Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All SIAL All 3,885,231.00 28 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 227,512 2014-12-30 2014-12-31 82010170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001 BLERJE GAZ
  Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 96,171 2014-12-27 2014-12-29 45221340012014 Karburant dhe vaj Bashkia Peqin likujdim karburanti fatur nr 36 dt 03.09.2014fat nr 40dt 02.10.2014
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 128,034 2014-12-19 2014-12-22 76210170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001 BLERJE GAZ
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 129,546 2014-12-18 2014-12-19 76110170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 201 BLERJE GAZ
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 117,792 2014-12-02 2014-12-02 64510170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001BLERJE GAZ I LENGET
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 132,192 2014-12-01 2014-12-02 6440170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001 BLERJE GAZ
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 79,680 2014-11-04 2014-11-05 57110170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001 BLERJE GAZ
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 97,560 2014-11-05 2014-11-05 57010170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001 BLERJE GAZ
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 98,280 2014-11-05 2014-11-05 56910170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001 BLERJE GAZ
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 262,160 2014-09-29 2014-09-30 47910170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001 BLERJE GAZ
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 202,206 2014-09-22 2014-09-23 45210170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001 BLERJE GAZ
  Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 48,533 2014-08-15 2014-08-18 27221340012014 Karburant dhe vaj Karburant nga Bashkia Peqin ne favor Sial Peqin Fatur nr 10539046 dt 01.07.2014
  Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) SIAL Durres 218,700 2014-07-17 2014-07-18 35110170312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1017031 REP USHT 2001 BLERJE GAZ
  Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 95,985 2014-06-18 2014-06-19 21221340012014/1 Karburant dhe vaj Karburant nga Bashkia Peqin ne favor Sial Peqin Fatur nr 17 dt 02.05.2014 nr 19 dt 06.06.2014
  Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 124,468 2014-06-10 2014-06-11 11921070082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2107008 QEA BLERJE GAZ
  Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 127,290 2014-05-23 2014-05-23 11121070082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2107008 QEA BLERJE GAZ
  Qendra Ditore Moshuarve (0707) SIAL Durres 48,125 2014-05-21 2014-05-22 4921070172014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BL. GAZ / QENDRA DITORE E TE MOSHUARVE/ KOD 2107017/TDO 0707/
  Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 47,760 2014-04-22 2014-04-22 14521340012014 Karburant dhe vaj Karburant nga Bashkia Peqin ne favor Sial Peqin fatur nr 14 dt 01.04.2014
  Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 143,280 2014-04-22 2014-04-22 14621340012014 Karburant dhe vaj Karburant nga Bashkia Peqin ne favor Sial Peqin fatur nr 09 dt 11.03.2014
  Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 85,950 2014-04-17 2014-04-18 8021070082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2107008 QEA BLERJE GAZ