Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ND UJSJELLSIT TEPELENE All 6,105,857.00 138 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e Pyjeve Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 3,792 2014-12-30 2014-12-31 15210260112014 Uje 1026011 DREJT PYJEVE GJIROKASTER uje fat nr 227762 kontrata 3072
  Drejtoria Vendore e Policise Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 591,240 2014-12-29 2014-12-30 47010160282014 Uje 1016028 KOMIS POLICISE UJE TEPELENE AKTRAKORDIM DT 22.01.2014 PER VITIN 2009-2013 SHKRESA MF 18056.1 DT 29.12.2014 KONTR 50418-111676-50379
  Drejtoria e Bujqesise Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 25,632 2014-12-26 2014-12-29 183210050112014 Sherbime te tjera DRBU PERMET 1005011 UJE NR FAT 215233.220790.224416.227764.231368.234871. KONT.3078
  Drejtoria e shendetit publik Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 68,168 2014-12-23 2014-12-24 140/10130462014 Uje ft dt 31.12.2013 detyrime te prpapambetura d sh p tepelene
  Drejtoria e Pyjeve Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 7,584 2014-12-18 2014-12-19 14410260112014 Uje 1026011 DREJT PYJEVE TEPELENE NR FAT 234869.NR KLIENTIT 050386 NR KONTR 3072
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 912 2014-12-18 2014-12-19 17910100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJE I PIJSHEM NENTOR 2014. NR SERIAL 234864, NR KLIENTIT 050378
  Zyra e Punes Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 480 2014-12-16 2014-12-17 152/10250342014 Uje uji zyra e punes
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 1,200 2014-12-15 2014-12-16 94/10100342014 Uje 1010034 NENTOR THESARI TEP
  Drejtoria Vendore e Policise Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 16,512 2014-12-12 2014-12-12 42410160282014 Uje 1016028 KOMIS POLICISE UJE NENTOR 2014 TEPELENE AKT VERIF DT 09.12.2014 KONTR 111676-050418
  Drejtoria e shendetit publik Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 3,984 2014-12-12 2014-12-12 132/10130462014 Elektricitet UJI NENTOR D SH P TEPELENE
  Komuna Qender (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 1,056 2014-12-10 2014-12-11 199/27800012014 Sherbime telefonike UJI NENTOR KOMUNA QENDER
  Zyra Arsimore Tepelenë (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 4,800 2014-12-09 2014-12-10 259/1011102014 Uje UJI ARSIMI TEP
  Burgu Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 216,480 2014-12-05 2014-12-05 113/10140052014 Uje nentor burgu tep
  Bashkia Memaliaj (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 90,000 2014-12-02 2014-12-02 260/21430012014 Sherbime telefonike UJI BASHKI MEMALIAJ
  Drejtoria Vendore e Policise Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 11,328 2014-11-26 2014-11-27 39910160282014 Uje 1016028 KOMIS POLICISE UJE KLIENT 111676 DHE 050418 AKT VERIF 18.11.2014 TEPELENE
  Prefektura e qarkut Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 480 2014-11-25 2014-11-26 28910160662014 Uje 1016066 PREFEKTI GJIROKASTER UJE FAT TETOR 2014 NR FAT 231372
  Zyra e Punes Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 1,224 2014-11-25 2014-11-26 120/10250342014 Uje tetor +difernce zyra e punes
  Komuna Qender (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 1,056 2014-11-25 2014-11-26 191/27800012014 Uje UJI KOMUNA QENDER
  Sp. Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 560,317 2014-11-25 2014-11-26 173/10130862014 Uje UJI SPITALI TEPELENE
  Drejtoria e shendetit publik Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 4,704 2014-11-24 2014-11-26 126/10130462014 Elektricitet TETOR D SH P TEPELENE