Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All PE - VLA - KU All 959,991,346.00 22 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 14,257,184 2014-12-29 2014-12-30 171610060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr. 9365/1 dt 26.12.14 Sit Nr.2 FAT Nr. 71 dt 23.12.14 ser 07279843 Kontrata nr.4180/4 dt 12.09.14
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 82,683,867 2014-12-22 2014-12-29 158410060542014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) ARSH - Shkresa Nr 8756/1 dt 18.12.14 Sit Nr. 11 Fat Nr.53 dt 30.11.14 ser 07279825 Kontrata nr. 2447/6 Dt 07.06.2011
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 188,361,601 2014-12-24 2014-12-29 1626110060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9151/1 dt 24.12.14 Sit Nr. 12 Fat Nr.65 dt 15.12.14 ser 07279837 Kontrata nr. 2447/6 Dt 07.06.2011
  Komuna Kashar (3535) PE - VLA - KU Tirane 5,486,404 2014-12-23 2014-12-24 41728090012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Komuna Kashar Lik rikonstr rruga varezave kontr vazhd 2890/3 dt 26.05.2014 fat 50 dt 30.11.2014
  Komuna Sevaster (3737) PE - VLA - KU Vlore 13,012,716 2014-12-23 2014-12-23 11428450012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve SISTEMIM ASFALTIM I RRUGES PLOC-AMONICE FSH.SEVASTER FAT.NR.63 K.SEVASTER 2845001
  Komuna Bujan (1836) PE - VLA - KU Tropoje 450,018 2014-12-17 2014-12-18 13828250012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Komuna Bujan Tropoje rik rruge rruge Qender Bllate diference e palikujduar sit perf kontrate dt 24.10.2012 pv kolaudim 13.11.2013 ft nr 34 dt 15.07.2013
  Komuna Bujan (1836) PE - VLA - KU Tropoje 1,414,048 2014-12-16 2014-12-16 13128250012014 Garanci bankare te vitit ne vazhdim,Te Dala Komuna Bujan kthim garancie Qender-Bllate pv date 26.11.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 70,479,171 2014-12-04 2014-12-09 129410060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr 7680/1 dt 11.11.14 Sit Nr. 10 Fat Nr. 40 dt 28.10.14 ser 07279812 Kontrata nr. 2447/6 Dt 07.06.2011
  Komuna Kashar (3535) PE - VLA - KU Tirane 7,629,818 2014-12-01 2014-12-02 38128090012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Komuna Kashar Lik pjesor rikonstr rruga e varezave up 47 dt 27.12.2013 pv 03.03.2014 njoft fit 2890/2 kontr 2890/3 dt 26.05.2014 sit pjesor 1 dt 26.09.2014 fat 31 dt 27.09.2014 seri 07279803
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 59,727,838 2014-11-13 2014-11-17 110010060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr. 1500/1 dt 06.11.14 Sit Nr. 1 Fat Nr. 11 dt 27.03.14 ser05054283 Kontrata nr.4180/4 dt 12.09.14
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 1,361,603 2014-10-13 2014-10-14 170110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin E FURNIZIMIT ME UJE KONT WL REC 87-1 DT 19.06.2013,FAT NR 12 DT 29.03.2014 SR 5054284
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 11,003,008 2014-10-13 2014-10-14 169110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 87-1 dt 19.06.2013,fat nr 22 DT 30.06.2014 SR 5054294 SIT DT 30.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 21,780,895 2014-10-06 2014-10-06 102110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 87-1 dt 19.06.2013,fat nr 12 dt 29.03.2014 sr 5054284,sit 3 dt 29.03.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 91,913,754 2014-09-18 2014-09-19 84010060542014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) ARRSH Shkresa Nr 5997/1 dt 11.09.14 Sit Nr. 9 Fat Nr. 29 dt 03.09.14 Kontrata nr. 2447/6 Dt 07.06.2011
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 7,685,075 2014-07-10 2014-07-14 56310060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH Shkresa Nr 4414 Dt 07.07.14 Sit Nr. 78 Fat Nr. 19 dt 30.06.14 ser 05054291 Kontrata nr. 2447/6 Dt 07.06.2011 Pagese e pjesshme
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 55,440,036 2014-07-10 2014-07-14 56210060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH Shkresa Nr 4414 Dt 07.07.14 Sit Nr. 78 Fat Nr. 19 dt 30.06.14 ser 05054291 Kontrata nr. 2447/6 Dt 07.06.2011 Pagese e pjesshme
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 87,945,808 2014-05-13 2014-05-20 22610060542014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) ARSH - Shkresa Nr 2235 Dt 24.04.14 Sit Nr. 7 Fat Nr. 15 dt 16.04.14 Ser 05054287 Kontrata nr. 2447/6 Dt 07.06.2011
  Komuna Margegaj (1836) PE - VLA - KU Tropoje 2,610,094 2014-03-24 2014-03-26 1828240012014 Garanci bankare te vitit ne vazhdim,Te Dala Komuna Margegaj Tropoje kthim garancie pv marrje ne doresim date 08.11.2011 akt kolaudim date 08.11.2011 pv marrje per perfundim te punimeve date 08.11..2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 1,312,020 2014-02-27 2014-02-28 5710560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore KV.29.7.2011,F66,20.12.2013,S05054263,SIT.FUNDIT 23.12.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 11,034,600 2014-02-24 2014-02-26 610560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 18.12.2012, seri 0505423/250, dt 4.11.2013