Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All SORI-AL All 353,308,526.00 218 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) SORI-AL Vlore 3,289,148 2014-12-30 2014-12-31 29610130602014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013060 PSIKIATRI USHQIME FAT NR 249 DAT 30.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) SORI-AL Vlore 3,381,379 2014-12-29 2014-12-30 28610130602014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013060 PSIKIATRI USHQIME FAT NR 249 DAT 30.11.2014
  Sp. Berati (0202) SORI-AL Berat 473,207 2014-12-26 2014-12-29 73010130642014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat spitali berat lik fat 15.12.2014 sherbim kateringu
  Drejtoria Vendore e Policise Vlore (3737) SORI-AL Vlore 47,520 2014-12-29 2014-12-29 35010160222014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHERBIM GATIMI D,RENDIT 1016022
  Drejtoria Vendore e Policise Vlore (3737) SORI-AL Vlore 23,520 2014-12-29 2014-12-29 35710160222014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHERBIM GATIMI USHQIM D.RENDIT 1016022
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 2,046,641 2014-12-24 2014-12-26 56710170812014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 602-REP 5001 sherbim ushqimi,kontrate nr 2249/1 dt 18.12.2009 ne vazhdim rivler kontt 117/1 dt 27.1.2014 ,fat nr 257 dt 15.12.2014,seri 15664895akt rakord. dt 15.12.14
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 8,588 2014-12-24 2014-12-26 56910170812014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 602-REP 5001 sherbim ushqimi,kontrate nr 2249/1 dt 18.12.2009 ne vazhdim rivler kont ,fat nr 32 dt 31.1.2014,seri09246215 vleresim inflacion18.12.2013-31.1.2014
  Sanatoriumi Tirane (3535) SORI-AL Tirane 2,385,671 2014-12-23 2014-12-24 75910130512014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013051 SUSM SHEFQET NDROQI USHQIME VAZHDIM KONTR.534 DT. 21.08.2014 FAT.221(15664858) DT. 31.10.2014 FH. 10 DT. 31.10.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) SORI-AL Tirane 705,775 2014-12-23 2014-12-24 62010131042014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES sherbim ushqimi vazhdim kontr.409 dt. 01.10.2014 fat.243(15664881) dt. 30.11.2014
  Materniteti Tirane (3535) SORI-AL Tirane 933,193 2014-12-22 2014-12-24 53310130502014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SUOGJ M.GERALDINA, sherbim catering vazhdim kontr. 572/5 dt. 01.07.2014 fat261(15664899) dt. 15.12.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) SORI-AL Tirane 2,834,206 2014-12-23 2014-12-24 62110131042014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES sherbim pastrimi vazhdim kontr.416 dt. 19.10.2014 fat.244(15664882) dt. 30.11.2014
  Materniteti Tirane (3535) SORI-AL Tirane 1,903,771 2014-12-22 2014-12-23 52310130502014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SUOGJ M.GERALDINA, sherbim catering vazhdim kontr. 572/5 dt. 01.07.2014 fat.239(15664877) dt. 30.11.2014
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 451,696 2014-12-18 2014-12-19 56410170812014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 602-REP 5001 sherbim ushqimi,kontrate nr 3592/2 dt 08.10.2010 ne vazhdim,fat nr 260 dt 15.12.14 seri 15664898 rakordim 12 dt 15.12.14
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 1,000,474 2014-12-15 2014-12-18 53710170812014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat REP 5001 likujdim ushqimi kontr. 2249/1 dt 18.12.2009 ne vazhdim , aneks kontr. 241/1 dt 14.2.2013 akt rakordim 31.10.13 ft 241 dt 31.12.13 seri 09246116
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 4,822,032 2014-12-15 2014-12-18 53510170812014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat REP 5001 likujdim ushqimi kontr. 2249/1 dt 18.12.2009 ne vazhdim , aneks kontr. 241/1 dt 14.2.2013 akt rakordim 31.8.13 ft 185 dt 31.8.13 seri 09246060
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 3,622,020 2014-12-15 2014-12-18 53110170812014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat REP 5001 likujdim ushqimi kontr. 2249/1 dt 18.12.2009 ne vazhdim , aneks kontr. 241/1 dt 14.2.2013 akt rakordim 30.4.13 ft 98 dt 3.5.13 seri 00717418
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 289,324 2014-12-15 2014-12-18 53810170812014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat REP 5001 likujdim ushqimi kontr. 2249/1 dt 18.12.2009 ne vazhdim , aneks kontr. 241/1 dt 14.2.2013 akt rakordim 31.12.13 ft 299 dt 31.12.13 seri 09246178
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 3,246,582 2014-12-15 2014-12-18 53610170812014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat REP 5001 likujdim ushqimi kontr. 2249/1 dt 18.12.2009 ne vazhdim , aneks kontr. 241/1 dt 14.2.2013 akt rakordim 30.9.13 ft 214 dt 30.9.13 seri 09246089
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 3,997,807 2014-12-15 2014-12-18 53010170812014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat REP 5001 likujdim ushqimi kontr. 2249/1 dt 18.12.2009 ne vazhdim , aneks kontr. 241/1 dt 14.2.2013 akt rakordim 31.3.13 ft 66 dt 31.3.13 seri000717386
  Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 6,507,439 2014-12-15 2014-12-18 53410170812014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat REP 5001 likujdim ushqimi kontr. 2249/1 dt 18.12.2009 ne vazhdim , aneks kontr. 241/1 dt 14.2.2013 akt rakordim 30.7.13 ft 164 dt 31.7.13 seri 09246039