Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All SHANSI INVEST All 25,590,292.00 10 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Divjake (0922) SHANSI INVEST Lushnje 3,296,108 2014-12-30 2014-12-31 19221470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA DIVJAKE 2147001 SA XHIROJME PER LIK.UJSJELLES PLAZH DIVJAKE SIPAS KONTRATE DATE 02.03.2010,FATURE NR.S.12335007 DATE 22.12.2014 DHE DOKUMENTACIONIT PERKATES
  Komisioneri per Mbikqyrjen e Sherbimit Civil (3535) SHANSI INVEST Tirane 361,200 2014-12-16 2014-12-18 16210670012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore KOMISIONI I SHERBIMIT CIVIL.paguar,RIPARIMI DHE LYERJA E ZYRAVE TE INST.u.p. nr 7 dt 25.11.14, f,of. dt 05.12.14, nj.fit nr 292/2dt 15.12.14, kont.sherb. dt 09.12.14, sit punimesh nr 1 dt 15.12.14, fat nr 8 dt 15.12.2014, seri 12335008
  Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 6,129,575 2014-12-15 2014-12-16 20128070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Komuna Paskuqan Reabilit. i kanalit ujrave te bardha . kont ne vazhdm 1729 dt.20.09.2011,sit perf 30.11.2011,fat nr 2 dt 30.11.2011 seri 88128052 akt kolaud 02.12.2013,
  Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 4,500,000 2014-10-07 2014-10-08 16228070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Komuna paskuqan Furnizim me uje i zones Paskuqan faza e dyte perf. kont.shtese ne vazhdim dt. 1729 dt.20.09.2011 sit.perfundimtar i kont. shtese dt.30.11.2011 ,vazhd fatura. tat.nr 2 dt.30.11.2011 seria 88128052
  Komuna Aliko (3731) SHANSI INVEST Sarande 292,809 2014-09-26 2014-09-29 15127370012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala lik garancie kom aliko sr
  Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 1,000,000 2014-06-24 2014-06-24 94 28070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Komuna Paskuqan lik pjesor Kanali kryesor Paskuqan 2,vazhd kontr 1782 DT 6.11.2013, situac 27.11.2013,fat nr 1 dt 27.11.2013,akt kolaud 02.12.2013
  Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 1,300,000 2014-05-21 2014-05-22 8028070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Komuna Paskuqan lik. reabilitimi i kanalit kryesor te ujrave te bardha paskuqan 2 fat.1 dt.27.11.2013 seria 12335001, kont. shtese ne vazhdim nr1782 06.11.2013 sit.dt.27.11.2013 pv. dorezim dt.03.12.2013 akt. kol. perfund.dt.02.12.2013
  Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 2,000,000 2014-04-07 2014-04-08 4128070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Komuna paskuqan Furnizim me uje i zones Paskuqan faza e dyte perf. kont.shtese ne vazhdim dt. 1729 dt.20.09.2011 sit.perfundimtar i kont. shtese dt.30.11.2011 fat. tat. lik.pjesor 2 dt.30.11.2011 seria 88128052
  Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 2,000,000 2014-04-07 2014-04-08 4228070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Komuna paskuqan Lik. Reabilitim kanali kryesor Paskuqan nr.2 fat. lik.pjesor 45 dt.27.11.2013 seria 88128100 kont shtese nr.1782 dt.06.11.2013 sit. dt.27.11.2013 pv. dorezim dt.03.12.2013 akt.kol. dt.02.12.2013 fat.2 dt.30.11.2011
  Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 4,710,600 2014-02-18 2014-02-18 2128070012014 Unspecified Komuna Paskuqan Lik.Ujsjelles Paskuqan 1 dhe 2 ne vazhdim rrjeti shpernd. kont.1717 dt.19.09.2011 up.9 prot.01.08.2011 sit.perf. dt.22.05.2012 fat.nr.13 dt.22.05.2012 seria 88128063
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >