Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP All 2,593,006.00 49 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Klubi shumesportesh "Partizani" (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 6,480 2014-10-09 2014-10-14 10210112172014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011217, KLUBI PARTIZANI sig sportisti up 2 dt 9.10.2014 pv 9.10.2014 ft 122 dt 9.10.2014 s 11421439 ub 153 dt 9.10.2014
  Drejtoria Vendore e Policise Lezhe (2020) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Lezhe 51,000 2014-10-08 2014-10-08 28110160312014 Uje KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG FAT TE DATES 11.09.2014 PER SIGURACION TE MJETEVE TE TRANSPORTIT
  Komuna Pojan (1515) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Korçe 17,000 2014-09-22 2014-09-23 19225000012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit KOMUNA POJAN FAT.947 SIGURACION MJETI
  Komuna Kutalli (0202) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Berat 61,040 2014-09-18 2014-09-19 17723030012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Komuna kutalli per siguracion makine fat nr 440 2303001
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Gjirokaster 41,520 2014-09-18 2014-09-19 38810060672014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER siguracion mjeti TR 3690S DHE TR6709N, FATURA NR 14 DT 10.09.2014, SERIA 88964795
  Prokuroria e rrethit Elbasan (0808) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Elbasan 17,000 2014-09-15 2014-09-15 16510280072014 Shpenzime te tjera transporti Prokuroria siguracion mjeti
  Komuna Rrethinat E Shkodres (3333) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Shkoder 339,840 2014-09-12 2014-09-12 14527690012014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme KOMUNA RRETHINA FATURA 07448833, 8832,8831 DT. 26.12.2013
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 3,336 2014-08-18 2014-08-25 14610940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare sigurim automjeti ub 697 29.07.14 vkm 225 20.03.2013 urdher 18.08.2014 fat 71 30.07.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 3,336 2014-08-18 2014-08-19 14510940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare sigurim automjeti ub 697 29.07.14 vkm 225 20.03.2013 urdher 18.08.2014 fat 70 30.07.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 6,978 2014-08-18 2014-08-19 14210940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare sigurim automjeti ub 697 29.07.14 vkm 225 20.03.2013 urdher 18.08.2014 fat 95 30.07.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 3,336 2014-08-18 2014-08-19 14710940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare sigurim automjeti ub 697 29.07.14 vkm 225 20.03.2013 urdher 18.08.2014 fat 72 30.07.2014
  Bordi i Kullimit Korce (1515) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Korçe 17,000 2014-08-01 2014-08-04 13510050722014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit BORDI I KULLIMIT KORCE SIGURACION MJETI FAT.806 DT 14.07.14
  Komuna Kastriot (0606) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Diber 17,000 2014-07-23 2014-07-23 12323470012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 2347001KOMUN A KASTRIOT LIK SIG MJETI
  Nd-ja Ruget Rurale (0606) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Diber 82,080 2014-07-22 2014-07-22 5620460122014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 2046012 RR.RURALE 2046012 sig makine
  Bordi i Kullimit Elbasan (0808) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Elbasan 24,520 2014-07-16 2014-07-16 10010050692014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Siguracion Automjeti Bordi i Kullimit Elbasan
  Komuna Krutje (0922) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Lushnje 17,000 2014-07-15 2014-07-16 8426060012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit KOM.KRUTJE 2606001 SA XHIROJME PER LIK.SIGURACION MJETESH SIPAS FATURES NR.62 DT.11.07.204 SERI 1149928VE
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 17,100 2014-07-14 2014-07-15 10410570012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra komb kinemat sig up 8.7.2014 pv 9.7.2014 f 12.7.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Berat (0202) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Berat 51,000 2014-07-11 2014-07-14 12410130032014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit d.sh.publik berat lik fat korrik 20144 siguracion automjeti
  Drejtoria e shendetit publik Bulqize (0603) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Bulqize 17,000 2014-07-08 2014-07-09 6310130252014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit DREJTORIA E SHENDETIT PUBLIK (1013025) likujdim siguracion makine sipas fat.tatimore 11420252 dt.07.07.2014
  Bashkia Gjirokaster (1111) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Gjirokaster 16,000 2014-06-09 2014-06-09 18321150012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 2115001 BASHKIA GJIROKASTER , KARTON JESHIL