontrate ne vazhdim nr.999prot dt.07.07.2014, FT. nr.867dt.30.09.2014 nr.S/13611744
  Ministria e Integrimit (3535) START 2000 Tirane 147,793 2014-10-08 2014-10-09 40110780012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Ministria e Integrimit Sherbim Roje shtator 2014 up.1 dt.23.01.2014 kont nr.1/13 dt.12.05.2014 ne vazhdim fat.868 dt.30.09.2014 seria 13611745 form.pub.dt.12.05.2014
  Ministria e Integrimit (3535) START 2000 Tirane 147,793 2014-09-16 2014-09-17 36510780012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes MINISTRIA E INTEGRIMIT 602 Sherbim roje kont ne vazhdim nr.1/3 dt.12.05.2014 fat.862 dt.31.08.2014 seria 13611739 form. publikimi njof. kont.12.05.2014
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) START 2000 Tirane 166,153 2014-09-03 2014-09-05 20110870062014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AKSHI PAGESE E DETYRIMIT TE SHERBIMIT ME ROJE kontrate ne vazhdin ft. nr.861 s/13611738 dt.31.08.2014
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) START 2000 Tirane 138,461 2014-08-08 2014-08-13 10870061702014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AKSHI 1087006 Pagese e sherbimit Roje Akshi Korrik 2014 UP nr.538 prot dt.25.04.2014 formular i njoftimit fituesit kontrate nr.999 prot dt.07.07.2014 ft. nr.854 dt.31.072014 s/13611731
  Ministria e Integrimit (3535) START 2000 Tirane 147,793 2014-08-05 2014-08-06 32210780012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Ministria e Integrimit sherbim roje kon. ne vazhdim korrik 2014 up.23.01.14 ref.10552-01-23 dt.23.01.14 njof. 03.02.14 kont. ne vazhdim 12.05.2014 fat.853 dt.31.07.2014 seria 13611730
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) START 2000 Tirane 4,266 2014-07-29 2014-07-29 23310870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 204 dt 21.07.2014 vend KPP nr 376 dt 09.7.2014
  Ministria e Integrimit (3535) START 2000 Tirane 147,793 2014-07-03 2014-07-04 28910780012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes MINISTRIA E INTEGRIMIT Sherbim roje qershor 2014 up.nr.1 dt.23.01.2014 ref. 10552-01-23 dt.23.01.2014 njof. dt.03.02.2014 kont.1/13 dt.12.05.2014 fat.849 dt.30.06.14 seria 13611726 kont.12.05.2014
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) START 2000 Tirane 192,000 2014-06-26 2014-06-26 26510120012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1012001, MIN KLUTURES, shpenz roje Prill 2014 up 78 dt 28.03.2014, ftesa 1432 dt 28.03.2014, pv 28.03.14, fit 1472/3 dt 31.03.14, ft 838 dt 30.04.14, seri 13611715, kontrate 1503 dt 31.03.2014
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) START 2000 Tirane 192,000 2014-06-26 2014-06-26 26410120012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1012001, MIN KLUTURES, shpenz roje Maj 2014 up 99 dt 28.04.2014, ftesa 1909 dt 28.04.2014, pv 28.04.14, fit 1909/7 dt 19.04.14, ft 842 dt 31.05.14, seri 13611718, kontrate 1909/8 dt 29.04.2014
  Ministria e Integrimit (3535) START 2000 Tirane 94,492 2014-06-12 2014-06-13 26010780012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Ministria e Integrimit Sherbim roje 12-31 maj 2014 up.23.01.2014 ref.105520123 dt.23.01.2014 njof. dt.03.02.2014 kont. 1/13 dt.12.05.2014 fat.843 dt.31.05.2014 form publikimi seria 13611720 njof. kont.12.05.2014
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) START 2000 Tirane 282,720 2014-04-22 2014-04-23 14310120012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1012001, MIN KLUTURES, shpenz roje mars up 30 dt 10.2.14, ftesa 589 dt 10.2.14, pv raport 626 dt 11.2.14, fit 30 dt 11.2.14, ft 833 dt 31.3.14, seri 13611710, kontrate 648 dt 12.2.2014