Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All RIGELS DIKELLARI All 38,106,763.00 120 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RIGELS DIKELLARI Tirane 65,335 2014-12-30 2014-12-31 77210260012014 Shpenzime gjyqesore MIN MJEDIISITdetyrime vendim gjyqi tarife dashnor kurti 2014
  Komuna Pojan (1515) RIGELS DIKELLARI Korçe 90,000 2014-12-30 2014-12-30 30625000012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2500001 KOMUNA POJAN SHPENZIME GJYQESORE ELIDA HAJDINI
  Komuna Proptisht (1529) RIGELS DIKELLARI Pogradec 18,000 2014-12-24 2014-12-24 34627020012014 Shpenzime gjyqesore LIK. SHPENZIME GJYQESORE K. PROPTISHT POGRADEC PER FIDAI LEKA
  Zyra Arsimore Pogradec (1529) RIGELS DIKELLARI Pogradec 42,000 2014-12-23 2014-12-24 51210111172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1011117 ZYRA ARSIMORE POGRADEC LIK EKZEKUTIM TE VENDIMEVE GJYQESORE NR= 456 DT 28.05.2010 PJESORE PER PAVLINA BUZO
  Zyra Arsimore Pogradec (1529) RIGELS DIKELLARI Pogradec 1,874,173 2014-12-23 2014-12-24 51110111172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1011117 ZYRA ARSIMORE POGRADEC LIK EKZEKUTIM TE VENDIMEVE GJYQESORE NR= 572 DT 05.11.2014 PJESORE PER MARJETA TOLA
  Garda e Republike Tirane (3535) RIGELS DIKELLARI Tirane 123,848 2014-12-22 2014-12-23 74310160042014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1016004 Garda e Republikes pagese vendim prapambetur gjyqsore,naum buzon, v gjyk 389 dt 27.5.2011 shkrese 9930/1 dt 5.12.14, urdher 103 dt 11.4.14
  Qarku Korçe (1515) RIGELS DIKELLARI Korçe 196,938 2014-12-18 2014-12-19 32220150012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna K QARKUT FAT 159,179 DT 11.12.2014 VENDIM GJYQI NE FAVOR TE L.TOPCIU VENDIM KSHC ,TARIFE PERMBARIMORE
  Administrata Qendrore e Inspektoriatit Shteteror te Punes (3535) RIGELS DIKELLARI Tirane 313,640 2014-12-19 2014-12-19 25210250982014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AD Q, ISH P lik vend gjyqi,Lefter Poci,nr vendimi 1913 dt 20.07.2010
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RIGELS DIKELLARI Tirane 979,954 2014-12-15 2014-12-16 76910260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJDEDISIT vendim gjyqi Gezim jaup nr 282 dt 5.4.2012
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RIGELS DIKELLARI Tirane 1,261,200 2014-12-15 2014-12-16 77110260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJDEDISIT vendim gjyqi dashnor Kurti nr 856 12.9.2013
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RIGELS DIKELLARI Tirane 60,477 2014-12-15 2014-12-16 77010260012014 Shpenzime gjyqesore MIN MJDEDISIT vendim gjyqi Gezim jaup tarife permbarimi
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RIGELS DIKELLARI Tirane 653,056 2014-12-15 2014-12-16 69310260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJDEDISIT vendim gjyqi Andon Shegani nr427-254 dt 15.4.2011
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RIGELS DIKELLARI Tirane 448,033 2014-12-15 2014-12-16 77410260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJDEDISIT vendim gjyqi fedinand shukle nr 468 29.6.11
  Komuna Cerrave (1529) RIGELS DIKELLARI Pogradec 13,500 2014-09-29 2014-12-03 22327060012014 Shpenzime gjyqesore 2706001 K. ÇERRAVE POGRADEC VGJ 105 DT. 22.02.2012,754 DT. 25.11.2011,325 DT. 26.03.2013
  Sp. Pogradec (1529) RIGELS DIKELLARI Pogradec 14,000 2014-12-02 2014-12-03 61910130822014 Paga baze 1013082 SPITALI POGRADEC LIK NDALESE NGA PAGA NENTOR 2014 PER KLODIANA BULLI SEKUESTRO TE VENDIMI GJYQESOR NR= 713 DT 03.09.2014
  Komuna Hundenisht (1529) RIGELS DIKELLARI Pogradec 45,000 2014-12-02 2014-12-02 17227010012014 Paga baze LIK. DEBITORI K. UDENISHT POGRADEC KORRIK /TETOR/ NENTOR 2014
  Prefektura e qarkut Korce (1515) RIGELS DIKELLARI Korçe 173,243 2014-11-24 2014-11-25 31010160672014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna PREFEKTURA KORCE LIKUJDIM VENDIM GJYQI NR.193 DT 15.04.14 NE FAVOR TE SOKOL NICI
  Komuna Proptisht (1529) RIGELS DIKELLARI Pogradec 18,000 2014-11-25 2014-11-25 32027020012014 Shpenzime gjyqesore LIK. K. PROPTISHT POGRADEC SHP, GJYQESORE PER FIDAI LEKA
  Sp. Pogradec (1529) RIGELS DIKELLARI Pogradec 14,000 2014-11-03 2014-11-04 55410130822014 Paga baze 1013082 SPITALI POGRADEC LIK NDALESE NGA PAGA TETOR 2014 PER KLODIANA BULLI SEKUESTRO TE VENDIMI GJYQESOR NR= 713 DT 03.09.2014
  Komuna Cerrave (1529) RIGELS DIKELLARI Pogradec 13,500 2014-09-29 2014-11-03 22227060012014 Shpenzime gjyqesore 2706001 K. ÇERRAVE POGRADEC VGJ 105 DT. 22.02.2012,754 DT. 25.11.2011,325 DT. 26.03.2013