Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All NIKA All 171,302,851.00 190 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Lekas (1515) NIKA Korçe 328,767 2014-12-31 2014-12-31 19924970012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) KOM LEKAS RIKONSTRUKSION SHKOLLA LEKA FAT 212 DATE 15.11.2013
  Komuna Lekas (1515) NIKA Korçe 1,234,564 2014-12-31 2014-12-31 20024970012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) KOM LEKAS RIKONSTRUKSION SHKOLLA LEKA LIKUJDIM PJESOR FAT 7 DATE 28.08.2014
  Spitali Korce (1515) NIKA Korçe 1,856,372 2014-12-30 2014-12-31 81210130192014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore SPITALI KORCE MIREMBAJTJE OBJEKTESH & IMPJANTISTIKA FAT.22 DT 29.12.14
  Bashkia Librazhd (0821) NIKA Librazhd 1,583,861 2014-12-31 2014-12-31 50021280012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA LIBRAZHD,LIKUJDIM SITUACION PJESOR,NDRICIM RRUGORZYRA ARSIMORE-LOKALI I ALLES,FAT NR 47 DATE 18.12.2014.
  Bashkia Librazhd (0821) NIKA Librazhd 315,337 2014-12-31 2014-12-31 49921280012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve BASHKIA LIBRAZHD,LIKUJDIM SITUACION PJESOR NDRICIM RRUGOR ZYRA ARSIMORE-LOKALI ALLES,FATURA 47 DATE 18.12.2014.
  Qendra e Zhvillimit Shkoder (3333) NIKA Shkoder 144,000 2014-12-30 2014-12-31 19321410372014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QENDRA E ZHVILLIMIT SHKODER FAT 19467160 DT 23.12.2014
  Aparati Qendror i SHIKUT (3535) NIKA Tirane 264,000 2014-12-30 2014-12-31 73410180012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative SHISH Rikonstr zyrat qender up 26.11.2014 nr 403/1 pv 01.12.2014 fat 19467169 pv 29.12.2014
  Aparati Qendror i SHIKUT (3535) NIKA Tirane 417,696 2014-12-30 2014-12-31 74010180012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHISH Lik ushqime kontr vazhd 51/8 dt 18.03.2014 fat 26.12.2014 fh 26.12.2014
  Aparati Qendror i SHIKUT (3535) NIKA Tirane 276,000 2014-12-30 2014-12-31 73310180012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike SHISH Miremb objekte ndert up 402/1 dt 26.11.2014 pv 01.12.2014 fat 19467170 pmd dt 29.12.2014
  Sp. Puke (3330) NIKA Puke 49,080 2014-12-29 2014-12-30 26710130832014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 blerje ushqime fat. 214 dt.31.07.2014
  Sp. Puke (3330) NIKA Puke 340,559 2014-12-29 2014-12-30 26910130832014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 blerje ushqime fat.56 dt.30.11.2014
  Avokati i popullit (3535) NIKA Tirane 670,514 2014-12-30 2014-12-30 29610660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore AVOKATI I POPULLIT.lik.rikonstruk.godine.p.aftesi kufizuar,kont nr 290/4 dt 01.12.14,- 5% garanci pun.lik. pjesor ft 15 seri 19467165 dt 26.12.14,sipas p.vb.perfund. punimesh dt 26.12.14situac.perfd. + akt kolaudimi punim dt 27.12.14
  Avokati i popullit (3535) NIKA Tirane 521,036 2014-12-30 2014-12-30 29510660012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore AVOKATI I POPULLIT.lik.rikonstruk.godine.p.aftesi kufizuar,kont nr 290/4 dt 01.12.14,- 5% garanci pun.lik. pjesor ft 15 seri 19467165 dt 26.12.14,sipas p.vb.perfund. punimesh dt 26.12.14situac.perfd. + akt kolaudimi punim dt 27.12.14
  Komuna Rajce (0821) NIKA Librazhd 2,036,851 2014-12-26 2014-12-29 39425940012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) KOM.RRAJCE LB,LIK.FAT.NR.3 DT: 23.12.2014 LIK.SITUACION PJESOR NR.2 NDËRTIM SHKOLLE URAKË CIKLI I ULËT
  Bashkia Prenjas (0821) NIKA Librazhd 4,322,617 2014-12-29 2014-12-29 56221530012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM SITUACION PJESOR PER SKOLLEN E MESME HALIT BERZESHTA,SIPAS SITUACIONIT DHE FATURES NR 48 DATE 24.12.2014.
  Bashkia Vau Dejes (3333) NIKA Shkoder 2,849,991 2014-12-26 2014-12-29 28021570012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA VAU DEJES SHKODER FAT 19467151 DT 08.12.2014
  Komuna Dropull I Siperm (1111) NIKA Gjirokaster 1,893,882 2014-12-19 2014-12-26 89 24530012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 2453001 KOMUNA VRISERA RRUGA BODRISHTE KERRE, 5% GARANCI DIFEKTESH FAT NR 28 SERIA 18664130 SITUACION PUNIMESH NR 3. KONTRATE DT 04 DT 30.05.2013 UP NR 3 PROT DT 05.04.2013
  Komuna Pishaj (0810) NIKA Gramsh 316,128 2014-12-23 2014-12-26 56524300012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala 2430001 5% garanci punimesh objekti "Ndertim argjinature ura Liras" Komuna Pishaj
  Drejtoria e Akreditimit (3535) NIKA Tirane 84,193 2014-12-24 2014-12-26 11410040092014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 231-466 drejt.pergj.akreditimit rikonstruksion,shtese kontrate dt 10.11.2014,kontrate nr 339 dt 22.07.2014,fat nr 15 dt 30.11.2014,seri 18664116
  Drejtoria e Arkivave Shtetit (3535) NIKA Tirane 1,197,286 2014-12-22 2014-12-23 44210200012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative DREJTORIA ARKIVAVE HIDROIZOLIM TARACE uP.3792 DT. 06.10.2014 KONTR.3792/8 DT. 03.11.2014 FAT.25(18664127) DT. 03.11.2014 PVMD DT. 04.12.2014