Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All NELSA All 21,081,835.00 69 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 114,480 2014-12-29 2014-12-30 37010130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Bulmet). Fat.Nr.702 Dt.26.12.2014. Urdh.Prok.Nr.17 Dt.12.06.14 Kontr.Nr.30/2 Dt.15.07.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 53,448 2014-12-29 2014-12-30 37110130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Perime). Fat.Nr.703 Dt.26.12.2014. Urdh.Prok.Nr.16 Dt.12.06.14 Kontr.Nr.30/1 Dt.15.07.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 104,832 2014-12-29 2014-12-30 37310130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Mish Vici). Fat.Nr.701 Dt.26.12.2014. Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14 Kontr.Nr.206Prot Dt.17.04.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 33,744 2014-12-29 2014-12-29 36410130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Perime). Fat.Nr.385 Dt.31.10.2014. Urdh.Prok.Nr.16 Dt.12.06.14 Kontr.Nr.30/1 Dt.15.07.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 46,174 2014-12-26 2014-12-29 35810130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Bulmet). Lik.Perf. i Fat.Nr.378 Dt.30.09.2014. Urdh.Prok.Nr.17 Dt.12.06.14 Kontr.Nr.30/2 Dt.15.07.14
  Bashkia Prenjas (0821) NELSA Librazhd 176,676 2014-12-24 2014-12-26 524/121530012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BAHKIA PRRENJAS,LIKUJDIM USHQIME PER KOPSHTIN,FATURA NR 391 DATE 26.11.2014.
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) NELSA Tirane 7,578,240 2014-12-23 2014-12-24 53610140482014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1014048 ,drejtoria e pergjithshme e burgjeve, Blerje ushqime,up nr 51 dt 21.11.2014,njof fit 51/5 dt 01.12.2014,kont 51/4 dt 27.11.2014 fat nr 398 dt 03.12.2014 fh nr 7 dt 11.12.2014
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) NELSA Shkoder 461,556 2014-12-22 2014-12-23 11621410312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat drej cerdheve likuj fat nr 88605399 dt 16.12.2014
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 83,600 2014-12-17 2014-12-18 56621320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Mish vici.Fat.Nr.393 Dt.27.11.2014 Kontr. Furniz. Nr.407 Dt.21.03.2014.
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 10,000 2014-12-17 2014-12-18 56521320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Bulmetra.Fat.Nr.393 Dt.27.11.2014 Kontr. Furniz. Nr.410 Dt.21.03.2014.
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 105,632 2014-12-17 2014-12-18 56421320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Bulmetra.Fat.Nr.393 Dt.27.11.2014 Kontr. Furniz. Nr.410 Dt.21.03.2014.
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 10,000 2014-12-17 2014-12-18 56721320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Mish vici.Fat.Nr.393 Dt.27.11.2014 Kontr. Furniz. Nr.407 Dt.21.03.2014.
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 102,348 2014-12-16 2014-12-17 34410130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per mencat(bulmet) . Fat.Nr.396 Dt.27.11.2014.Urdh.Prok.Nr.17 Dt.12.06.14. Kontr.nr.30/2Prot Dt.15.07.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 39,828 2014-12-16 2014-12-17 34510130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per mencat(perime) . Fat.Nr.397 Dt.27.11.2014.Urdh.Prok.Nr.16 Dt.12.06.14. Kontr.nr.30/1Prot Dt.15.07.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 53,760 2014-12-16 2014-12-17 34310130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per mencat(mish vici) . Fat.Nr.395 Dt.27.11.2014.Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14. Kontr.nr.206Prot Dt.17.04.14
  Bashkia Prenjas (0821) NELSA Librazhd 33,217 2014-12-12 2014-12-15 52321530012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat BASHKIA PRRENJAS,LIKUJDUAR USHQIME PER CERDHENFATURA NR 392 DATE 26.11.2014
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 92,100 2014-12-10 2014-12-11 33310130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per mencat(Bulmet) . Fat.Nr.387 Dt.31.10.2014.Urdh.Prok.Nr.17 Dt.12.06.14. Kontr.nr.30/2 Dt.15.07.14
  Drejtoria e Çerdheve dhe Kopshteve (3333) NELSA Shkoder 365,606 2014-12-05 2014-12-05 10621410312014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat drej cerdheve ft 88605394 dt 02.12.2014
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 37,632 2014-12-01 2014-12-02 32410130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik.Furnizim dhe sherbim me ushqim per mencat(mish Viçi) . Fat.Nr.386 Dt.31.10.2014.Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14. Kontr.nr.206Prot Dt.17.04.14
  Bashkia Mat (0625) NELSA Mat 40,800 2014-11-20 2014-11-21 51621320012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shpenz. Blerje Mishi.Fat.Nr.384 Dt.31.10.2014 Kontr. Furniz. Nr.407 Dt.21.03.2014.