Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All MEDIA MOTIV All 126,000.00 21 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-12-30 2014-12-31 89321410012014 Sherbime te printimit dhe publikimit 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 7395394 dt 26.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-12-15 2014-12-16 21010100732014 Libra dhe publikime profesionale drej rajonale tatimore likuj fat nr7395385 dt 11.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-11-24 2014-11-25 72221410012014 Sherbime te printimit dhe publikimit BASHKIA SHKODER FAT 7395376 DT 19.11.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) MEDIA MOTIV Tirane 15,000 2014-11-12 2014-11-13 27910041312014 Sherbime te printimit dhe publikimit 602 agjensia shqiptare e zhvillimit publikime,up nr 219 dt 01.07.2014,ftese per ofert dt 01.07.2014,njoftim fit dt 08.07.2014,fat nr 87 dt 27.08.2014,seri 6400633
  Zyra e Punes Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 10,000 2014-10-22 2014-10-23 36510250332014 Sherbime te printimit dhe publikimit 1025033 ZYRA PUNES SHKODER FAT 6400644 DT 24.09.2014, FAT 6400643 DT 22.09.2014
  Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-10-15 2014-10-16 60721410012014 Sherbime te printimit dhe publikimit 2141001 BASHKIA SHKODER , ft 7395351 dt 06.10.2014
  Prefektura e qarkut Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 2,000 2014-10-14 2014-10-15 19110160712014 Sherbime te printimit dhe publikimit PREFEKTURA SHKODER FAT. 6400640 DT. 06.10.2014
  Drejtoria Arsimore Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-09-03 2014-09-04 21010110332014 Sherbime te tjera 1011033 DREJTORIA ARSIMORE SHKODER, FT 6400628 DT 08.08.2014
  Prefektura e qarkut Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 2,000 2014-08-12 2014-08-13 14710160712014 Sherbime te printimit dhe publikimit PREFEKTURA SHKODER FAT. 6400621 DT. 29.07.2014
  Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-08-05 2014-08-06 43621410012014 Sherbime te printimit dhe publikimit BASHKIA SHKODER FAT. 6400622 DT. 29.07.2014
  Drejtoria Arsimore Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 8,000 2014-07-14 2014-07-15 12510110332014 Sherbime te tjera 1011033 DREJTORIA ARSIMORE SHKODER FAT 6400614 DT 02.07.2014
  Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-07-03 2014-07-04 34721410012014 Sherbime te printimit dhe publikimit BASHKIA SHKODER FAT 6400610 DT 30.06.2014
  Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 8,000 2014-07-02 2014-07-02 33621410012014 Sherbime te printimit dhe publikimit BASHKIA SHKODER FAT 16400605 DT 24.06.2014
  Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 6,000 2014-06-17 2014-06-18 33321410012014 Sherbime te printimit dhe publikimit 2141001 BASHKIA SHKODER , ft 6400596 DT 30.05.2014
  Zyra e Punes Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 10,000 2014-06-06 2014-06-09 11010250332014 Sherbime te printimit dhe publikimit ZYRA PUNES SHKODER FAT 6400584 DT 06.05.2014
  Prefektura e qarkut Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 14,000 2014-05-23 2014-05-23 8410160712014 Sherbime te printimit dhe publikimit PREFEKTURA SHKODER fature nr 6400575,7209521 date 23-28.04.2014
  Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-05-09 2014-05-09 24121410012014 Sherbime te printimit dhe publikimit 2141001 BASHKIA SHKODER , ft 6400579 dt 29.04.2014
  Zyra e Punes Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 3,000 2014-04-18 2014-04-18 6310250332014 Sherbime te printimit dhe publikimit 1025033 zyra e punes FATURE NR 6400494 date 27.02.2014
  Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 8,000 2014-01-20 2014-01-22 96521410012013 Unspecified bashkia shkoder likuj fat nr 6400477 24.12.2013,6400478,31.12.2013
  Drejtoria Arsimore Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-01-22 2014-01-22 24410110332013 Unspecified 1011033 DREJTORIA ARSIMORE SHKODER FT. 6400469 DT 24.12.2013