Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All MONTAL All 638,527,767.00 541 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Peqin (0827) MONTAL Peqin 868,446 2014-12-29 2014-12-31 161/110130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 2694, 2693,2695dt 15.12.2008 fat nr 2876 dt 31.12.2008 detyrimet e prapambetura
  Spitali Shkoder (3333) MONTAL Shkoder 1,170,000 2014-12-30 2014-12-31 52810130232014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali shkoder likuj fat nr 11532456 dt 26.12.2014
  Spitali Shkoder (3333) MONTAL Shkoder 648,000 2014-12-30 2014-12-31 52710130232014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali shkoder likuj fat nr 11532457 dt 26.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MONTAL Tirane 97,020 2014-12-30 2014-12-31 354410130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT barna ko 5299/3 dt 04.12.14 fat 7050 dt 12.12.14 sr 11532421 fh 4406 dt 12.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MONTAL Tirane 39,600 2014-12-30 2014-12-31 354310130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT barna ko 5299/3 dt 04.12.14 fat 7045 sr 11532421 dt 11.12.14 fh 4395 dt 11.12.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MONTAL Tirane 2,175,660 2014-12-30 2014-12-31 3542110130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT barna ko 5299/3 dt 04.12.14 fat 7016 sr 11532389 dt 04.12.14 fh 4338 dt 04.12.14
  Spitali Korce (1515) MONTAL Korçe 324 2014-12-26 2014-12-29 79810130192014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI KORCE MATERIALE MJEKIMI FAT.6633 DT 21.03.14 (DIFERENCE)
  Spitali Kukes (1818) MONTAL Kukes 132,000 2014-12-26 2014-12-29 64310130202014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013020 ilace seria40296370dt21.01.2009
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MONTAL Tirane 1,775,250 2014-12-27 2014-12-29 340910130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT barna, kon vazh 2511/19 d 22/7/14,fat 6853 d 20/10/14 s 11532226,fh 4095 d 20/10/14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MONTAL Tirane 3,935,556 2014-12-27 2014-12-29 340810130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT barna, kon vazh 2511/19 d 22/7/14,fat 6662 d 28/8/14 s 11532035,fh 3721 d 28/8/14
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) MONTAL Tirane 113,456 2014-12-28 2014-12-29 58110130012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore Ministria shendetesise TVSH paisje zyre kontr.27.10.2014 fat.6776(11532149) dt. 29.09.2014
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) MONTAL Tirane 113,456 2014-12-28 2014-12-29 57910130012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shendetesore Ministria shendetesise TVSH paisje zyre kontr.17.02.2014 fat.6911(11532284) dt.06.11.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MONTAL Tirane 4,559,076 2014-12-28 2014-12-29 352210130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore qsut barna ko 2568/4 dt 10.06.14 fat 7017 dt 05.12.14 sr 11532390 fh 4341 dt 05.12.2014
  Materniteti Tirane (3535) MONTAL Tirane 300,000 2014-12-28 2014-12-29 55710130502014 Sherbime te tjera 1013050 SUOGJ M.GERALDINA MIRMB AUTOKLAVI up.7/2 dt. 17.12.2014 pv dt, 6 dt. 17.12.2014 fat.7061(11532437) dt. 17.12.2014 sit 17.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MONTAL Tirane 1,223,250 2014-12-27 2014-12-29 340710130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT barna, kon vazh 2511/19 d 22/7/14,fat 6897 d 3/11/14 s 11532270,fh 4189 d 3/11/14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MONTAL Tirane 1,557,000 2014-12-29 2014-12-29 343010130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO 3743/8 DT 11.11.14 UP 3743 DT 28.08.14 RAP 3743/6 DT 21.10.14 FAT 6989 DT 01.12.14 SR 11532362 FH 53 DT 01.12.14
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) MONTAL Tirane 113,456 2014-12-28 2014-12-29 58010130012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore Ministria shendetesise TVSH paisje zyre kontr.17.02.2014 fat.6926(11532199) dt.11.11.2014
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) MONTAL Tirane 113,456 2014-12-28 2014-12-29 57810130012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shendetesore Ministria shendetesise TVSH paisje zyre kontr.17.02.2014 fat6910(11532283) dt. 06.11.2014
  Sp. Laç (2019) MONTAL Laç 564,210 2014-12-17 2014-12-24 40310130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013075 KOD INST 1013075 PAGUAR SHPENZIME PER ILACE KONTRATE NR 453/1 DT 24.11.2014 FT NR 7022/1 DT 05.12.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) MONTAL Tirane 880,380 2014-12-23 2014-12-24 61110131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES MAT MJEKIMI VAZHDIM KONTR.56 DT.06.06.2014 FAT.6471(11531794) DT. 16.07.2014 FH. 101 DT. 16.07.2014 FAT.6507(11531880) DT. 22.07.2014 FH. 108 DT. 22.07.2014 FAT.6548(11531921) DT. 31.07.2014 FH. 116 DT. 3