Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All S A R D O All 16,969,603.00 22 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Selenice (3737) S A R D O Vlore 684,000 2014-12-24 2014-12-24 21721590012014 Sherbime te tjera BASHKIA SELENICE 2159001 LYERJE E FASADAVE TE QENDRES FATURA NR.146 DT.15.12.2014
  Spitali Fier (0909) S A R D O Fier 499,968 2014-12-17 2014-12-18 83610130172014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore MIREMBAJTJE PER SPITALIN FIER
  Komuna Cakran (0909) S A R D O Fier 51,318 2014-12-18 2014-12-18 36624230012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve MIREMBAJTJE E RRUGES CAKRAN-VRESHTAS DETYRIM I VITIT 2007
  Komuna Portez (0909) S A R D O Fier 618,975 2014-12-16 2014-12-17 24224160012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve RIKONSTRUKSION RRUGE KOMUNA PORTEZ
  Bashkia Mamuras (2019) S A R D O Laç 1,276,251 2014-12-15 2014-12-17 55821620012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA MAMURRAS PAGUAR SHPENZIM PER SISTEMIM ASFALTIM RRUGICA E XHETANEVE LAGJIA DRITA UPROK NR 13 DT 04.06.2014 KONTRATE NR 692/3 DT 29.09.2014 FT NR 144 DT 10.12.2014
  Komuna Fshat Ballsh (0924) S A R D O Mallakaster 3,806,400 2014-12-15 2014-12-16 272 2635001 2014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj PAGESE PER SARDO SHPK NGA KOMUNA QENDER MALLAKASTER
  Drejtoria Rajonale Mjedisit Fier (0909) S A R D O Fier 69,600 2014-12-11 2014-12-12 5510260692014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave D R M Fier 1026069 likujdim fature
  Komuna Gradisht (0922) S A R D O Lushnje 569,726 2014-10-30 2014-10-31 15626090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te urave 2609001 Komuna Gradisht, Sa xhirojme per likujd. per Ndertimin e ures Fshati Fierseman,fat. Nr: 134 dt:01.10.2014 Kontrata Dt:24.06.2014,Akt-Dorezimi Dt:25.07.2014, P-Verbal/Kolaud. Dt:24.07.'14
  Bashkia Selenice (3737) S A R D O Vlore 912,000 2014-10-30 2014-10-31 16921590012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA SELENICE 2159001 LYERJE E FASADAVE TE QENDRES FATURA NR.SERIE 10348104 DT.22.10.2014 KONTR.564 SIT.I
  Drejtoria e Pyjeve Fier (0909) S A R D O Fier 384,000 2014-10-14 2014-10-15 18410260092014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Dr Pyjore Fier 1026009 likujdim fature
  Bashkia Selenice (3737) S A R D O Vlore 72,000 2014-10-08 2014-10-09 15921590012014 Kancelari BASHKIA SELENICE 2159001 BLERJE KANCELARI FATURA NR.133 DT.25.09.2014 SERIA 10348101
  Spitali Fier (0909) S A R D O Fier 53,700 2014-09-18 2014-09-19 616110130172014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore MIREMBAJTJE PER SPITALIN FIER
  Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 1,264,236 2014-09-10 2014-09-11 21224210012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) K/Kuman 2421001 sit.rik.rruge
  Spitali Fier (0909) S A R D O Fier 156,000 2014-08-22 2014-08-22 54510130172014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore MIREMBAJTJE PER SPITALIN FIER
  Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 360,000 2014-08-11 2014-08-12 19624210012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri K Kuman Fier 2421001 likujdim fature
  Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 450,000 2014-07-04 2014-07-04 16124210012014 Shpenzime te tjera transporti K/Kuman 2421001 mirembajtje
  Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 276,000 2014-07-04 2014-07-04 16024210012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri K/Kuman 2421001 goma
  Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 173,364 2014-07-04 2014-07-04 15424210012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala K/Kuman 2421001 garanci objekti
  Bashkia Mamuras (2019) S A R D O Laç 703,144 2014-05-29 2014-05-30 17921620012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA MAMURRAS PAGUAR FT NR 124 DT 01.04.2014 NR SERIE 10348091 KONTRATE NR 911/13 DT 06.12.2013
  Komuna Portez (0909) S A R D O Fier 676,590 2014-03-27 2014-03-28 5824160012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) K PORTEZ FIER 2416001 RIKONSTRUKSION RRUGE